Transparent
Inloggen
Sluiten

'FSV Mainz gaat vol voor komst van Ritsu Doan'

4 mei 2022 08:35 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"FSV Mainz gaat vol voor komst van Ritsu Doan"; image source: Pro Shots

Volgens Bild zet FSV Mainz vol in op de komst van Ritsu Doan. De clubleiding van de Duitsers zou op dinsdag al hebben gesproken met zowel PSV als met het management van de international van Japan. Mainz wilde afgelopen zomer Doan al vastleggen, maar wist toen niet tot een akkoord te komen over een transfer.

Meer op Bild.de




Tags

doan mainz fsv bild japan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Van de ene kant zou ik zeggen, cashen dan. Van de andere kant heeft ie zich wat mij betreft goed laten zien afgelopen seizoen, goede backup voor Madueke wanneer ie (weer eens) geblesseerd is. Als ie gaat, zal er wel een vergelijkbare speler teruggehaald moeten worden lijkt me.
+1/-0

 
1 jaar geleden
De backup van Madueke voor het komende seizoen zal Bakayoko zijn, dus wanneer Mainz een bedrag van 12 miljoen of hoger zal bieden, dan cashen.
+1/-0

1 jaar geleden
Mainz speelt geen CL. Dat was dacht ik de wens van Ritsu.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik vind Doan een zeer nuttige speler. Betrouwbaar, sterk aan de bal en goed in de combinatie. Ondanks dat Madueke natuurlijk veel opvallender is, denk ik dat Doan in zijn speeltijd meer waarde heeft gehad voor PSV dan Madueke in de speeltijd die hij tussen zijn blessures door heeft gehad.

Doan haalt een constant niveau in de wedstrijd en zijn ondergrens ligt vrij hoog. Madueke heeft soms een actie die een 10 waard is, en vervolgens weer 3 acties die een 4 waard zijn, en brengt daarmee te vaak schade toe aan ons spel.

Ik zou Doan, zeker bij een vertrek van Götze, proberen te verleiden tot een langer verblijf in Eindhoven.
+7/-0

1 jaar geleden
Doan is voor mij geen speler die echt het verschil maakt voor mij. Plus op rechtsbuiten hebben we Madueke en een Bakayoko die eraan komt. Dat zijn voor mij 2 spelers die wel echt het verschil kunnen maken.
Doan is wel echt een teamspeler met zeker op onderdelen toegevoegde waarde, maar ook iemand die net boven de middelmaat zit en voor mij te weinig het verschil maakt.
Verkopen voor minimaal 7 miljoen. Anders gewoon houden.
+1/-0

Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Doan laat het de laatste maanden echt wel zien, denk dat we komend seizoen meer van hem kunnen zien als ie echt volledig gewend is. Doan wil CL spelen, dus moet of blijven of naar een grotere club dan Mainz gaan. Ik denk dat zijn marktwaarde nu flink omhoog gegaan is, vorig seizoen mocht ie voor 5 nog weg denk dat we nu wel 12 kunnen beuren.
+1/-0

1 jaar geleden
Één van de miskopen van John de Jong, die zich wél herpakt heeft. Momenteel zéér bruikbare speler. Hoeft van mij niet weg. Anders idd flink cashen.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Miskoop en het vervolgens hebben over ‘bruikbaar’ vind ik niet helemaal met elkaar rijmen. Wat is überhaupt de definitie van een miskoop? Mocht het voor soortgelijk geld verkocht worden dan valt het nog wel mee lijkt me? Zo’n Baumgartl waar je meloenen verlies ook lijkt te gaan pakken lijkt me de term miskoop meer ‘verdienen’.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Mwah, ik kan me wel vinden in de woorden van killer. Miskoop, maar bij gebrek aan beter en met de vele blessures wel bruikbaar.

Ik zou ook willen dat we afscheid nemen van dit soort spelers en weer eens wat hoger inzetten. Mja, dat gaat dus niet gebeuren zonder CL en dus zullen we het er nog wel een seizoenetje mee moeten doen.
+1/-0

 
Is JdJ niet ooit een miskoop van PSV geweest? ;-)
+1/-1

 
1 jaar geleden
Nou aangezien hij al onderdeel uitmaakte van de PSV-organisatie* laten wij het maar houden op de grootste miskleun.

*PSV-familie is mij te klef
+1/-0

 
1 jaar geleden
Inzake dat laatste helemaal met je eens
+1/-0

1 jaar geleden
In het verlengde hiervan zou de ‘zaak Madueke’ eens goed beoordeeld moeten worden. Wat is/ zijn de oorzaken van zijn vele blessures? Zijn blessures waren DE hoofdreden dat Doan relatief veel gespeeld heeft. Nog zo’n seizoen met Madueke zou killing zijn voor zijn marktwaarde maar tevens zou je dan wel een hele betrouwbare luitenant op de bank moeten hebben die er staat als de firma Glashandel weer eens niet thuis geeft.
+1/-1

1 jaar geleden
Harde werker, voorbeeldige instelling, nuttig maar niet beslissend. Mag van mij gaan.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik hoop dat Mainz begrijpt dat er ondertussen een ander prijskaartje aan Doan kleeft.
+1/-0

1 jaar geleden
4-5 miljoen voor Down die dit seizoen heel verdienstelijk heeft gespeeld vind ik te weinig. Doan staat er altijd en heeft op belangrijke momenten goals gemaakt. Wat mij betreft haal je voor 4-5 miljoen niet een betere speler binnen dan Doan. Ik stoor me eraan dat het bedrag laag is. De kracht van PSV dit seizoen is een brede selectie en dan met name voorin. Ik zou Doan niet kwijt willen. Dan liever Bruma die ik een fractie minder vindt.
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage