Jong PSV na vroege rode kaart onderuit in Oss

8 april 2022 21:52

Jong PSV na vroege rode kaart onderuit in Oss; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdagavond onderuit gegaan in de Keuken Kampioen Divisie. Mede door een zeer vroege rode kaart voor Dennis Vos verloor de ploeg met 2-0 van TOP Oss. Verdedigend had Jong PSV het goed staan en gaf weinig weg, maar aanvallend kwam het met een man minder nauwelijks tot kansen. Halverwege de eerste helft viel bovendien Amin Mohammed Doudah nog geblesseerd uit.

jong oss amin doudah vos

2 jaar geleden
Onze toekomstige trainer verliest nu ook al in Oss. Zorgwekkend?
+2/-3

De lucht is uit de band denk ik. Begreep dat er ook aardig wat blessures zijn. Maar ik vond Vos niet handig verdedigen, net zoals Seelt een paar weken terug.
+1/-0

Ongelukkig van Dennis Vos zeg. Zonder die kaart zeker niet verloren.
+2/-1

Blijft ook een belachelijke regel dat je daar een penalty én rood voor geeft. Het zou veel beter zijn als ze rood geven enkel als een speler bewust een 100% zeker doelpunt weet te voorkomen, bv met hands omdat de keeper al uit zijn doel is.
Je zou hier iedere wedstrijd mee kapot maken, nota bene in minuut 6.
Jammer.
+3/-0

jammer van die zwaar bestrafte rode kaart in minuut 6.Penalty en geel is normaal. Bij JPSV staat het opleiden van spelers centraal maar dat wil toch niet zeggen dat je wekelijks van clubs als Oss verliest. Enige winnaarsmentaliteit zou niet verkeerd zijn voor de ontwikkeling van ons jong talent. Het lijkt allemaal te lief en vrijblijvend op de Herdgang.
+3/-0

Helemaal mee eens! Het latje mag, nee moet, ook bij jPSV een stuk omhoog.
+1/-0

Was ook min of meer het punt van kritiek van herr Schmidt toch?
Hij wilde ook dat Psv meer ambitie toonde bij het aantrekken van jeugdig talent.
+1/-0

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage