Transparent
Inloggen
Sluiten

'Benfica wijst bod op Carlos Vinícius af'

12 april 2022 12:37 - ESPN Brasil
Foto: Pro Shots

"Benfica wijst bod op Carlos Vinícius af"; image source: Pro Shots

ESPN Brasil meldt dat Benfica een bod van Palmeiras om Carlos Vinícius over te nemen heeft afgewezen. De Braziliaanse topclub zou 10 miljoen euro met nog eens 2 miljoen euro aan bonussen hebben geboden, maar dat is voor de Portugezen niet genoeg. Benfica verwacht meer te kunnen ontvangen omdat Palmeiras hard op zoek is naar een nieuwe spits.

Een eventuele transfer zou bovendien pas in juli plaats kunnen vinden. Palmeiras wil Vinícius per direct overnemen, maar PSV heeft aangegeven te weigeren het huurcontract nu al op te zeggen.

Meer op ESPN Brasil
Discussieer mee op de forums


Tags

benfica vinicius carlos palmeiras brasil espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden (gewijzigd)
Haha als Vinicius bij psv onder contract had gestaan werd er met moeite 2 miljoen uit onderhandeld, want reserve speler, etc. Dat doen die Portugezen toch een stuk beter.

Ik neem trouwens aan dat we net als Heerenveen bij Lammers een percentage van de transfersom krijgen?
+2/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ben bang van niet. Is ook wel een iets ander scenario waarbij Lammers een jonge talentvolle speler was die vooral voor zijn ontwikkeling naar Heerenveen ging terwijl Vinicius al een oudere speler is. Ook hebben zij 17 miljoen betaald toentertijd volgens transfermarkt, dus ook als je een percentage over een eventuele winst voor Benfica zou hebben afgesproken haal je er weinig uit.

Natuurlijk wel vrij lastig om in te schatten in hoeverre de schade beperkt is gebleven voor hun doordat hij hier wat speeltijd heeft kunnen krijgen. Ondanks het ook niet spetterend veel is.

Edit: al zou die 17 miljoen wel al grotendeels afgeschreven moeten zijn, maar ik denk niet dat dat meegenomen zou worden in zo'n deal.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik vind 10 miljoen een enorm bedrag voor een speler die niks van een echte spits heeft.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Belachelijk bedrag op basis van wat hij bij psv laat zien. Hij werkt hard maar kan verder niet voetballen … Prima als hij gaat en allicht dat psv nog wat kan krijgen om de huur overeenkomst te onderbreken
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Blijkbaar worden wedstrijden van PSV niet meer uitgezonden in Brazilië
+2/-0

3 maanden geleden
Waarschijnlijk wederom een exponent van de vele miskopen - jaja in dit geval een huurling! - waarmee John de Jong zich bepaald niet populair heeft gemaakt bij ons. Houdt deze ellende ooit op?
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 maanden geleden
Nope
+1/-0

3 maanden geleden
Da's verrekte veel geld voor een kapstok. Hebben ze daar geen IKEA ofzo?
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko benitez bet bruma clubliefde doan eredivisie etappe feyenoord freak gakpo ganna gini gotze hoever jacks jong madueke martinez pogacar roglic sangare shinyazurill simons skipper teze tour vingegaard vlasov wijnaldum