Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord dient officieel verzoek in om thuisduel tegen PSV te verplaatsen'

26 april 2022 10:57 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord dient officieel verzoek in om thuisduel tegen PSV te verplaatsen"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord bij de KNVB een officieel verzoek heeft ingediend om Feyenoord - PSV op zondag 8 mei later af te kunnen trappen. Het duel staat nu gepland om 14:30 uur, maar als het aan de Rotterdammers ligt wordt dit 16:45 uur. Dit vanwege het feit dat op donderdagavond wordt gespeeld tegen Olympique Marseille.

Meer op AD.nl




Tags

feyenoord knvb marseille

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Twee uur en een kwartier???
Nou dat zal schelen zeg.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Als ik tweeënhalf uur langer kan blijven liģgen scheelt dat gigantisch :D.
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Net zoals bij de handsbal in het strafschopgebied moet er voor het verplaatsen van Eredivisie wedstrijden ook duidelijkere regels komen die zo min mogelijk ruimte laten voor interpretatie.

Dus niet ieder geval opnieuw bediscussiëren, maar gewoon de beslissingsboom aflopen. Klaar.
+2/-0

 
Die regels zijn toch gewoon duidelijk? Clubs die actief zijn in Europa kunnen wedstrijden in de competitie laten verplaatsen. Alleen de toppers tussen PSV, Ajax en Feyenoord moeten per se op een zondagmiddag gespeeld worden.

Het zijn dit seizoen vooral de gemeentes die hier niet aan mee willen werken. Alle clubs in de Eredivisie zijn hier al mee akkoord en ook de KNVB werkt gewoon mee.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Volgens mij is het ook een criterium dat het de kansen in Europa moeten verbeteren. Dat is hier niet aan de hand omdat het na de return is. Neemt niet weg dat ik vind dat die paar uur niks uitmaakt en dat PSV hier niet moeilijk over moet doen.
+4/-0

 
Volgens mij klopt dat niet, omdat vrijwel alle wedstrijden die verplaatst werden voor clubs die op donderdag hadden gespeeld steeds alleen na de Europese wedstrijd waren en niet daarvoor
+1/-1

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Jij werkt zeker bij de overheid? Die willen ook overal regeltjes voor, zodat ze zo min mogelijk hoeven na te denken … en dan gaat het nog (meestal) fout! Hahaha
+3/-1

1 jaar geleden
Mijn zege hebben ze, prestatie van Feyenoord in Europa is goed voor gehele nederlandse voetbal PSV incluis
+2/-0

1 jaar geleden
Ze doen maar. De wedstrijd is inmiddels toch definitief geschrapt uit mijn agenda.
+2/-2

1 jaar geleden
Prima toch? Hele competitie schema's zijn overhoop gegooid voor clubs, omdat ze Europees speelden. Dat de fruitschaal jaarlijks midden tussen de voorrondes CL zit past perfect in dat plaatje. Als we elkaar daar mee kunnen helpen altijd doen. De KNVB zal een ander verhaal worden vrees ik, al is Feyenoord geen gevaar meer voor de titel natuurlijk. Met PSV als gevaarlijke outsider is het natuurlijk win-win in Zeist. Ik denk dat het wel moet kunnen.
+1/-0

1 jaar geleden
Als tegenprestatie 75% inzet, in plaats van de gebruikelijke 125%, helemaal prima
+7/-0

1 jaar geleden
Hopelijk een winstpartij in zijn laatste topper voor Herr Schmidt. De topperbalans zal hij alsnog zwaar negatief afsluiten, maar de bekerwinst en een winst hier, waardoor ze in Rotterdam weer hun plaats weten, is dan een klein pleistertje op de wonden. Stel dat we dit jaar twee toppers gewonnen hadden i.p.v. verloren......
+1/-0

1 jaar geleden
Het gaat dus om een paar uren om de wedstrijd te verplaatsen en niet het verplaatsen van een datum. Volgens mij moet je hier gewoon als PSV zijnde in meewerken.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage