Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging KNVB: Aanvangstijdstip Feyenoord - PSV verplaatst

28 april 2022 12:12 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Bevestiging KNVB: Aanvangstijdstip Feyenoord - PSV verplaatst; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft de KNVB bevestigd dat Feyenoord - PSV op zondag 8 mei een ander aanvangstijdstip zal krijgen. Het duel stond gepland voor 14:30 uur, maar zal op verzoek van Feyenoord nu om 16:45 uur beginnen. De voetbalbond heeft in een verklaring bovendien aan dat in het kader van de veranderagenda dergelijke verzoeken altijd goedgekeurd worden mits het haalbaar is in het programma.

Meer op KNVB.nl




Tags

feyenoord knvb kader veranderagenda

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Dit is echt een schande. De wedstrijd is zoiezo na de Europese wedstrijd dus er is geen gegronde reden voor nationaal sportief belang! Te triest voor woorden, de knvb doet er alles aan om psv aan puntverlies te helpen om de vriendjes uit amsterdam maar te kunnen helpen.
+3/-5

 
Mijn god, wat een onzin :D Al het hele seizoen zijn er wedstrijden verplaatst voor clubs die op donderdag Europees gespeeld hebben. Inclusief die van PSV die toen later waren gespeeld.
+6/-3

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
Ja man, dat doen ze in Zeist inderdaad hier om :D :D
+2/-3

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Dat zette ik er expres bij om het sarcasme aan te geven. Maar uiteraard zijn er altijd mensen die honger hebben en meteen moeten happen ipv het sarcasme is de tekst te herkennen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
@Maan, ik vind het ook raar dat er wordt geschoven met een wedstrijd na de Europese wedstrijd, omdat je dus niet een club aan het helpen bent om in de CL beter te presteren. Die twee uurtjes verschuiven maakt ook niet veel uit.
+3/-0

 
Vond je dit de afgelopen twee jaar ook toen er wedstrijden van PSV naar een latere tijd gezet werden? Nee, inderdaad :denk
+3/-3

 
1 jaar geleden
Als het om mijn mening gaat dan kan ik die zelf wel typen. Raar dat je die voor mij gaat invullen.
+4/-0

1 jaar geleden
Prima.
Vraag me alleen af of die 2 uurtjes zo een verschil maken.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik vind het eigenlijk wel interessant dat we nu ná AZ-Ajax spelen in plaats van ervoor. Voor Feyenoord zullen de 2 uurtjes niet heel veel verschil maken, zeker als ze diep hebben moeten gaan in Marseille zullen wij frisser zijn. Als AZ van Ajax weet te winnen, zal dat toch een trigger voor PSV moeten zijn om er als dollemannen op te knallen. Als Ajax van AZ weet te winnen, is de wedstrijd sowieso om des keizers baard.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Het kan een hele interessante situatie opleveren. Ook vanuit een ander oogpunt. Wat wil het legioen als blijkt dat PSV op een punt van Ajax kan komen terwijl voor Feyenoord de derde plek al zo goed als vast staat (een en ander natuurlijk ook afhankelijk van de resultaten komend weekend)?
+1/-0

1 jaar geleden
Zoals al eerder gezegd, irrelevant. Aangezien onlangs is besloten dat deze wedstrijd niet bezocht gaat worden... sowieso die 2 uurtjes maken ook niet al teveel uit dan.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Sla ook over ,had dit al verwacht wordt echt te gek dan tegen 22.00 thuis of nog later .Wordt dus thuis kijken wat er allemaal deze dag gaat gebeuren met een lekker drankje en eten thuus..
+1/-0

1 jaar geleden
Hoop dat PSV vanavond kijkt naar Feyenoord. Weten ze wat ze te wachten staat en zijn ze niet verrast als ze worden opgejaagd in de Kuip (zoals ieder seizoen....).
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind het een geweldige wedstrijd, met mooie druk van Feyenoord,
alleen spelen ze een beetje het Schmidt voetbal met veel druk naar voren en achterin te veel risico.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dit Feyenoord had Leicester ook met niks naar huis gestuurd. En dat met een veredeld cafe elftal. Reuze knap.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Het is geen veredeld café elftal. Arnessen heeft met zijn beperkte middelen en selectie bij elkaar gezet die over de hele breedte weinig onder doet voor die enorm dure van ons. Waar zij voor weinig geld voor hun doen goede spelers hebben gehaald hebben wij voor veel geld wissels gekocht die niets toevoegen. Bij de eerste 11 zijn wij beter, bij de voltallige selectie ontlopen we elkaar bijna niets. Als je in de Kuip eraf gaat, wat wel te verwachten is, kun je nog gaan vechten voor plek 2. Laat gelijk zien hoe belangrijk een TD is in het hele plaatje. Er lopen bij Feyenoord best wel spelers rond die bij ons ook een meerwaarde zouden zijn. Keepers, spits, verdedigers.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Gewoon je 2 laatste thuiswedstrijden winnen en je bent er. Hoe moeilijk kan het zijn? Als je dat als PSV niet kunt ben je de 2e plaats niet waard
+1/-0

 
1 jaar geleden
Net als in Amsterdam hebben wij ook de nodige mazzeltjes gehad in bar slechte wedstrijden, GA, NEC, Zwolle, Cambuur ga nog maar even door. Zelfs tegen 10 man denderen we niet door, dus even de laatste twee potjes winnen is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarnaast zie ik ons ook komend seizoen de voorrondes CL niet doorkomen, dus de enige waarde aan de tweede plaats is dat je het weer mag proberen, maar goed je geeft jezelf dan in ieder geval een kleine kans. Ik verwacht ook niet dat de tweede plek nog serieus in gevaar komt, maar de kans dat we er in de Kuip weer hard af gaan is helaas erg groot. We komen te kort tegen teams die ook een beetje kunnen ballen.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat laatste ben ik het helemaal mee eens. We teren nu op 1 wedstrijd (beker finale).
+1/-0

1 jaar geleden
Ik word een beetje moe van de onderschatting voor deze wedstrijd, ieder jaar hoor ik weer dat we het dit keer wel gemakkelijk gaan krijgen en elk jaar weer zijn we kansloos. Feyenoord speelt altijd goed tegen ons, zelfs al hebben ze een halve dag ervoor nog gespeeld. En dat vage publiek van ze jut ze ook nog eens extra op. Momenteel staan ze 2-0 voor, dus ze lopen over van het zelfvertrouwen en denken dat ze de hele wereld aankunnen. Waar die zelfverzekerdheid bij ajax meestal afgestraft wordt is dat bij feyenoord zelden het geval. Ik zie ons daar niet winnen, hoe diep feyenoord ook heeft moeten gaan.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Tegen dit feyenoord staan wij binnen no time met 2-0 achter
+2/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje