Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Ik kan gerust zeggen dat PSV een plek in mijn hart heeft'

23 april 2022 12:18 - NOS
Foto: Pro Shots

Luuk de Jong: "Ik kan gerust zeggen dat PSV een plek in mijn hart heeft"; image source: Pro Shots

Eerder wisten onder meer het Eindhovens Dagblad en Voetbal International te melden dat Luuk de Jong hoog op de wensenlijst staat van PSV voor komend seizoen. In gesprek met de NOS werd de spits zelf gevraagd naar de mogelijkheden om terug te keren naar Eindhoven. "Ik kan gerust zeggen dat PSV een plek in mijn hart heeft", aldus De Jong. "Ze mogen altijd hopen. En dat doen ze denk ik ook veel... Maar nee, ik ben honderd procent eerlijk: ik weet het echt nog niet."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong nos wensenlijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
“Ik kan gerust zeggen dat De Jong een plek in ons hart heeft", aldus bever007. “Hij mag altijd hopen. En dat doet hij denk ik ook veel... Maar nee, ik ben honderd procent eerlijk: ik weet het echt nog niet."
+6/-0

Ik denk aan een interview in het Spaans en een vertaler van nul;-) Zooooo belachelijk helemaal niks zeggend.
+1/-2

 
 
2 jaar geleden
Nee interview met de alom geprezen Hansie Hansie...
+1/-0

2 jaar geleden
Irrelevante prietpraat... simpel als Luuk in Barcelona of, beter nog, Sevilla kan blijven, dan komt-ie niet naar Eindhoven. En anders verklaar ik hem voor gek.
+1/-1

2 jaar geleden
Volgend jaar transfervrij oppikken zou wel aardig zijn.
+1/-0

2 jaar geleden
Leuk stukje tekst maar kom dan wel met het hele verhaal als hem op het einde gevraagd word of hij terug wilt keren met zijn gezin naar Nederland. Waarop de jong antwoord : "Nou, het is wel heerlijk wonen hier in Spanje."
Met andere woorden als een Spaanse club hem wilt is de kans groter dan een terugkeer naar Nederland.
+1/-0

2 jaar geleden
Neem aan dat ze bij PSV zeggen dat hij ook niet meer terug hoeft te komen als hij nu niet komt. Dan is er voor de komende 2 a 3 jaar voor een andere optie gekozen.
+1/-0

2 jaar geleden
Als 2e spits zie ik hem wel graag komen, enkel als onze 3 topspitsen allen vertrekken en er eindelijk een fatsoenlijke goede 1e spits wordt gehaald. Anders lekker in Spanje blijven. Mja, dat zal wel weer te duur en voor Luuk te min zijn.
+1/-1

 
Beroep op Maxi's "Loyaliteit" doen en sterke spits aantrekken, een oceaan van tijd om dat dik op tijd te fiksen, en zo mag iedereen zijn oordeel over Maxi hebben.
+1/-0

2 jaar geleden
Weet wat het is om doelpunten te maken en prijzen te pakken,dus w.m.b altijd welkom als een van de 26.
+1/-0

2 jaar geleden
Luuk wil wel komen, kan hij volgend seizoen nog eens een keer CL spelen.
+1/-0

2 jaar geleden
Die komt niet meer terug, beter opzoek gaan naar een goeie jonge spits. Ala Romario , Gomes doe je werk. Keepertje en spitsje!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte