Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: 'Philips Stadion beste stadion van Nederland'

30 maart 2022 14:32 - VI.nl
Foto: Pro Shots

VI: "Philips Stadion beste stadion van Nederland"; image source: Pro Shots

Voetbal International heeft het Philips Stadion uitgeroepen tot beste stadion van Nederland. De redacteuren van VI gingen op inspectie bij alle clubs in de Eredivisie en kwamen tot de conclusie dat het stadion van PSV er bovenuit steekt. "Hoewel een bezoek wat aan de dure kant is, zijn de faciliteiten uitstekend en is er in de loop der jaren volop geïnvesteerd in de hypermoderne, sfeervolle PSV-thuishaven", zo wordt geschreven.

Volgens Voetbal International is het contrast met De Kuip van Feyenoord groot. "PSV geeft het voorbeeld dat ook op een historische locatie plaats kan zijn voor een groot stadion dat aan alle eisen van deze tijd voldoet, als je het maar continu bijhoudt en verbetert", zo geven ze aan. "Daarbij zal overigens ook schelen dat PSV eigenaar is van het onderkomen, waardoor de club zelf alles in de hand heeft en snel beslissingen kan nemen."

Meer op VI.nl




Tags

nederland bijhoudt contrast eigenaar eredivisie feyenoord hypermoderne inspectie kuip locatie onderkomen redacteuren schelen sfeervolle thuishaven verbetert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
De redacteuren zijn duidelijk man. Ben een keer met mijn zus gegaan en die heeft de volledige rust in de rij moeten staan bij de toiletten.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Daar heb ik op de oost tribune (als man) anders ook last van ;)
+3/-0

2 jaar geleden
en dat zonder flits, penaltyschieten in de rust en verwarming
+2/-0

 
2 jaar geleden
De flits... moest even een traantje wegpinken
+6/-0

2 jaar geleden
De Philips harmonie, als tegenhanger van dat 'hypermoderne', terug en het is helemaal af wat mij betreft. Vooruit, als compromis bij grote wedstrijden en bij Europese wedstrijden. Maar de Philips harmonie lijkt me in alle opzichten voltooid verleden tijd (?)
+3/-0

2 jaar geleden
Wordt tijd dat de KNVB eens wat vaker aan dit stadion denkt bij interlands, bekerfinales en supercup finales.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Inderdaad, gisteren ook weer in die tombe met rukorkest. Zaten weer kinderen klaar om het veld te bestormen of met een karton "Marc mag ik je slipje".
+2/-0

2 jaar geleden
Wie had dat gedacht van dat Telegraaf-aftreksel ?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nee, maar wel een bevestiging wat wij allang wisten! 😁
+1/-0

2 jaar geleden
En er kan nog heel veel beter. De catering op west is bijvoorbeeld een drama.
+2/-0

2 jaar geleden
Volgens mij hebben ze alleen de zuid tribune gereviewed. Daar ziet alles er tip top uit inderdaad.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage