Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV bereikt mondeling akkoord met Fred Rutten'

29 maart 2022 12:28 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"PSV bereikt mondeling akkoord met Fred Rutten"; image source: Pro Shots

PSV heeft een mondeling akkoord bereikt met Fred Rutten. Dat weet De Telegraaf te melden. De club is momenteel bezig om alle afspraken op papier te zetten en zal de nieuwe technische staf officieel presenteren als alle handtekeningen zijn gezet. Rutten wordt gezien als de ideale ervaren man naast Ruud van Nistelrooij.

De technische staf van PSV zal omvangrijk gaan worden. Naast Rutten zullen ook de van Willem II overgekomen Javier Rabanal en Tim Wolf de assistenten van Van Nistelrooij gaan worden, net zoals André Ooijer die momenteel al bij de A-selectie zit. Ook Boudewijn Zenden zal in zijn huidige functie bij de A-selectie werkzaam blijven. Abe Knoop zal op verzoek van Van Nistelrooij als keeperstrainer gaan fungeren en daarom zal Raimond van der Gouw gaan vertrekken.

Hedwiges Maduro is in beeld om de nieuwe hoofdtrainer te gaan worden van Jong PSV. De hudige assistent-trainer van Almere City en hoofdtrainer van de beloftenploeg uit Almere is momenteel echter nog niet in bezet van het hoogste trainersdiploma. Raymond Vissers is kandidaat om de nieuwe keeperstrainer van Jong PSV te worden. Hij werkte eerder al als keeperstrainer in de jeugdopleiding van PSV.

Update 12:28: Volgens clubwatcher Rik Elfrink is Hedwiges Maduro niet in beeld om de nieuwe hoofdtrainer van Jong PSV te worden.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

rutten jong mondeling nistelrooij hedwiges maduro beloftenploeg elfrink gouw handtekeningen hudige javier omvangrijk ooijer rabanal raimond telegraaf tim trainersdiploma vissers wolf zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Dan is het (welhaast) rond, de combinatie Ruud-Fred(-Guus).
+1/-0

4 maanden geleden
Gaat een mooi team worden..
+1/-0

4 maanden geleden
Juich deze constructie best toe, maar waarom zou een Rutten dat doen? Hier als hoofdtrainer toch niet de resultaten gehaald waar we op gehoopt hadden en veel teveel krediet gehad en dan nu als hulpje van een onervaren trainer terug komen. Knap dat je dat kan hoor. Hij heeft bij mij in ieder geval wel een hoge gun factor.
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
4 maanden geleden (gewijzigd)
Wat zou Rutten anders moeten doen dan? Er staan echt geen clubs in de rij voor hem.
+1/-0

4 maanden geleden
Krijg steeds meer het gevoel dat de hele club gerund wordt op nostalgie ipv op kunde
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
4 maanden geleden
Clubcultuur bewaken noemen ze dat.;)
+1/-0

4 maanden geleden
Fred Rutten de trainer die eigenlijk nergens een prijs heeft gepakt. Aardige vent, ervaren, goede veldtrainer maar mist naam en uitstraling voor de top. Ruud heeft wel die naam en uitstraling. Ik denk dat voetballers meer naar Ruud luisteren dan naar Fred. Het siert Fred wel om Ruud te willen helpen.
+1/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
4 maanden geleden
Dat ben ik het van harte mee eens, maar hoop wel dat Ruud niet op dezelfde manier afgebrand wordt als Bommel - die het ten volle verdiende btw laat dat geen misverstand over bestaan - straks als het ff wat minder gaat...

Hoop dat ze OPEN staan voor elkaar, goed maar elkaar luisteren en dat er synergie optreedt, dan kan het een succes worden!

Niet nog 1 icoon van PSV naar de klote iig
+1/-0

 
4 maanden geleden
De kans is groot dat het niet goed gaat en dan zal hij net als bommel meteen zijn krediet verliezen.

Met een ervaren coach zal een PSV nooit 10 wedstrijden achter elkaar niet winnen. Dat gaat alleen met mensen aan het roer die niet weten waar ze mee bezig zijn!

Desalniettemin. Hopen dat het goed uitpakt. En dat van Nistelrooy de uitzondering is die het meteen goed gaat doen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Als je kijkt naar de spelers die mogelijk gaan vertrekken kan het wel eens een heel erg moeilijk jaar gaan worden. Veel hangt af van de komende transferzomer en persoonlijk heb ik daar, ondanks de terugkeer van Brands, geen enkel vertrouwen in. We wisten in 2019 al dat Dumfries zou vertrekken en er loopt nu een omgebouwde middenvelder op RB. Gelukkig doet hij het uitstekend, maar het laat wel zien hoe professioneel onze organisatie is. Niet.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Het is werkelijk op helemaal niets gebaseerd dat de kans groot is dat het niet gaat werken. Wellicht overwegen om een andere username te nemen.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Je hoeft alleen naar het recente verleden te kijken. Hoeveel coaches hebben aangetoond dat ze direct op eigen benen konden staan? De beste coaches zijn geen ex top speler geweest. Hebben zich opgewerkt naar de top via kleinere clubs. Is ook logisch zij zijn vaak zelf geen topspeler geweest en hebben altijd moeten compenseren tegenover het talent dat andere hadden. Maar goed zoals ik al aangaf het is hopen dat van Nistelrooy de uitzondering is. En vergeet niet dat het niveau bij de concurrentie ook omhoog is gegaan. Van Nistelrooy moet het in het slechtste geval opnemen tegen ten Hag, dat is wat anders dan een beginnende coach als de Boer destijds die ook niet wist waar die mee bezig was. En dan heeft Feyenoord ook nog Arne Slot en vergeet AZ niet met ook een kwalitatief goede coach. Al deze coaches hebben het vermogen om hun stempel te drukken op een elftal. Zijn moderne coaches waarbij er een duidelijk strijdplan is met duidelijke getrainde looplijnen. En geloof me dat trainen/leren aan je elftal is niet makkelijk. Anders werden er niet zoveel zoveel trainers ontslagen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Anders geef je eerst iemand de kans voor je concludeert dat het niet goed zal gaan als 'kenner'
+1/-0

 
4 maanden geleden
Tuurlijk hopen dat het goed komt. Ik deel alleen de twijfels die van Nistelrooy zelf ook had.
Niks mis mee toch 'brenetje'!
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.800 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko blind brands brobbey clubliefde dito eredivisie etappe feyenoord freak ganna gini gotze james jana jong marlon pogacar psg rodriguez shinyazurill simons skipper steemzen telegraaf tijdrit wijnaldum wisselspeler xavi zwitserland