Transparent
Inloggen
Sluiten

'Adil Ramzi definitief nieuwe trainer Jong PSV'

12 mei 2022 14:54 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Adil Ramzi definitief nieuwe trainer Jong PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Adil Ramzi definitief de nieuwe trainer van Jong PSV zal gaan worden. Ramzi wist deze maand de opleiding coach betaald voetbal succesvol af te ronden en zal nu Ruud van Nistelrooij gaan vervangen. Ramzi is momenteel nog assistent-trainer van Jong PSV en is sinds 2016 al werkzaam binnen de jeugdopleiding.

Meer op ED.nl




Tags

ramzi jong nistelrooij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Leuk voor die jongen. Ook fijn dat je dan al min of meer de garantie hebt dat je over 2 a 3 jaar PSV 1 mag gaan doen. Met Jong PSV op je CV voldoe je aan alle criteria om trainer van PSV 1 te worden.
+7/-0

1 jaar geleden
Volgend seizoen maar weer eens een scc voor JPSV nemen.Voor € 25,- lekker naar de KKD kijken.Misschien ook nog wel een scc van de PSVdames die zich goed versterkt hebben.We gaan het zien maar eerst even herstellen van dit seizoen met een maandje zonder voetbal.
+1/-0

 
1 jaar geleden
KKD is leuk, relaxt voetbal kijken zonder ook maar enige vorm van stress! Telstar-vrouwen komend seizoen ook in eredivisie. Dus zal ik iig sowieso een uitwedstrijd van PSV meepakken.

Sterkte met herstelperiode. Zullen wij allemaal goed kunnen gebruiken!
+3/-0

1 jaar geleden
Ik gun het Ramzi van harte hoor maar schiet PSV niet door met dat idee van 'nieuwe trainers moeten oud-PSV-voetballers zijn'? Cocu, Van Bommel, Van Nistelrooij, Ramzi: het kunnen niet allemaal geniale, nieuwe, veelbelovende toptrainers-in-de-dop zijn. Wordt er niet te beperkt gekeken?
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens mij gaat het niet per se om oud-spelers maar het zelf opleiden van trainers. Het lijkt me niet zo vreemd dat oud-spelers van Ajax en Feyenoord niet bij ons komen werken, na hun carrière, als ze ook bij hun eigen club aan de gang kunnen. Ik zie ook geen oud-PSV'ers bij Ajax of Feyenoord aan hun trainerscarrière beginnen.

Komen er betere trainers uit de cursus van de KNVB?
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ben ook voorstander van zelf opleiden,na jong-psv kunnen ze uitwaaieren naar elders om ervaring op te doen of doorstromen naar het 1e als assistent.
Voordeel imo is dat er een binding met de club wordt ingebouwd.

Ps:misschien is het zelfs een idee om zelf scouts en managers op te leiden.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje