Transparent
Inloggen
Sluiten

'Benfica wijst bod op Carlos Vinícius af'

12 april 2022 12:37 - ESPN Brasil
Foto: Pro Shots

"Benfica wijst bod op Carlos Vinícius af"; image source: Pro Shots

ESPN Brasil meldt dat Benfica een bod van Palmeiras om Carlos Vinícius over te nemen heeft afgewezen. De Braziliaanse topclub zou 10 miljoen euro met nog eens 2 miljoen euro aan bonussen hebben geboden, maar dat is voor de Portugezen niet genoeg. Benfica verwacht meer te kunnen ontvangen omdat Palmeiras hard op zoek is naar een nieuwe spits.

Een eventuele transfer zou bovendien pas in juli plaats kunnen vinden. Palmeiras wil Vinícius per direct overnemen, maar PSV heeft aangegeven te weigeren het huurcontract nu al op te zeggen.

Meer op ESPN Brasil




Discussieer mee op de forums


Tags

benfica vinicius carlos palmeiras brasil espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Haha als Vinicius bij psv onder contract had gestaan werd er met moeite 2 miljoen uit onderhandeld, want reserve speler, etc. Dat doen die Portugezen toch een stuk beter.

Ik neem trouwens aan dat we net als Heerenveen bij Lammers een percentage van de transfersom krijgen?
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ben bang van niet. Is ook wel een iets ander scenario waarbij Lammers een jonge talentvolle speler was die vooral voor zijn ontwikkeling naar Heerenveen ging terwijl Vinicius al een oudere speler is. Ook hebben zij 17 miljoen betaald toentertijd volgens transfermarkt, dus ook als je een percentage over een eventuele winst voor Benfica zou hebben afgesproken haal je er weinig uit.

Natuurlijk wel vrij lastig om in te schatten in hoeverre de schade beperkt is gebleven voor hun doordat hij hier wat speeltijd heeft kunnen krijgen. Ondanks het ook niet spetterend veel is.

Edit: al zou die 17 miljoen wel al grotendeels afgeschreven moeten zijn, maar ik denk niet dat dat meegenomen zou worden in zo'n deal.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik vind 10 miljoen een enorm bedrag voor een speler die niks van een echte spits heeft.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Belachelijk bedrag op basis van wat hij bij psv laat zien. Hij werkt hard maar kan verder niet voetballen … Prima als hij gaat en allicht dat psv nog wat kan krijgen om de huur overeenkomst te onderbreken
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Blijkbaar worden wedstrijden van PSV niet meer uitgezonden in Brazilië
+2/-0

2 jaar geleden
Waarschijnlijk wederom een exponent van de vele miskopen - jaja in dit geval een huurling! - waarmee John de Jong zich bepaald niet populair heeft gemaakt bij ons. Houdt deze ellende ooit op?
+1/-0

2 jaar geleden
Da's verrekte veel geld voor een kapstok. Hebben ze daar geen IKEA ofzo?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage