Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Zeker in de tweede helft hadden we de wedstrijd onder controle'

13 maart 2022 17:14

In gesprek met ESPN keek Cody Gakpo met een goed gevoel terug op de wedstrijd tegen FC Utrecht. "Zeker in de tweede helft hadden we de wedstrijd onder controle", aldus Gakpo. "Zij waren wel wat gevaarlijk uit corners en ingooien, maar we hadden geen stress ofzoiets."

Gakpo had tegen Utrecht alweer zijn dertiende assist dit seizoen in de Eredivisie. "We moeten winnen en ik doe mijn best. Gelukkig kwam er een assist", zo gaf hij aan. "We moeten winnen, het stond 0-0 en we hadden een kans. Ik dacht eerst dat Ibrahim die bal binnen zou trappen, maar hij liet hem gaan. Er lag veel ruimte en dus probeerde ik hem binnen te houden. Max speelde hem daarna goed in en leg ik hem breed op Eran."

Af en toe had PSV het wel lastig. "Het veld hielp ook niet mee en fysiek waren zij heel sterk", zei hij daarover. "Het was zaak om eerst de nul te houden en dat is gelukt."




Tags

gakpo cody utrecht corners eran eredivisie espn ingooien ofzoiets stress

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte