Transparent
Inloggen
Sluiten

Willy & René podcast: "Na zo'n slechte wedstrijd geen ereronde lopen maar gelijk wegwezen"

4 april 2022 22:52 - De Willy & René podcast

Het leek even beter te gaan met PSV-keeper Joël Drommel maar zijn slechte optreden tegen FC Twente was voor Willy en René de druppel. Volgend seizoen moet er iemand anders onder de lat, maar de vraag is natuurlijk wie… Ook praten de gebroeders over de gezondheid van Louis van Gaal, de loting van Oranje voor het WK en de komende wedstrijden tegen Leicester City en RKC Waalwijk.
Discussieer mee op de forums


Tags

willy ereronde podcast wegwezen drommel druppel gaal gebroeders leicester oranje rkc twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Was idd vrij bizar moment. Op weg naar de uitgang? Nou nog een adequate vervanger. Iemand die af en toe daadwerkelijk een bal tegenhoudt zou al fijn zijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik weet het niet, keepers vinden is niet echt ons sterke punt. Mvogo, Drommel, Isakson, Waterman, Zoet was nu ook niet echt een wereld topper maar vaak wel voldoende. De opvolgers van het Rijtje Van Beveren, Doesburg (voor beide ben ik zelf te jong), Van Breukelen, Waterreus, Gomes. Ergens is er iets mis gegaan.....
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zou Waterreus niet in dat rijtje zetten, dan eerder in dat daar boven (maar dat dan ook weer net niet).
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt. Reus was een degelijke clubkeeper die zich een decennium staande heeft gehouden bij PSV. Geen bijster getalenteerde doelman, maar deed het naar vermogen. Absolute toppers waren natuurlijk Beef, Breuk & Gomie. Does was wel wat minder hoor. Na Goleiro Grande werd het idd een heel pak minder. Al maak ik mij sterk dat PSV met Isaksson of goede Zoet nu gewoon bovenaan had gestaan. Drommel én Mvogo zijn beiden een schande voor de club en de PSV-keeperstrui absoluut onwaardig.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zoet is dubbel. In zijn toptijd heeft ie meer dan bijgedragen aan de titels, maar hij heeft daarna ook een mindere periode gehad. Het bus incident als dieptepunt, niet enkel voor Zoet. Isaksson was ook zo'n onzekere grabbelaar. Maar idd Mvogo en Drommel spant de kroon. Helemaal knap dat je ze tegelijk hebt.
+1/-0

2 jaar geleden
Verbazingwekkend dat onze eigen Statler en Waldorf hier nog een podium krijgen...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Daar hebben zij gewoon alle recht op!

Beiden meer PSV'er dan wie dan ook van de huidige selectie. En beduidend meer gepresteerd ook (in PSV-shirt).
+3/-0

2 jaar geleden
Die ere ronde was trouwens niet voor ons psv supporters in uitvak maar voor de tukkers ,blijf zeer triest..Zien we volgend jaar gelukkig niet meer in de goal...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Eerst maar eens zien wat er voor terugkomt. Bakken met spelers gehaald maar weinig verbetering ten opzichte van wat er stond.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi