Transparent
Inloggen
Sluiten

'Luuk de Jong nog altijd hoog op wensenlijst van PSV'

29 maart 2022 13:01 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Luuk de Jong nog altijd hoog op wensenlijst van PSV"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International staat Luuk de Jong nog altijd hoog op de wensenlijst van PSV. Voor komend seizoen wil de club zich met één of twee spitsen gaan versterken en de huidige spits van Barcelona is daarvoor in beeld. De Jong staat nog onder contract bij Sevilla, maar is dit seizoen verhuurd. Hij heeft hierna nog een contract voor één seizoen in Sevilla.

Eran Zahavi zal gaan vertrekken uit Eindhoven en dat geldt waarschijnlijk ook voor Maximiliano Romero. Carlos Vinícius zal normaal gesproken wel blijven, aangezien zijn huurcontract nog één jaar doorloopt. Hij wordt echter gezien als een Plan-B.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

jong wensenlijst sevilla barcelona carlos eran maximiliano romero vinicius zahavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Pardon?? Mag hopen dat Romero wel blijft. Die moeten ze echt niet laten gaan.
+3/-3

 
2 jaar geleden
Inderdaad. Ik lees dat nu ook voor het eerst. Lijkt me niet de bedoeling!
+3/-0

 
Nee, klopt. Vol inzetten op iemand die al 14 wedstrijden heeft kunnen spelen sinds hij in ruim 4 jaar geleden werd aangetrokken :ja Toch al mooi 176 hele minuten al het rood-wit mogen dragen. Dat hij door zes verschillende blessures inmiddels al meer dan 100 officiële duels heeft moeten missen maakt natuurlijk niet uit. Gewoon nieuw contract geven :ja
+11/-2

 
2 jaar geleden
Waar is die verheerlijking van Romereo in hemelsnaam op gebaseerd? Zijn spel kan het in ieder geval niet zijn als je het vooral met heel korte invalbeurten hebt moeten doen.

Is er werkelijk iemand die denkt dat hij geschikt is voor topsport als je constant met blessures blijft kampen? We hebben het over een speler die in totaal al 700 dagen uit de roulatie is geweest. Waarom zou je met zo'n speler in hemelsnaam verder moeten?
+2/-1

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Maar we halen wel van Ginkel terug?

Romero is het grootste spitsentalent wat we in huis hebben gehad sinds Ruud van Nistelrooij. Hij heeft enorme pech gehad maar pech is ook een keer voorbij. Als ie 1 seizoen weet fit te blijven is al genoeg, dan zal hij laten zien wat ie kan en wordt ie voor een veelvoud van zijn aankoopsom verkocht. Beter dan hem verschikten voor 2.5 miljoen. Het is niet voor niets dat schmidt het ook in hem ziet zitten!
+2/-1

 
2 jaar geleden
Op basis waarvan is hij 'het grootste spitsentalent sinds Van Nistelrooij'? Hij heeft in die paar minuten nog niks laten zien. Hij is nu al ruim vier seizoenen vooral structureel geblesseerd. Het is vrij naief om aan te nemen dat het nu opeens voorbij zal zijn. Zes verschillende spierblessures. Dan is het gewoon tijd om afscheid te nemen en dankbaar gebruik maken van ieder bod dat je krijgt. Nu kost het alleen maar een hoop salaris.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Des te langer iemand geblesseerd is, hoe groter de mythe. Nog even en hij is de beste spits die we ooit gehad hebben. En dat voor een schijntje.
+2/-0

 
Één of twee keer geblesseerd is pech. Na zes keer kan de conclusie wel getrokken worden dat je niet in staat bent om profvoetbal te spelen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Door blessures heeft Romero nooit de kans gehad om te laten zien of hij zijn hoge transfersom waard was. Eén lange blessure is ongelukkig, maar het trackrecord van deze man bij PSV heeft niets meer met pech te maken. Romero is helaas ongeschikt gebleken voor de topsport. Dat is een dure investering geweest, maar de kans dat je die met een nieuw contract gaat terugverdienen is kleiner dan wanneer je de opbrengst van "partnerfonds 2" op rood inzet in het casino. Neemt niet weg dat ik hem dankbaar ben voor de winnende goal tegen Emmen, de beslissende assist dit seizoen tegen NEC-uit en een belangrijke redding op de doellijn in een wedstrijd vlak daarna.
+2/-1

2 jaar geleden
Als Luuk in Spanje kan blijven, lijkt mij dit een uiterst lastig verhaal.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Lijkt me ook! Het leven in Spanje is natuurlijk een stuk beter dan bij PSV. Ik neem aan dat hij een doorlopend contract heeft bij Barcelona? Dan zal hij qua salaris ook moeten inleveren. En daarnaast heeft hij in Eindhoven alles bereikt wat je hier kan bereiken, het afbreukrisico is best groot.

Neemt niet weg dat ik denk dat Luuk voor PSV zeker nog toegevoegde waarde kan hebben. Ik denk echter niet dat je het team nog helemaal aan hem op zou moeten hangen zoals in zijn eerdere periode.
+1/-0

 
Hij is verhuurd aan Barcelona. Na dit seizoen keert hij weer terug naar Sevilla, waar hij nog een contract heeft voor een jaar
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hij heeft een (nog een jaar) doorlopend contract bij Sevilla en is verhuurd aan Barcelona. Staat hierboven althans. Bij eventueel verlengd verblijf in Spanje of ultieme terugkeer naar PSV (óf Twente) lijkt de keuze mij niet al te ingewikkeld.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Mij ook niet. PSV, zonder enkele twijfel.
+1/-0

2 jaar geleden
Altijd doen, geeft het publiek en het hele stadion 20% meer energie, heeft met zijn koppie gelijk een extra wapen en is gewoon precies wat we nodig hebben. Vinicius kan lekker met Schmidt mee naar Benfica en dan de jeugd, Romero en een talentvolle aankoop de kans geven achter de Jong.
+2/-0

2 jaar geleden
Luuk de Jong is altijd welkom. Ik vind hem beter dan Zahavi alhoewel hij nu wel lekker speelt. PSV moet echter niet wachten op de Jong. Het is of je komt of je komt niet. Er moet ook gewoon een goede jonge spits komen en dat kost veel geld. Ik hoop dat PSV niet weer wacht tot de laatste weken van de transfermarkt. Romero is klaar, na zoveel jaar moet iedereen beseffen dat deze jongen niet gemaakt is voor topsport. Vinicius mag wel blijven als 3e spits.
+2/-0

2 jaar geleden
Is volgend jaar ook weer jaartje ouder en zoveel speelt hij niet.
Heeft PSV eigenlijk een scouting?
+1/-2

2 jaar geleden (gewijzigd)
Luuk is in augustus 32, het beste is er bij hem wel af (vind ik). Ik vind het frappant dat we bij PSV blijkbaar geen scouting meer hebben die een goede jonge spits kan scouten. We vallen steeds terug op de bekende oude garde. Waar is de tijd van inventiviteit gebleven?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Er loopt nog ene Fofana bij jong rond...
+1/-0

 
2 jaar geleden
In alle eerlijk is de concurrentie natuurlijk vele malen groter dan jaren geleden. De grootste talenten worden voor hun 16e al naar de grote clubs gelokt. Er is echt now way dat wij het financieel voor elkaar gaan krijgen om bijvoorbeeld de nieuwe Romario weer in Eindhoven te krijgen, sterker nog, jongens als Koopmeiners en Stengs gingen vroeger via PSV of Ajax naar het buitenland, maar slaan die stap al over voor Atlanta en Nice. Er is een enorme dosis creativiteit nodig om de spelers te halen die ons daadwerkelijk beter maken en soms moet je wachten en geluk hebben. Ik heb veel kritiek op de Jong, maar het is echt geen makkelijke job en je moet een hele goede hebben om de juiste restjes van de echte topclubs op te kunnen rapen, daarom juich ik het toch wel redelijk succesvolle jeugd beleid enorm toe. We kunnen ze niet meer kopen, dus we moeten ze zelf maar gaan maken. Levert nog meer op ook.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Het gaat er niet om of je een goede jonge spits kan scouten, het gaat er om of je deze ook aan kan trekken. De bedragen zijn dusdanig hoog doordat ze bij elke andere (sub)top club in Europa kunnen spelen. Dan is de vraag, waar verspil je geld aan? Een 32-jarige spits waarvan je weet dat de kans 80% is dat hij 15+ goals zal scoren als hij basis speler wordt, of een jonge talent (zoals Romero) waar niet eens van bekend is of ze het niveau in Nederland en Europa aan kunnen (waar in Zuid-Amerika vaak toch in een wat lager tempro gespeeld wordt).
Natuurlijk zie ik ook liever een nieuwe Romario of van Nistelrooij binnen komen, maar we weten allemaal dat LdJ een spits is die zelfs bij FC Barcelona weet te scoren (als invaller) en daarmee zeker nog steeds een aanwinst is voor PSV. En dan naast LdJ de jeugd van PSV een kans geven in die positie.
+1/-0

2 jaar geleden
Altijd welkom, prima gast, gevaarlijk in de zestien en aanspeelpunt. Eigenlijk alles wat we nu niet hebben. Ideaal met handige mannen eromheen op de vleugels. Kom maar terug naar huis Luuk!
+2/-0

Over Maxi Romero is het meer de hoop en gunfactor voor zowel hem als PSV.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage