Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ibrahim Sangaré en Noni Madueke in beeld bij Aston Villa'

9 april 2022 09:33 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ibrahim Sangaré en Noni Madueke in beeld bij Aston Villa"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Aston Villa denkt aan Ibrahim Sangaré en Noni Madueke. Manager Steven Gerrard zat donderdagavond in Leicester op de tribune om beide PSV'ers zelf in actie te zien. Sangaré en Madueke hebben na dit seizoen allebei nog een contract voor drie seizoenen.




Tags

madueke sangare villa gerrard leicester

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Aston Villa, financiëel misschien stap vooruit, maar sportief een stap achteruit. Spelen waarachijnlijk niet eens Europees volgend seizoen en met wat pech speel je over paar jaar weer in de Championship. Bij PSV kom je tenminste nog in de buurt van voetbal om de prijzen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Weet ik niet. Als je Wijnaldum bekijkt, eerst Newcastle, laten zien op een misschien iets minder niveau, iets lager verwachtingspatroon, maar wel onder dezelfde weerstand. Laat je het dan zien is een stap hogerop snel gemaakt.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dat klopt. Maar voor elke Wijnaldum waar dat wel een succes was, zijn er 10 andere spelers waar het geen succes is geworden. Overigens speelde Wijnaldum 6 'volledige' seizoen in de Eredivisie (Feyenoord + PSV) voordat hij vertrok.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Op zich klopt dat. Alleen is de stap naar pak em beet Liverpool nog groter, en kans op slagen dus lager.
Overigens, Sangare heeft al in de Franse competitie gespeeld en is onbetwist basisspeler bij Ivoorkust en ons. Madueke ben ik met je eens.
+1/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Aston villa is natuurlijk gewoon een hele mooie stap. Leuk team met een geweldige trainer. Die gaan komende zomer flink investeren om voor Europees voetbal te kunnen gaan. Ik vind nu naar Aston villa gaan eigenlijk wel dezelfde stap als Gini toen nam toen ie naar nufc ging, deze stap heeft wel meer potentie.
Noni is helaas nog niet terug in vorm, hopelijk donderdag thuis Leicester wel weer. Dan kan ie zichzelf in de kijker spelen en zijn prijs flink opwaarderen. Sangare was samen met mauro jr de beste op het veld donderdag, beide een dikke 8.5 wat mij betreft. Sangare heeft donderdag echt een mooie transfer afgedwongen naar de PremierLeague.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Beiden meer dan 8,5 miljoen 😊
+1/-0

2 jaar geleden
Ik zie beiden liever nog een paar seizoenen blijven. Anders mooie package deal maken. Moet kunnen met allebei nog 3 jaar af te kopen.
+1/-0

2 jaar geleden
Nee!

Deze jongens kunnen en moeten daarom naar een betere/grotere club. Leuk als we er een zak geld voor krijgen van Aston Villa maar verder hebben we er niks aan. Onze toppers moeten bij topclubs terecht komen en daar slagen. Dat is de manier om de prijs van spelers omhoog te krijgen en naam bij de grote clubs te maken, niet door ze te verkopen aan Aston Villa. Ook voor het aantrekken van spelers is het veel beter als onze betere spelers naar betere clubs gaan.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage