Transparent
Inloggen
Sluiten

'Seizoen Armando Obispo vanwege blessure al voorbij'

22 april 2022 10:30 - Jeroen Kapteijns
Foto: Pro Shots

"Seizoen Armando Obispo vanwege blessure al voorbij"; image source: Pro Shots

PSV kan dit seizoen niet meer beschikken over Armando Obispo. Roger Schmidt gaf op de persconferentie van vrijdag aan dat de verdediger de rest van het seizoen uit de roulatie zal zijn, zo werd opgetekend door onder meer Jeroen Kapteijns. De afgelopen weken ontbrak de verdediger al vanwege een blessure, maar deze blijkt uiteindelijk toch ernstiger dan verwacht.

PSV hoopt dat Noni Madueke volgende week tegen Willem 2 inzetbaar is, terwijl Phillipp Mwene en Yorbe Vertessen mogelijk ook nog in actie kunnen komen dit seizoen.




Discussieer mee op de forums


Tags

armando obispo ernstiger kapteijns madueke mwene phillipp roger schmidt vertessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Vinicius geschorst, vijf kaarten voor de keeper tegenhouden? Wat een kerel...

Snel er voor zorgen dat er twee verdedigers van jong psv de laatste weken op vaste basis deel uitmaken van de selectie. Het zit ons in ieder geval niet mee dit seizoen met de blessures...
+1/-0

1 jaar geleden
Mag toch hopen dat het volgende seizoen hier van verlost blijven al die blessure's...
+1/-0

1 jaar geleden
Tenminste nu eindelijk duidelijkheid wat betreft Obispo. Daar ontbreekt het nogal eens aan de laatste tijd. Die vermaledijde privacy-regel en/of voorbarige conclusies medische staf.
+1/-0

1 jaar geleden
Gelukkig was het niet nodig om een CV te halen in de winter.
+1/-0

1 jaar geleden
De week voor Leicester thuis leek het er nog op dat al het gewisseld zich eindelijk ging uitbetalen en we richting een compleet fitte selectie gingen, twee weken later zitten we toch nog met 6 blessuregevallen... Kan snel gaan
+1/-0

1 jaar geleden
Belachelijke hoeveelheid blessures dit jaar.

Naast pech kan het niet anders dan dat er zaken helemaal fout gaan in de trainingsopbouw en/of medische begeleiding.
+2/-0

1 jaar geleden
Damn je zult op het werk in een ploeg zitten met Gakpo, Madueke, Thomas en Obispo, dan ben je mooi de Sjaak elke keer.
+4/-0

1 jaar geleden
Krijg steeds meer het idee dat er in de medische staf veel diagnose problemen zijn. Nu al een aantal keren gehoord dat men dacht dat het wel meeviel om vervolgens weer te melden dat iemand er toch lang uit is. Als je na een foute diagnose een verkeerd trainingsprogramma voor zo'n speler opstelt dan is dat volgens mij funest.
+2/-0

1 jaar geleden
De laatste jaren worden er allerlei statistieken van het voetbal bijgehouden. Zou ook worden bijgehouden hoeveel spelers er een tijdje uit hebben gelegen door blessures? En hoeveel dagen die dan uit de roulatie is geweest? En ook om wat voor type blessure het ging? Ik zou dan wel eens graag de getallen van de laatste 5 jaar ofzo er bij willen halen om te kijken of daar een tendens in zit. Ik heb namelijk sterk het vermoeden dat de laatste twee seizoenen de cijfers explosief zijn gestegen.... En ik raad Benfica ook maar vast aan deze getallen van de laatste paar jaar boven water te halen want dan heb en ze goed vergelijkingsmateriaal voor wat komen gaat.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje