Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jasper Cillessen keert sowieso terug naar Nederland, PSV heeft beste papieren'

14 mei 2022 12:35 - El Desmarque
Foto: Pro Shots

"Jasper Cillessen keert sowieso terug naar Nederland, PSV heeft beste papieren"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse El Desmarque zal Jasper Cillessen komende zomer sowieso terug gaan keren naar Nederland. PSV lijkt de beste papieren te hebben om de doelman vast te leggen, maar ook Ajax zou belangstelling hebben getoond in de international. Volgens het Spaanse medium zou Cillessen echter zo'n 9 miljoen euro moeten kosten.

Meer op El Desmarque
Tags

nederland desmarque

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Genoeg kwaliteiten om eerste keeper van P.S.V. te worden. Wat me wel zorgen baart zijn zn blessures. Mocht een speler, keeper, materiaalman, koffiejuffrouw in het verleden bij de concurrent hebben gespeeld / gewerkt, interesseert me geen z*k, zolang hij /zij iets toevoegt aan P.S.V.
+4/-0

2 weken geleden
Ik vind dit een matige keeper die enkel in Oranje heeft gestaan, omdat zijn grootste concurrent Jeroen Zoet was. Beide degelijke keepers, maar niet heel bijzonder. Als je dan toch een ervaren man terug wilt halen bel Zoet dan gewoon op. Man van de club, zelfde niveau, maar zal een heel stuk beter onder de supporters vallen. Je moet er toch niet aan denken dat bij de volgende PSV Feyenoord wij met Cillessen aan komen zetten en zij Zoet onder de lat hebben staan. Overigens zie ik liever dat onze scouting eens van zijn reet af komt en op zoek gaat naar een redelijk betaalbare talentvolle goede doelman met groeipotentie. Als we 9 miljoen hebben liggen voor een keeper moet je beter kunnen dan een Cillessen zonder restwaarde.
+2/-1

2 weken geleden
Voor 9 miljoen lekker naar Ajax laten gaan.
+3/-1

2 weken geleden
Alsjeblieft niet zeg. Laat maar lekker teruggaan naar Ajax. Daar hoort-ie thuis. Probeer Mvogo maar te strikken desnoods. Drommel dus definitief afgeschreven? Lekker weer die €4M... bedankt, John!
+1/-2

Niet fit, geen uitstraling, te weinig kwaliteit, slechte historie, geen gunfactor, zeurpietje, veel te duur, maar vooral GEEN PSV'er. Houd dan gewoon Mvogo of Drommel of haal Zoet terug. Of nog beter: scout eens behoorlijk!
+3/-1

Z. on de Bok (geschorst)
2 weken geleden (gewijzigd)
9 miljoen?

Ja, daaag!

@Stefan V Berichten van/over onze vertrekkende directeur Gerbrands zijn nog steeds taboe hier?
+2/-0

2 weken geleden
Hoe langer spelers hier weg zijn hoe beter ze worden blijkbaar? Kap nou eens met die Zoet. Ja kind vd club, maar die hebben we toch ook vervloekt in zijn laatste seizoen. Werkelijk elke bal in de korte hoek werd een tegendoelpunt.
+9/-0

 
2 weken geleden
Elke bal op doel.
+2/-3

 
2 weken geleden
De wonderbaarlijke kracht van deze site
+2/-1

 
2 weken geleden
Idem aan geblesseerden. Romero is bij een aantal onbetwist de beste spits die we hebben.
+3/-0

 
2 weken geleden
Natuurlijk moet je voor beter gaan, maar Cillessen of Zoet is exact hetzelfde niveau. We moeten helemaal niet naar dit soort oud gediende kijken, maar goed gaan scouten. Van het dozijn keepers dat er voor jong is gehaald heeft er nooit 1 in PSV 1 gespeeld. En zoveel concurrentie was er niet. Dus liever Zoet dan Cillessen, maar nog liever een echt goede keeper. Al heeft Zoet ons in het verleden wel gewoon kampioen gemaakt.
+1/-0

2 weken geleden
9 miljoen??? Die mens is 33 jaar.
Dat lijkt me wat veel.
+4/-0

2 weken geleden
Laten we hopen dat we een ander onder de lat hebben staan de komende seizoenen, Cillessen aub in ieder geval niet. Duur, blessuregevoelig en niet goed genoeg, dat lijken me al redenen genoeg, terwijl hij ook nog een nare uitstraling heeft, dus niet aan beginnen.
+1/-1

2 weken geleden
Niek Schiks en Kjell Peersman lijken best wel talentvolle keepers.
Maar dan ben je alweer drie jaar verder voor die eventueel een kans gaan maken.
Er is geen enkele betaalbare goede optie lijkt het…
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
WTF is mis met De Jong? Ik heb hem altijd gesteund (soms tegen beter weten in), maar je gaat toch niet Cillessen aantrekken?

Cillessen:
- is blessuregevoelig
- is geen topkeeper, tegenwoordig ook geeneens meer subtop. Is mislukt in het buitenland.
- eist torenhoog salaris
- kost transfersom (maar die zal wel laag zijn vanwege bovenstaande 3 redenen)
- houdt geen penalties tegen
- gedraagt zich als klein meisje als hij niet basis staat
- kan absoluut niet tegen enige vorm van kritiek (bekijk elk interview van hem maar na een slechte wedstrijd)

Daarnaast nog een paar andere, persoonlijke/subjectieve, redenen - welke niet zou moeten meetellen maar ik toch even wil vermelden:
- Cillessen is een engnek
- Cillessen heeft een Ajax verleden
+1/-0

2 weken geleden
Zonde van onze poen die evt 9 miljoen ,ga dan met Yvon en de keeper van nac veder gooi niet weer al het geld over de balk..
+1/-0

2 weken geleden
Er zal een keeper moeten worden aangetrokken die er direct staat,zelfs talent Drommel die een goed seizoen bij Twente draaide was geen garantie.
Dus dat Psv bij Nederlanders als Krul en Cillessen uitkomt kan ik in ieder geval wel begrijpen.
Mijn voorkeur zou eerder uitgaan naar een zuid-amerikaan.
+1/-0

2 weken geleden
Zal vast links of rechts een alternatief te zijn. Natuurlijk heeft ie kwaliteiten, maar gezien leeftijd - blessure gevoeligheid (+ het is een engnek) genoeg argumenten om verder te kijken..
+1/-0

2 weken geleden
Dit kan geen serieuze zaak zijn, zoveel geld voor een matige keeper over zijn t.h.t. datum. Zal wel zijn om de druk op Amsterdam op te voeren. Laat hun 'm lekker strikken, en dan even contact zoeken met Jay Gorter, die jonge keeper van hun die nu gepasseerd gaat worden door deze kneus. Die zal wel open staan voor een positieverbetering.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bergwijn boscagli brands bruma crockett doan drommel gakpo ginkel gotze guti james jong madueke mvogo mwene obispo ramalho roger romero salcido sambo sangare schmidt sonny teze veerman vertessen vinicius zahavi