Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Vrouwen onderuit in finale KNVB Beker

18 april 2022 17:33
Foto: Pro Shots

PSV Vrouwen onderuit in finale KNVB Beker; image source: Pro Shots

Het is PSV Vrouwen niet gelukt om de TOTO KNVB Beker te kunnen prolongeren. Maandagmiddag werd de finale tegen Ajax met 1-2 verloren. In de eerste helft kwam de ploeg van Rick van Rooij nauwelijks tot kansen en stond het al met 0-1 achter. De tweede helft ging gelijk op met mogelijkheden voor beide teams. Een kwartier voor tijd maakte Amalie Thestrup gelijk, maar twee minuten later kwam PSV opnieuw op achterstand.
Tags

knvb amalie prolongeren rooij thestrup

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Jammer maar wel verwacht. PSV heeft de laatste jaren teveel kwaliteit ingeleverd. Wat ervoor terug gekomen is heeft niet dezelfde kwaliteit. Wil PSV aansluiten bij FCT en Ajaks dan zal er toch iets bij moeten komen. Verloren bekerfinale en 4e plek is te weinig.
+3/-0

 
2 jaar geleden
"PSV heeft de laatste jaren teveel kwaliteit ingeleverd. Wat ervoor terug gekomen is heeft niet dezelfde kwaliteit."

Komt me heel bekend voor.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Whaha... je hebt je minnetjes weer te pakken vandaag. Iemand heeft echt een bloedhekel aan je. Zou het Sjonnie zijn? ;)
+2/-0

 
Een dag niet gemint is een dag niet geleefd (of zo iets)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik ben er aan gewend de grootste minnaar te zijn.
+4/-1

 
2 jaar geleden
Zal je vrouw in elk geval wél blij mee zijn. ;)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Iemand is gewoon in min-eur door de nederlaag… en waarschijnlijk ook een kater van het feesten gisteren want de minnen staan ook weer bij het wedstrijdverslag van gisteren…
+2/-0

 
2 jaar geleden
En z. Onbekend maakt z. Onbemind
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Het ging lange tijd volgens schema, 0-1 bij rust, uiteindelijk toch de 1-1, maar de snelle volgende treffer betekende helaas niet de 2-1.

Armoedige wedstrijd overigens, amper het aankijken waard. Ik vond die jonge keepster van PSV het wel aardig doen. Sari geblesseerd, gepasseerd?

Verder sluit ik mij aan bij de gewaardeerde Estu: vorig jaar met Nouwen & Smits - en helaas ook een falende "Jolly Jumper" op doel - slaagde je er niet in om kampioen te worden, dus logisch dat het dit seizoen ook niet gaat lukken.

Wellicht voortaan eens de goede Nederlandse meiden uit het buitenland terughalen. Hopelijk mettertijd Van de Donk. En bijvoorbeeld Groenen of Roord. Waarom niet? Groot denken!

Miedema zal ongetwijfeld haar loopbaan beëindigen bij Feyenoord of anders bij FC Twente. Laat die laatste club dit seizoen dan maar kampioen worden (in vredesnaam).
+1/-2

 
Alkemade was dit seizoen de keepster in de beker
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ah vandaar, dank je, deed ze dan prima. Aan de goals kon ze niet veel doen. Goede ervaring. Kan t.z.t. dan mooi opvolgster Van Veenendaal worden.
+1/-2

2 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer, was mooi geweest om ze 2 keer te pakken.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi