Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Jordan Teze verlengt contract tot zomer van 2025

27 mei 2022 20:42 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Jordan Teze verlengt contract tot zomer van 2025</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV de contractverlenging van Jordan Teze bevestigd. De verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot de zomer van 2025. "Ik voel mezelf heel erg verbonden met deze club", aldus Teze. "Als jonge jongen kwam ik hier binnen en ik voelde mezelf al snel thuis. Ik ben heel dankbaar voor hetgeen ik hier tot op heden allemaal heb meegemaakt."

Eerder op de dag kreeg de verdediger te horen dat hij tot de definitieve selectie van Oranje hoort. "Het is eigenlijk niet te bevatten. Ik heb de afgelopen maanden keihard gewerkt om een oproep te verdienen voor Oranje. Ik keek vandaag op mijn telefoon en zag tot mijn grote blijdschap dat het gelukt is", zo geeft hij aan. "Als klap op de vuurpijl mag ik nu ook nog eens een vernieuwd contract tekenen bij PSV. Een mooiere dag is nauwelijks denkbaar."

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan oranje blijdschap denkbaar vuurpijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mooi! Vond Teze na de winter 1 van de besten continu. Had graag een nog langer contract gezien. Na afloop van het komende seizoen nog maar een 2-jarig contract. Met een langer contract zou zijn waarde nog veel hoger zijn geweest.
+4/-0

1 jaar geleden
Top nieuws. Onze enige echte killer in de verdediging. Daarbij eigen jeugd, goeie kop erop. Blij mee.
+2/-0

1 jaar geleden
Prima gast, een van de betere spelers. Speelt al 2 seizoenen ijzersterk. Het bewijs dat het al jaren steeds beter gaat met de JO.
+2/-0

Sterk van Bas dat hij een vergelijking met Schuurs maakt ten tijde van zijn verblijf bij Fortuna, ik bedoel wat voor zin heeft dat? Teze is bij ons basisspeler in het hier en nu en ontwikkeld zich beter dan Schuurs dat ook bij de concurrent zijn fouten maakt, terwijl schuurs bankzitter is bij de concu.
+1/-0

 
1 jaar geleden
En Teze nu zijn vervolgstap in zijn ontwikkeling zet met de definitieve selectie voor oranje.
Goed bezig in ieder geval.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat is een post van meer dan een jaar geleden die totaal niet relevant is bij dit nieuwsbericht, ook in reactie op de discussie van dat moment. Vorig jaar kwamen wij naar mijn mening een leiderstype tekort in de verdediging. Daar heeft PSV op ingespeeld met het aantrekken van Ramalho, waardoor Teze in eerste instantie ook op de bank kwam.

Ik ben blij met deze verlenging. Teze is een speler waar je van op aan kan, met een goeie inspeelpass en aardig wat snelheid. Ben benieuwd waar hij het komend seizoen terecht gaat komen. Samen met Ramalho het centrum van onze verdediging??
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje