Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV informeert naar mogelijkheden Joshua Brenet'

17 mei 2022 10:09 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV informeert naar mogelijkheden Joshua Brenet"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden van Joshua Brenet. De rechtsback van FC Twente heeft een aflopend contract en kan daardoor transfervrij vastgelegd worden. Volgens het ED is het wel de vraag of PSV snel door gaat pakken. De tweevoudig international van het Nederlands elftal speelde van 2013 tot en met 2018 al 150 officiële duels voor PSV.

Brenet heeft inmiddels al een nieuw contractvoorstel van FC Twente ontvangen, terwijl Feyenoord hem een driejarige verbintenis heeft aangeboden. Ook clubs uit Italië, Spanje en Turkije hebben naar de back geïnformeerd.

Meer op ED.nl
Tags

brenet informeert twente contractvoorstel driejarige feyenoord turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Speelt heel goed in Twente. Maar is hier weggegaan omdat ie wilde spelen, want was hier al heel aardig bezig als invalkracht en hoefde niet weg.

Ik denk niet dat hij hierheen komt om weer op de bank te zitten. Al kan ik me voorstellen dat hij de strijd met Mwene ook wel aandurft.
+1/-0

2 maanden geleden
Heel verbaasd hier over ,,zal toch niet op de bank willen zitten lijkt me..
+1/-0

2 maanden geleden
Ik zat even op de kalender te kijken, maar het is toch echt geen 1 april. Dit moet wel de slechtste grap ooit zijn. Maar goed als dit het niveau is wat we nastreven kunnen de verwachtingen voor komend seizoen ook al aangepast worden. Arme Ruud.
+3/-0

2 maanden geleden
Stel, Mauro, Max en Mwene gaan weg, dan kan ik me goed voorstellen dat PSV eens informeert bij Brenet. Hij kent de club en is dit jaar goed bezig bij Twente. Lijkt me een uitstekende back-up voor links- en rechtsback. Of hij goed genoeg is voor de basis? Mwoah, dat denk ik niet. Van Sambo en Oppegard moet je ook nog maar gaan afwachten wat ze gaan brengen en dan is het niet verkeerd om iemand als Brenet, die toch al de nodige ervaring heeft, achter de hand te hebben.
+3/-1

2 maanden geleden
Ik vond hem destijds niet slecht als back(-up). Goede periode ook van PSV, dus dat vertekent ongetwijfeld. Opeens was-ie weg. Ik weet niet of het verstandig is om hem terug te halen. Maar PSV (b)lijkt de lat tegenwoordig steeds lager te leggen. Nu zit je inmiddels ook weer aan spelers als Mwene en Max vast.
+2/-0

2 maanden geleden
Ik vind Brenet net zon speler die er in de beeldvorming bekaaid vanaf komt als Mauro junior.
Maar beide spelers zul je zelden betrappen op een mindere inzet of gebrek aan mentaliteit,ze scoren immer een voldoende en zakken niet snel door de ondergrens.
Wanneer je hem dan transfervrij kan halen zou ik dat meteen doen,typisch een speler waarbij zijn top wel eens in Eindhoven kan liggen,maar waar je zomaar nog jaren mee vooruit kan.(ook dat is financieel winst)
+3/-0

Z. on de Bok (geschorst)
2 maanden geleden
Tja, zonder Schmidt moet je opeens weer in een andere vijver vissen.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Uit die vijver van Schmid zijn me toch een partij toppers gekomen. Wie oh wie verlost ons van de Schmid clan?
+1/-4

 
Z. on de Bok (geschorst)
2 maanden geleden
Nee, voor Schmidt was het inderdaad stukken beter. Baumgartl, Bruma, Mitroglou, Lato, Afellay, Ruiter.. stuk voor stuk toppers. Het is dat Schmidt Boscagli heeft aangeslingerd anders had die ook nog in het rijtje met toppers gekund.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Welke spelers die Schmid mee nam hebben daadwerkelijk het niveau omhoog getrokken in jouw optiek?
+1/-1

 
Z. on de Bok (geschorst)
2 maanden geleden
Gotze, Ramalho, Max en met wat vertraging Mvogo ook. Betekent niet dat ik dit het gewenste niveau vind.
+2/-0

2 maanden geleden
Positief: "gratis", snel, aanvallend en bij Twente laten zien nog een aardig niveau te hebben.

Negatief: speelde bij PSV eigenlijk vooral bij gebrek aan beter.

Op dit moment, met Mwene, Mauro, Max en Teze die op de backpositie kunnen spelen en met Oppegard en Sambo als jonge talenten die de overstap naar de A-selectie gaan maken, hebben we Brenet niet nodig. Van de andere kant, als er 2 of 3 van die bovenste 4 namen vertrekken, dan moet je wel vervangers halen die er direct kunnen staan. En als Brenet dan al bij Feyenoord getekend heeft, dan sla je jezelf weer voor de kop. Laten we dus maar hopen dat John de Jong wat meer inzicht heeft in wat er komende zomer gaat gebeuren en voor dit vraagstuk dus een passende handelswijze heeft.
+1/-0

2 maanden geleden
Nou dan haal Hendriks, Arias, Rosario, Lammers en Piroe ook maar terug.
Misschien Engelaar en Strootman nog en we zijn weer terug( BIJ AF!!!)
+2/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
2 maanden geleden
Hendrix*

Piroe mag van mij best terugkomen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Hmm daar twijfel ik nog over. Doet het natuurlijk erg goed, maar dat is wel het tweede niveau van Engeland. Zal zo'n beetje NEC/ Heerenveen niveau zijn toch?
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
2 maanden geleden
Volgens mij beter dan Vinicius en vaker inzetbaar dan Romero.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat is ook wel weer waar.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik vond Brenet als echte back verdedigend eigenlijk niet goed genoeg voor PSV.
Wat hij wel goed kon was als wing-back spelen in een systeem met 5 verdedigers, zodat het meer op zijn rennen aan kwam, en minder op zijn echt verdedigen.
Heeft het bij PSV ook redelijk gedaan terwijl hij op de verkeerde kant van het veld stond.
Als ik Brenet zelf was zou ik lekker bij Twente blijven spelen. Daar is hij goed op zijn plek en heeft hij niet te veel gezeur over de dingen die hij minder kan. En hij staat daar elke week in de basis.
+1/-0

2 maanden geleden
Laten we eens stoppen met kijken naar oude spelers en zorgen dat we nieuwe pareltjes vinden.
Ga Gomes gebruiken in Zuid Amerika.
+1/-0

2 maanden geleden
Is het 1 april? Dramatisch slechte speler.
+1/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
JoshuJA Brenet. Ik ken niemand die zoveel ‘ja’ zegt in een interview als onze held. Zeer sympathieke jongen maar twijfel of dit het niveau is wat PSV zou moeten binnenhalen. @Bonecollector kom er maar in maat. Je krijgt een shirt van me met JoshuJA achterop en we gaan samen een wedstrijd bekijken.
+1/-1


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko bergwijn blind dortmund eredivisie etappe everton feyenoord fox freak ganna gotze haller james jong pogacar psg rodriguez shinyazurill simons skipper steemzen telegraaf teze tijdrit uitzoeken veerman wisselspeler xavi zwitserland