Transparent
Inloggen
Sluiten

Fenomenale Johan Bakayoko zorgt voor winst van Jong PSV in Lichtstadderby

15 april 2022 21:53
Foto: Pro Shots

Fenomenale Johan Bakayoko zorgt voor winst van Jong PSV in Lichtstadderby; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond de Lichtstadderby tegen FC Eindhoven weten te winnen. Op bezoek bij de verrassende promotiekandidaat eindigde het in 1-3. Met twee fantastische goals en een assist was Johan Bakayoko wederom de grote ster in de ploeg van Ruud van Nistelrooij. Jenson Seelt maakte de derde treffer.

Bakayoko begon op de bank en viel na een uur spelen in. Een kwartier nadat hij binnen de lijnen was gekomen had hij met twee heerlijke ballen in de kruising twee treffers op zijn naam staan. Vijf minuten later gaf hij bovendien ook Seelt de gelegenheid om te scoren.

In de slotfase kwam ook Mees Kreekels nog binnen de lijnen. De verdediger maakte daarmee zijn rentree nadat hij lang uit de roulatie was met een zware knieblessure.

PSV mag zich ondertussen weer op gaan maken om volgend seizoen in de Eredivisie tegen FC Emmen te gaan spelen. Met nog drie wedstrijden te gaan wisten zij zich als eerste te verzekeren van directe promotie.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko jong lichtstadderby fenomenale seelt emmen eredivisie jenson kreekels kruising mees nistelrooij promotie ster verzekeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Bakayoko, geweldig en juist tegen FCE die bij voorbaat dachten al gewonnen te hebben. Zondag Baka meenemen naar de Kuip. Na de zware teleurstelling tegen Leicester tovert dit toch wel een kleine glimlach op mijn gezicht.
+4/-0

2 jaar geleden
Laat die jongen maar mooi met rust, niet nodig om ff gesloopt te worden door Herr Schmidt.
Volgend jaar met Ruud een mooie kans.
+2/-3

2 jaar geleden
Zéér fraai optreden Bakayoko!

En nog wel in stadsderby,die tellen dubbel.

Chapeau Johan, chapeau Ruud, chapeau Jong.
+3/-0

2 jaar geleden
Zondag opstellen in plaats van die rugbyer uit Brazilië
+4/-1

2 jaar geleden
Zondag zeker meenemen naar de kuip,veel meer balvaardig dan Bruma en Vinicius.
+3/-0

2 jaar geleden
Mooi voor Bakayoko en PSV, maar jammer voor Eindhoven. Ik had hun graag een jaartje in de eredivisie gezien en die kans is nu aanmerkelijk geslonken. 2 Echte Eindhovense stadsderby’s na 45 jaar zou zo mooi zijn!
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage