Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Mauro Júnior in beeld bij Benfica'

17 mei 2022 08:51 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Mauro Júnior in beeld bij Benfica"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat ook Mauro Júnior in beeld is bij Benfica. Roger Schmidt zou de mogelijkheden onderzoeken om de Braziliaan over te nemen van PSV. Mauro heeft nog een contract voor drie jaar en moet dan ook meerdere miljoenen kosten. Van PSV hoeft hij absoluut niet weg, terwijl Mauro zelf ook zeer gelukkig oogt in Eindhoven.

Het management van Mauro heeft nog geen enkel signaal gehad van Benfica of Schmidt zelf. Dit seizoen brak hij in de verdediging definitief door. Nadat Philipp Max vanwege een coronabesmetting enkele wedstrijden ontbrak speel de van origine aanvallende middenvelder als linksback en behield hij zijn basisplaats. Nadat Phillipp Mwene wegviel met een knieblessure kwam Mauro als rechtsback te spelen en daar speelde hij de afgelopen maanden. Vanaf november stond Mauro in nagenoeg iedere wedstrijd in de basis en speelde bijna alle wedstrijden tot het eind.
Discussieer mee op de forums


Tags

mauro benfica schmidt behield braziliaan coronabesmetting mwene nagenoeg oogt origine philipp phillipp roger wegviel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Middenvelders genoeg. Als Roger hem graag wil lekker de hoofdprijs vragen + 10%. Hoeft van mij overigens niet weg, want een zeer nuttige speler om erbij te hebben, maar elke euro die in verbetering van het elftal kan worden gestoken aanpakken.
+1/-0

2 maanden geleden
De status:nuttige speler is hij nu denk ik wel voorbij,ook zijn uitverkiezing in de top 5 voor de gouden schoen is veelzeggend.
+4/-0

2 maanden geleden
Begint een beetje irritant te worden dit....
+2/-0

 
2 maanden geleden
Idd. Dat meldde ik onlangs al hier. Ik was toen niet al te vleiend over Herr Schmidt. Dus laten wij het er ditmaal maar op houden dat dit niet netjes is wanneer je door de voordeur bij een club vertrekt. Laat hem Bruma en/of Drommel maar meenemen. Of Max.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Sterker nog, ik kreeg er zelfs een gele kaart voor haha..... kwam ik toevallig een paar dagen geleden achter. Zeker wat betreft Mauro neem ik aan dat PSV gewoon niet meewerkt.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Oh jij kreeg daar óók geel voor?

De populariteit van Roger Schmidt kent geen grenzen hier.
+4/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Veel mensen onderschatten denk ik hoe belangrijk hij in de laatste serie wedstrijden bij PSV was. Zelf heb ik die neiging ook wel, misschien komt dat wel doordat hij er niet echt uitziet als een echte sportman/voetballer, hij oogt fragiel en heeft een jeugdige uitstraling.
Als je echt op hem gaat letten doet hij bijna alles goed wat hij doet, zowel verdedigend als aanvallend op zijn positie. Die jongen heeft ook nog eens een PSV hart. Die moeten we echt niet zomaar laten gaan voor "meerdere miljoenen".
Hij is tevreden en het publiek waardeert hem gelukkig ook steeds meer. Lekker houden, die is altijd goed voor een 7,5, en zakt nooit door de ondergrens.
+4/-0

2 maanden geleden
Prima, is inmiddels basiskracht en heeft nog 3 jaar contract. Voor 20 miljoen mag hij hem gerust meenemen.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Zouden ze bij Benfica net zo gek zijn als Toon, John en de RVC van PSV twee jaar geleden door deze voorbijganger carte blanche te geven? Dat hij zijn meuk Mwene, Max, Drommel en Zahavi lekker meeneemt. Ik zou als PSV zijnde een 'Schmid opslag' op de prijs zetten.
+5/-2

 
2 maanden geleden
package deal: 25 miljoen + verplichting om Bruma ook over te nemen.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Gelukkig is Brands terug bij PSV. Die weet wel hoe hij met dit soort klussen om moet gaan.
+1/-0

2 maanden geleden
Meerdere miljoenen als in 3 of 4? Lijkt mij toch dat de Mauro van dit jaar gewoon minimaal 15 miljoen in de huidige markt moet opleveren. Gewoon samen met Gakpo en Sangaré de beste en meest constante speler van PSV dit seizoen.
+4/-0

2 maanden geleden
Ja dag Schmidt. Mauro is inmiddels beter dan Max, Mwene en Teze als back. Neem maar lekker Max mee.
+3/-0

2 maanden geleden
Een van de beste spelers bij PSV met een basisplaats en nog 3 jaar contract. Dumfries leverde 15 miljoen op. Dat verwacht ik dan hier ook.
+3/-0

Z. on de Bok (geschorst)
2 maanden geleden
Toen Schmidt naar ons kwam werd zijn complete netwerk ondersteboven gekeerd om te kijken wie we allemaal zouden kunnen halen, maar andersom is het verschrikkelijk?

Al die berichten over Schmidt die zo'n beetje elke speler die het aardig heeft gedaan mee wil nemen zijn ook zo ontzettend makkelijk. Je hoeft geen insider te zijn om dit soort berichten uit je mouw te schudden.
Uiteindelijk zal het allemaal wel meevallen. Gotze zal met Schmidt meegaan en misschien dat er nog 1 of 2 spelers meegaan en that's it. Lekker belangrijk ook aan wie we ze verkopen. Als er maar gewoon netjes betaald wordt. Vertrekken doen ze toch wel, is het niet nu mee met Schmidt, dan wel volgend jaar naar who cares welke club.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Het verschil is a) "zijn complete netwerk" gebruiken, en b) veel spelers van één club gaan halen waar je tijdens het opstellen van de koop-plannen nog bij werkt.
+2/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
2 maanden geleden
Voorlopig is er nog helemaal niemand door Schmidt bij ons weggeplukt. Dat wij Schmidt's hele netwerk ondersteboven moeten keren op zoek naar iets goeds betekent niet dat ze dat bij Benfica ook moeten. Iets met geld en CL, maakt het net even wat makkelijker.
+1/-0

2 maanden geleden
Niet super chic om meteen alle spelers proberen mee te nemen. Gotze, begrijp ik, de rest niet
+2/-0

2 maanden geleden
Ik moet het ook eerst nog zien gebeuren,maar stel dat het zo zal zijn dan is dit natuurlijk gewoon marktwerking.
Mocht hij als zelfopgeleide speler daadwerkelijk naar Lissabon verkassen is dit ook weer een mooi visitekaartje voor de status van de opleiding.
+1/-0

2 maanden geleden
Niet. Te. Koop.
+2/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.799 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko blind brands brobbey clubliefde dito eredivisie etappe feyenoord freak ganna gini gotze james jana jong marlon pogacar psg rodriguez shinyazurill simons skipper steemzen telegraaf tijdrit wijnaldum wisselspeler xavi zwitserland