Transparent
Inloggen
Sluiten

Prijzen tickets bekerfinale bekend, verkoop start vrijdag

24 maart 2022 14:31 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Prijzen tickets bekerfinale bekend, verkoop start vrijdag; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV de ticketprijzen bekend gemaakt voor de bekerfinale van volgende maand tegen Ajax. Supporters hebben de keuze om per auto of georganiseerde busreis richting Rotterdam te gaan. Voor een autocombi zijn de kosten € 66,50 per kaartje, terwijl voor de busreis € 60,- per kaart betaald moet worden.

Het verschil qua prijs is zo hoog omdat een wedstrijdkaart voor degenen die per auto gaan € 58,- wordt betaald, terwijl degenen die per bus reizen € 25,80 betalen. In combinatie met de busreis valt daarom een kaart voor de buscombi lager uit. De Supportersvereniging PSV heeft via de eigen website uitgelegd dat de prijzen voor de busreis bovendien zijn gestegen omdat het eerste Paasdag is, veel bussen elders uit het land ingezet moeten worden en de brandstofprijzen enorm zijn gestegen.

Negen jaar geleden stond PSV voor het laatst in de bekerfinale. Destijds werd € 38,- betaald voor een autocombi kaart en € 46,- voor de buscombi. Destijds was het ook mogelijk om per trein naar De Kuip te komen, maar die mogelijkheid is er nu niet.

Meer op PSV.nl




Tags

bekerfinale busreis autocombi buscombi brandstofprijzen kaartje kuip paasdag supportersvereniging ticketprijzen trein wedstrijdkaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik snap het niet helemaal, een wedstrijdkaartje voor autocombi kost €58 en als supporter betaal je €66,50... krijg je er consumptiebonnen bij ofzo?
+1/-0

2 jaar geleden
hoezo is een kaartje voor de wedstrijd ruim 2x zo duur als je met de auto gaat?
+1/-0

2 jaar geleden
Raar verhaal: kom of met goede uitleg of zonder uitleg. Waarom moet de wedstrijdkaart 33 euro duurder zijn voor mensen die met de auto komen? Krijgen die een kussentje voor op de stoel? Of een badjas om mee naar huis te nemen?

En wat krijg je voor de 8,50 die je extra betaalt als je met de auto gaat? Zijn dat parkeerkosten? Want dan zijn de parkeerkosten voor een auto met 5 supporters ook 5x zo hoog als voor een auto met 1 supporter.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het is weer aardige geldklopperij. Zak wel weer uitgelegd worden als administratie- & stewardkosten. Wij opteren voor bc met opstap elders, maar krijgen volgens mij niet eens de gebruikelijke (€10) korting vanwege lidmaatschap SupVer.
+2/-0

2 jaar geleden
Opmerkelijke prijzen maar mij gaat het niet weerhouden van een dagje Rotterdam...
+3/-0

2 jaar geleden
Prijzen zijn veel hoger dan verwacht. En ik snap niks van het feit dat de buscombi goedkoper is dan de autocombi. 40 euro voor autocombi en 50 voor buscombi had meer in de lijn der verwachtingen gelegen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Maximaal ja. En bij buscombi dan nog de korting voor leden Supporters Vereniging.
+1/-0

2 jaar geleden
Leven is en wordt steeds duurder ,eigenlijk zijn we gek maar dit dagje beker finale ga ik niet missen ,wel weer lekker opstap Arnhem..
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik woon tegen Rotterdam aan. Moet ik dan eerst naar Eindhoven om die kaarten op te halen als ik met de auto wil? Kost me dan helemaal een sloot aan benzine extra !!! Ik wilde met mijn vrouw en drie kinderen gaan. Kom nu met die extra benzine uit op 375 euro. Ik sla wel een keertje over.....
+4/-0

 
2 jaar geleden
Los van die extra benzine, die je idd niet kwijt bent, zijn dit natuurlijk ridicule prijzen, zeker voor die 3 kinderen... hoe verzint men het? In één woord: schandalig!
+2/-0

 
2 jaar geleden
En als het dan regent en je hebt een beetje pech waar je zit wordt je in dat stadion nog zeiknat ook. Dagje Efteling dan maar.
+3/-1

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Voor de betere sprookjes kun je voortaan ook naar de Arena in amsterdam ;-)
+1/-0

 
2 jaar geleden
En de boze heks kreeg laatst een rode kaart 🤣
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Bevestiging/ticket uit de mail meenemen en je kunt tot 17 uur omwisselen in Rotterdam zelf. Buiten de prijs prima geregeld.
+1/-0

2 jaar geleden
Iedereen met een eigenvervoerskaart krijgen plekjes op de eretribune?
+2/-0

2 jaar geleden
Raar dat je 3 lol punten moet hebben om pas kaarten te bemachtigen.
1j geleden seizoenskaart opgezegd ivm Corona maar wel lid gebleven van psv.
En dan moet je nu wachten op eind maart om een kaartje te kunnen bemachtigen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
17500 kaarten. Ik verwacht dat je tijd en kans genoeg hebt. In eigen omgeving haken er veel af, ivm prijs of vakantie door Pasen.
+1/-0

 
Heel raar ja dat degenen die vaker naar uitwedstrijden gaan voorrang krijgen :denk
+1/-0

Vorm dan evt een collectief en ga NIET anders beloon je dit geldklopperij? Als ik het mis heb leg het mij dan beter uit dan dat hun de prijzen uitleggen.
+1/-0

2 jaar geleden
Ot; ik lees dat Teze geblesseerd is geraakt. Het zal toch niet waar zijn
+1/-0

2 jaar geleden
De clusters vanuit Eindhoven zitten al bijna vol en nu resteren straks alleen nog onmogelijke opstappunten zoals Raalte, Goes enz. Mijn zoon heeft een FC PSV kaart dus ik moet wachten tot 31/3 voordat ik überhaupt iets kan boeken want we zijn met meer dan alleen wij twee.

Met deze opstappunten help je de supporters van buiten Eindhoven absoluut, maar ook duizenden, die ook een biertje lusten en dus niet willen rijden, absoluut niet.

Als wij voor deze pot 10k aan sups meenemen zou mij dat al verbazen, want zelfs de EV kaartjes gaan er heel langzaam uit.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Nou, moet je eens opletten hoe snel het vol loopt. En het is toch prima om overal opstapplaatsen te hebben. Kom zelf ook van buiten Brabant en dan is bv Woerden een prima plaats. En als EHV vo, is boek je toch Gilze of Wouwse Tol of Weert?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage