Transparent
Inloggen
Sluiten

'Quinten Timber staat in belangstelling van PSV'

2 mei 2022 22:34 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Quinten Timber staat in belangstelling van PSV"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV belangstelling heeft in Quinten Timber. Afgelopen weekend zat Directeur Voetbalzaken John de Jong zelf op de tribune om de middenvelder van FC Utrecht te bekijken. Timber zou voor PSV een optie kunnen worden als Ibrahim Sangaré bij de club vertrekt.

PSV is echter niet de enige club met belangstelling voor de international van Jong Oranje. Meerdere clubs uit binnen- en buitenland hebben Timber bekeken en de verwachting is dat FC Utrecht meerdere miljoenen verlangt voor de middenvelder. Timber heeft in de Domstad nog een contract voor twee jaar.

Meer op ED.nl




Tags

timber jong utrecht oranje sangare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Logisch! Jammer dat we er niet eerder bij kunnen zijn bij dit soort jongens, is toch een ware coup als je ze voor niks uit jong Ajax kan plukken en ze zó goed blijken.

Aan de andere kant, dat extra jaar is vaak ook gewoon nodig en het blijft erg lastig te voorspellen wie er wel en niet doorbreekt.
+1/-0

1 jaar geleden
Ibrahim Sangaré voor 30 miljoen verkopen en Timber voor 6 miljoen halen zou een goede manier van doorselecteren zijn.
+2/-0

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Timber voor 6 halen ja, maar Sangare voor 30 laten gaan is echt te weinig. Gezien de interesse voornamelijk vanuit Engeland kan deze knul makkelijk 40 opbrengen. PSV moet is ophouden met het braafste jongetje van de klas te zijn en gewoon dik geld durven te vragen.
+5/-0

 
1 jaar geleden
€6m voor iemand die net 1 seizoen op het hoogste niveau heeft geacteerd? Vind het echt heel veel geld. Dat je 30 meloenen binnen zou halen wil niet zeggen dat je maar met geld moet gaan smijten is mijn bescheiden mening.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Sangare gaat minimaal 35 a 40 miljoen op moeten leveren.
Leicester en Newcastle geïnteresseerd. Ze zullen niet de enige zijn lijkt me.

Gakpo gaat minimaal 38 tot 40 opleveren.
Dat zijn aardige klappers.

Timber zou fysiek/voetballend Sangare kunnen vervangen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Er is pas een deal als de contracten getekend zijn en de poen binnen is. Hoe vaak hebben we in het verleden niet gezien? Jezelf rijk rekenen noemen we dat als je ervan uit gaat dat er maar even €60 - 80 miljoen voor de beide heren wordt betaald.
+1/-2

 
1 jaar geleden
De capaciteiten zijn zeer duidelijk zichtbaar bij beide heren. Nog genoeg verbeterpunten, maar het is niet voor niks dat de Premier clubs zich melden.
Voor veel minder, niet laten gaan. Dan nl houden.

Als je inkomsten moet genereren, verkoop dan de Guti's, Max, Romero e.d
Met wat aflopende contracten/salarissen en eigen talent door te schuiven creëer je zo ook de ruimte om iets te doen en door te selecteren.
+1/-0

1 jaar geleden
Geen verkeerde toch? Als breedteaankoop.
+3/-0

1 jaar geleden
Verstandige keuze. Ik heb vandaag ook Timber gehaald. Weliswaar tuinschermen, maar die houden net als hij ook alles goed tegen.
+2/-1

1 jaar geleden
Zou een prima aankoop zijn ,begrijp nog steeds niet waarom dit niet in stilte kan steeds weer nieuws over van alles en nog wat over evt nieuwe spelers zo gaat de prijs omhoog en komen de andere club ook eerder in actie om een ander voor te zijn...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Schijnbaar zat John de Jong afgelopen weekend op de tribune. Logisch dat het speculeren dan begint. Dat zal het wel zijn neem ik aan. De voetbal blaadjes moeten vol
+1/-0

1 jaar geleden
Bord op schoot scouting...

De volgende in die categorie gaat zijn: Openda van Vitesse
+1/-2

 
1 jaar geleden
Zegt degene die vindt dat PSV Okoye had moeten halen. Maar dat is natuurlijk geen bord op schoot scouting :denk
+3/-0

 
1 jaar geleden
Natuurlijk is dat bord op schoot scouting ik ben toch geen professional, maar van die laatste verwacht ik meer, jij niet dan?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik verwacht iig heel veel van Timber. Ik zou hem direct in de basis zetten bij een vertrek van Sangaré en het geld wat je verder over houdt stoppen in de verdediging + keeper
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage