Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Het is onmogelijk om dit veld nog te repareren'

20 februari 2022 21:24
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "Het is onmogelijk om dit veld nog te repareren"; image source: Pro Shots

Na afloop van de wedstrijd tegen sc Heerenveen gaf Roger Schmidt op de persconferentie aan te hopen dat er een nieuwe grasmat gelegd gaat worden in het Philips Stadion. "Het veld is verwoest. We hebben een nieuwe nodig", was hij heel duidelijk. "Het is onmogelijk om dit veld nog te repareren. Het was hiervoor al niet top. Zeker in deze tijd is het altijd lastig, maar zeker na deze wedstrijd zal het nog moeilijk gaan worden om dit te kunnen herstellen."

Schmidt ging verder: "Zeker in de thuiswedstrijden hebben we een goed veld nodig. We willen goed spelen in de kleine ruimtes en dan heb je een goede mat nodig. Het was voor beide teams heel lastig vandaag, maar je zag het nu ook in de andere stadions. Alle grasmeesters in de Eredivisie hebben een probleem."




Tags

schmidt repareren roger eredivisie grasmeesters heerenveen verwoest

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Baggervoetbal op een baggerveld, wel zo toepasselijk.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Schmidt doet nu net alsof ons topvoetbal op dit veld niet gespeeld kan worden. De tegenstander met hun baggervoetbal heeft er geen last van. Yeah right.
+1/-0

2 jaar geleden
Leg er maar een veld in van papier. Alleen op papier hebben wij een topteam...
+3/-2

2 jaar geleden
Waarom kan het veld in de Kuip er altijd zo goed bijliggen? Een goede grasmeester?Al jaren uitverkoren tot het beste veld in de eredivisie. Koop die grasman van Feyenoord maar en ook voor de Herdgang want dat veld was helemaal een knollenveld.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Kan ook te maken hebben met de ligging (vlakbij zee) of de constructie van het stadion. Bij het Philips Stadion hebben ze gezorgd dat de hoeken open kunnen ter bevordering van de grasmat. De Arena heeft altijd een slechte mat gehad, omdat het dak zo klein is. Gelredome heeft dit opgelost door het veld uitrijbaar te maken. M.a.w. het ligt niet alleen aan de grasmeester.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Wij kunnen dan wel open hoeken hebben, maar toch eindigt het veld van de ArenA, met dat kleine dak, ieder jaar net boven ons
+1/-0

2 jaar geleden
Schmidt moet niet zeuren over een slecht veld. Hij gaat toch weg bij PSV.
Had maar voor betere spelers gezorgd, dan altijd maar klagen over randverschijnselen als slecht veld. De tegenstander heeft hier ook last van.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage