Transparent
Inloggen
Sluiten

'Palmeiras meldt zich voor Carlos Vinícius en brengt al eerste bod uit'

9 april 2022 10:13 - UOL
Foto: Pro Shots

"Palmeiras meldt zich voor Carlos Vinícius en brengt al eerste bod uit"; image source: Pro Shots

Volgens het Braziliaanse UOL heeft Palmeiras zich gemeld voor Carlos Vinícius. De recordkampioen van Brazilië wil de spits overnemen van Benfica en zou al een eerste bod hebben uitgebracht van 6 miljoen euro plus bonussen. Vinícius zou zelf ook openstaan om terug te keren naar Brazilië, maar zou in eerste instantie wel nog in Europa willen blijven spelen.

Mochten beide clubs tot een akkoord komen zal er ook met PSV gesproken moeten worden, omdat Vinícius nog voor een jaar is verhuurd. PSV heeft ook een optie tot koop om de spits definitief over te nemen van Benfica, maar eerder werd al gemeld door Voetbal International dat het uitgesloten is dat PSV die optie zal gaan lichten.

Meer op UOL




Discussieer mee op de forums


Tags

vinicius carlos palmeiras benfica uol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Prima. Fanatieke spits met de juiste drive. Alleen een te kort aan kwaliteit. Maar als ie naar Brazilië kan lekker laten gaan. Als ze psv ook even miljoentje geven voor het breken van het huur contract en onze optie tot koop.
+3/-0

2 jaar geleden
Als je hem volgend jaar niet meer hoeft te huren ( wie weet voor hoeveel euro's dat nog gebeurd ook) mag je blij zijn als ze hem op komen pikken.
Ik zou buiten zijn drive ook niet één ding op kunnen noemen waar hij goed in is op het veld.
+2/-0

2 jaar geleden
Vinicius voegt te weinig toe. Zou welkom zijn als hij volgend seizoen naar Palmeiras kan.
+2/-0

2 jaar geleden
Goed nieuws zo op de vroege ochtend met een belangrijke werk voor de boeg
+2/-0

2 jaar geleden
Zal je net zien dat hij dan daar wél de ene na de andere goal scoort.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Prima toch? Jammer dat ie het hier niet kan/kon, maar het zal mij aan mijn derriere oxideren als ie er daar 40 in een seizoen maakt.
+2/-0

 
Ook niet heel onwaarschijnlijk voor iemand die topscorer in Portugal werd en vorig seizoen in de Europa League ook bovenin meedraaide qua aantal doelpunten
+2/-0

 
2 jaar geleden
Home soil kan veel doen met een mens c.q. voetballer. Zie Diego Tardelli. Zie Cassio Ramos. Maar goed, hier brengt hij, vooralsnog, te weinig.
+2/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Fagner, deed het in Brazilië ook top. Het klopt dat thuis grond wel goed kan doen voor spelers.
+1/-0

2 jaar geleden
Jammer dat het er voetballend niet uit komt. Qua karakter zou ik willen dat onze schoonzoontjes wat meer op Vinicius lijken. Het mag bij ons best wat minder braaf op bepaalde momenten.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Alleen levert ons dat een karrevracht aan kaarten schorsingen op, Toivonen, van Bommel, Lozano etc. Bij die andere club is dat op en top professionaliteit en komen ze er mee weg, Tadic, Anthony, Martinez etc.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Andere club? Boeiuh!

"Tadic, Anthony, Martinez etc."

Wie?
Niet nodig om het daar over te hebben.

En vwb die kaarten... Slim zijn! Soms is een kaart beter dan een simpele overwinning weggeven.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Het gaat er mij om dat wij nooit wegkomen met zulk soort spelers. Op een of andere manier wordt dat van PSV niet geaccepteerd. Misschien is dat wel het grootste compliment, dat "men" vindt dat wij zoiets niet nodig hebben.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Of we nou ideale schoonzonen of ratjes opstellen.. Nederlandse scheidsrechters blijven toch wel raar doen en die kaarten krijgen we toch ook wel. Het zij zo. Beetje slim zijn, beetje rekening mee houden en nu eindelijk eens zorgen dat er bij de KNVB een andere (lees: PSV-) wind gaat waaien. (HUP Gerbrands! Baantje bij de KNVB scoren!)

Maar Europees gezien ligt het anders. Zeker in de topcompetities. En aangezien wij spelers willen leveren aan clubs uit die grote competities, en in Europa ook graag mee willen doen, zullen onze schoonzoontjes wat meer 'rat' moeten worden, want die schoonzoontjes redden het veel te vaak niet eens bij ons maar zodra ze de grens over gaan al helemaal niet.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Is wel een beest idd.

En die lopen er bij ons doorgaans maar bar weinig rond de laatste jaren... nou ja Götze dan.
+2/-0

2 jaar geleden
Bizar dat deze jongen gehaald is als vervanger van Malen. Misschien als afmaker in de punt een goede speler, maar wij moesten juist iets meer creativiteit hebben op het veld of iemand waar je alles of niks mee kan voetballen. Rare keuze geweest in mijn optiek. Nu was Luuk natuurlijk terug gekomen als Barca zich niet ineens gemeld had, dus het was ook meer paniek. Ik had dan liever gezien dat we talent met potentie hadden gehaald voor deze rol.
+1/-0

2 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Vinícius zou zelf ook openstaan om terug te keren naar Brazilië, maar zou in eerste instantie wel nog in Europa willen blijven spelen.


Wat is het nou? Wil hij in dienst van een Braziliaanse club, maar dan verhuurd worden binnen Europa ofzo?

Persoonlijk vind ik het prima als hij na dit seizoen gaat. Tenzij Ruud als oud-spits iets heeft gezien wat wij allemaal nog niet hebben gezien en hem er graag bij houdt...
+1/-0

 
2 jaar geleden
"Wat is het nou?"

Niet zo lastig, toch?
Hij wil graag in Europa blijven spelen maar staat open voor een terugkeer naar Brazilië als hij hier geen kans meer krijgt (bij een leuke club waarschijnlijk).
+2/-0

2 jaar geleden
Prima een jaar minder huur en nog wat geld toe .Veel plezier bij Palmeiras...Je inzet was 100%...
+2/-0

2 jaar geleden
Wil de deal tussen Benfica en Palmeiras doorgaan,zal er ook eerst nog met Psv gesproken moeten worden:Lijkt me een formaliteit.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage