Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil contract Eran Zahavi gaan verlengen'

21 maart 2022 13:11 - Ekrem Konur
Foto: Pro Shots

"PSV wil contract Eran Zahavi gaan verlengen"; image source: Pro Shots

PSV wil in gesprek met Eran Zahavi over een nieuw contract. Dat claimt de Israëlische journalist Ekrem Konur. De verbintenis van de spits loopt na dit seizoen af. Het Braziliaanse Botafogo zou ook interesse hebben, terwijl Konur al eerder meldde dat Maccabi Tel Aviv ook in gesprek is met Zahavi over een contract.




Tags

zahavi eran konur aviv botafogo ekrem maccabi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Géén slechte zaak, MITS de man goed gebruikt zal gaan worden. Dus zoals de laatste weken. Dus veel, goede en gerichte, voorzetten vanaf de flanken.
+2/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Weet niet wat ik hiervan moet denken. Als ie goed gebruikt wordt, in het juiste systeem, dan heeft ie overduidelijk wel rendement. Maar goed, met welk systeem gaat onze volgende coach spelen? Als dat met twee snelle jongens op de zijkanten is, dan heb ik er wel vertrouwen in dat ie tot zijn recht komt. Maar als er met twee spitsen gespeeld wordt en minder aanvallende vleugels, dan wordt het niet veel.

Buiten dat, is het niet een beetje kapitaalvernietiging? Dik salaris, 0,0 transfergeld.

Plus, hij houdt dan jongens als Vertessen (en misschien Bakayoko) uit het elftal, dus slecht voor de doorstroming.
Lastig.

Edit: overigens verwacht ik geen witte rook, als het gerucht überhaupt al klopt; zie het gedonder met zijn gezin in Amsterdam, lijkt me dat zijn vrouw graag weg wil uit Nederland.
+3/-0

 
Wat wil je dan? Alleen maar begin twintigers die wel transferwaarde vertegenwoordigen? Ik kan je nu alvast verklappen dat je daarmee helemaal niets zal winnen. Of was je ook tegen de terugkeer van Cocu? Die kreeg ook een dik salaris en had 0,0 transfergeld.

Je noemt nu twee spelers die het best tot hun recht komen op de flanken. Daar heeft Zahavi niets mee te maken. Je zou Fofana kunnen noemen, maar die moet eerst maar eens fit worden en zich langere tijd laten zien bij Jong PSV.
+3/-3

 
2 jaar geleden
Rustig maar hoor, ik ben maar een boerenlul zonder veel voetbalverstand. ;) Tuurlijk zie ik het liefst elf twintigers met 2 WKs achter de rug en een restwaarde van 30 miljoen, maar ik snap ook wel dat het zo niet werkt. Ik zeg alleen dat ik niet zeker weet of Zahavi houden de beste keus is. Ik ben er niet tegen, ik ben er niet voor, ik weet het niet.
En Cocu moet je denk ik niet met Zahavi vergelijken, andere omstandigheden (clubverleden). Als je die erbij wil halen noem dan bv Van Ginkel of Pröpper, dat zaagt meer hout. Maar goed, da's weer een andere discussie. :)
+5/-0

 
2 jaar geleden
Snap je punt. Ik denk dat Zahavi een voorbeeld kan zijn, voor andere spelers. En ik heb hem er heel graag bij. Maar inderdaad, ik vermoed dat het gezin wel klaar is hier.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Koe in de kont, maar waarom ook in hemelsnaam in die stad willen wonen....
+2/-0

 
Omdat daar de grootste joodse gemeenschap van Nederland zit
+1/-1

 
2 jaar geleden
En de grootste criminele organisaties....
+2/-0

 
2 jaar geleden
Wat is er mis met de stad Amsterdam?
+1/-1

 
2 jaar geleden
Niet grappig.

Mijn familie woont daar.
+1/-1

2 jaar geleden
Zoals hierboven al vaker gezegd: mits hij goed gebruikt wordt, is het een heel bruikbare spits met prima rendement. Ik vind wel dat hij de instructie moet krijgen om niet steeds terug te zakken. Het combinatiespel is niet zijn sterkste punt en als hij terugzakt wordt hij gemist in de punt van de aanval.
+3/-0

2 jaar geleden
Ik ga er toch een beetje vanuit dat Luuk volgend jaar terug komt. Dan heb je Zahavi niet nodig, volgens mij moeten we Vinicius hier ook nog een jaar stallen. Vind Zahavi overigens een uitstekende spits, zeker nu het elftal begint de draaien kan hij doen waar hij goed in is. Op de juiste plek staan en scoren. Kan me niet voorstellen dat hij na alle ellende in Amsterdam met zijn gezin in Nederland wil blijven. Als ik hem was zou ik lekker naar Maccabi gaan.
+2/-0

2 jaar geleden
Zijn contract loopt na dit seizoen af,dus eerst maar eens afwachten wat hij zelf wil.
Ik denk dat hij terug gaat naar Maccabi.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik zou eerst beginnen met het aanstellen van de trainer,
Dan pas kijken of je Zahavi gaat verlengen.
Ik ben het eens met PSV-freak en shevchenko.
Bij Zahavi moet je echt gebruiken wat hij kan en dan is ballen effectief intikken. Daarvoor moet je ballen vanaf de zijkanten hebben. In andere systemen en speelstijlen is zijn waarde een stuk minder.
Daarom zou ik eerst de trainer gaan aanstellen. Waarschijnlijk wacht Zahavi ook op wie de nieuwe trainer wordt.

Misschien wil de nieuwe trainer (Cocu ?) wel weer graag met De Jong spelen.
+2/-0

2 jaar geleden
Of Zahavi, of Vinicius. Niet beide. Er moet een betere spits komen deze zomer.
+1/-0

2 jaar geleden
Na het nieuws over de combi RvN & Rutten als beoogde staf, is dit het 2e bericht in korte tijd waar ik zeer sceptisch over ben. Zahavi legt er de laatste weken een paar in het netje, dat is absoluut mooi. Maar ik ben alle ergernis van de "mindere wedstrijden" in dit seizoen nog lang niet vergeten. D'n Zaaf is gewoon geen goede voetballer, en van een absolute grootverdiener in onze selectie moet je veel meer mogen verwachten dan wat Zahavi in zijn 2 seizoenen bij ons heeft laten zien.

De 2-0 tegen Fortuna was ook weer een mooi voorbeeld. Hij geeft een assist op Doan die voorkomt uit onkunde en slechte balbehandeling, puur toeval.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Hier sluit ik me volledig bij aan.
Hij doet het op dit moment prima, daar valt niks van te zeggen, maar de anderhalf jaar daarvoor waren toch bijna steeds matig tot slecht. En dat voor iemand die zóveel verdient. Nee, wat mij betreft graag op zoek naar een andere spits
+1/-0

2 jaar geleden
Zahavi verlengen en RvN+FR opperen zijn geen berichten waar ik vrolijk van wordt.

Geef mij maar een echte puntspeler en een coach met frisse ideeen en redelijk bewezen kwaliteiten, zoals Hjulmand.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage