Transparent
Inloggen
Sluiten

Timo Baumgartl succesvol geopereerd aan tumor

9 mei 2022 16:59 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Timo Baumgartl succesvol geopereerd aan tumor; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt PSV dat bij Timo Baumgartl een tumor is ontdekt tijdens een routinecontrole in het ziekenhuis. Artsen hebben de tumor bij de 26-jarige verdediger met succes verwijderd. Baumgartl zal in de zomer gaan werken aan zijn herstel, onder andere met preventieve vervolgbehandelingen. Zijn seizoen zit er logischerwijs op.

Baumgartl speelt dit seizoen op huurbasis voor Union Berlin, de huidige nummer zes van Duitsland. De verdediger geeft aan dat hij het goed maakt. "Gelukkig doe ik al een aantal jaren aan preventieve zorg. Ik ben erg dankbaar voor de snelle, duidelijke diagnose en voor de succesvolle operatie die sindsdien heeft plaatsgevonden", aldus Baumgartl. "Ik wil iedereen uit de grond van mijn hart bedanken voor de ongelooflijke steun. Dat zal ik nooit vergeten. Mijn focus ligt nu op het snelst mogelijke herstel"

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl tumor preventieve artsen berlin diagnose duitsland ontdekt routinecontrole snelst union vervolgbehandelingen zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wat een ongelooflijk naar bericht. Hopelijk kan hij snel weer voetballen en valt het allemaal mee.
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Idd ja, maar goed, operatie geslaagd gelukkig.

Alleen zal een verkoop er nu voorlopig wel helemaal niet in zitten, laat staan deze zomer.
+1/-5

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Het minst belangrijke in dit geval... lijkt mij tenminste.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Mijn prioriteit lig te allen tijde bij de club, hoewel ik het best sneu voor Timo vind. Ik wens hem dan ook een spoedig herstel toe en daarnaast hoop ik dat hij PSV nog wat oplevert.
+3/-2

 
1 jaar geleden
ik vrees dat Danilho Doekhi zijn plek in gaat nemen en wij met Baumgartl blijven zitten. En we hebben al zoveel meuk wat we maar niet kwijt raken
+1/-1

 
1 jaar geleden
Dat is in zo'n situatie inderdaad de belangrijkste vraag. Of PSV hem nog wel verkocht krijgt :denk
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het moge duidelijk zijn dat ik dagen geleden al inhoudelijk op de situatie ben in gegaan welke ik in en in triest voor Baumi vind. En geloof me, ik spreek uit ervaring en weet wat zo’n jongen allemaal moet doorstaan deze dagen.
+1/-0

1 jaar geleden
Wat een nieuws ,heel veel sterkte met je herstel...
+1/-0

1 jaar geleden
Lekker klote voor hem.
Gelukkig was hij er vroeg bij.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage