Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ruud van Nistelrooij blokkeert vertrek van Ritsu Doan'

3 juni 2022 09:31 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Ruud van Nistelrooij blokkeert vertrek van Ritsu Doan"; image source: Pro Shots

Het Duitse Bild meldt dat Ruud van Nistelrooij een transfer van Ritsu Doan naar FSV Mainz 05 tegenhoudt. De nieuwe trainer van PSV wil de middenvelder tijdens de voorbereiding eerst zelf aan het werk zien voordat hij eventueel akkoord gaat met een vertrek van de Japanner. Volgens Bild is er gesproken over een definitieve transfer, maar het is nog onduidelijk hoeveel Doan zal moeten kosten.

Meer op Bild.de




Tags

doan nistelrooij bild blokkeert fsv mainz tegenhoudt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Lijkt me een prima zaak. Geweldige mentaliteit en zit altijd dicht tegen de basis aan. Heeft zich in die rol afgelopen jaar ook goed gemanifesteerd. Ga eerst maar eens wat brandhout verkopen voor je aan de eerste 14 begint.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Ervan uitgaande dat Madueke's fysieke malheur samen met Schmidt's vertrek ook verdwenen is, heb je met hem en Bakayoko al 2 volwaardige spelers op die positie. En om eerlijk te zijn, wat Doan dusver heeft laten zien, vergeleken met wat Bakayoko liet zien, dan wist ik wel wie vd 2 ik het meeste liet invallen.

Ik denk dat Ruud ook exact weet wat ie aan Doan heeft, en dat is hard werken maar weinig extra brille die je van een rechtsbuiten verwacht. De enige reden dat ie een transfer blokkeert is wellicht voor de voorrondes CL, er staat nl wel altijd een prof die fit is en makkelijk mee kan draaien, defensief zijn werk doet, zonder door de ondergrens te gaan. Maar op termijn gaat zijn oogappeltje hem toch voorbij streven. En dan wordt Doan er ook niet meer waard op.
+1/-3

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Wat heeft Bakayoko dan laten zien dat Doan niet heeft laten zien?
Ja, het is tot nu toe een leuke speler voor Jong geweest, maar heeft toch nog niets laten zien in het 1e?!

En jij geeft Schmidt de schuld van Madueke's blessures? Lijkt me een beetje overdreven he?!
+11/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik draai het liever om. Wat heeft Doan in 3j laten zien dat hem een volwaardige rechtsbuiten van PSV maakt. Daar moet iets speciaals staan wmb. Die paar minuutjes die Bakayoko dusver gegund is in het 1e, is nogal onzinnig om je oordeel daar al over te vellen. Kijk dan naar wat ie in de KKD deed. Je hebt de speler/talent vh jaar (kkd) in huis. Die moet gaan spelen. Zeker tegen laagvliegers en middenmoot.

Niks overdreven aan. PSV heeft intern zelf aangegeven dat ze zich afvragen of het teveel aan dosering de oorzaak kon zijn van de vele blessures. Dat was Schmidts filosofie. Het niet wekelijks spelen en teveel sparen was dus mogelijk juist nadelig voor sommige spelers.
+1/-1

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Een Doan in het 1e kun je niet vergelijken met een Bakayoko in de KKD!

En je hebt mij niet horen zeggen dat Doan een "vaste" speler moet zijn ... jij vergelijkt beide spelers, maar dat is gewoon niet mogelijk.

En als je mijn mening vraagt: ik denk dat Doan het redelijk goed heeft gedaan in al die wedstrijden dat hij mocht/kon spelen. Daarmee ga ik nog steeds niet beweren dat hij een vaste speler moet zijn ... maar hij is zeker wel een goede reserve.

En mbt de blessures, je zegt het zelf: bij PSV vragen ze zich af ... dus dat is allemaal speculeren. Misschien is Madueke wel een soort van Romero-geval, en gaat dit onder een andere trainer ook voorkomen ... maar de toekomst gaat het uitwijzen.
+7/-2

1 jaar geleden
Begrijpelijke keuze. Nuttige speler voor bij de eerste 14 a 15. Ga eerst maar iets beters halen voor we hem wegdoen.
+4/-0

1 jaar geleden
Goede zaak. Zo slecht deed Ritsu het afgelopen seizoen niet. Verdient derhalve serieuze kans onder nieuwe trainer(s).

Ook goede zaak dat Joëlle Smits terugkeert bij de vrouwen. Heimwee? Te weinig speeltijd? Staat nog geen bericht omtrent op voorpagina PN, vandaar dat ik het hier maar terloops meld.
+5/-2

Goede voeding en gecontroleerde krachttraining kan geen kwaad ( zie Menphis ), ook het herstel na zijn blessure had te maken met zijn lichaamsconditie.
+1/-0

1 jaar geleden
Leuke voetballer, nooit door de ondergrens, goed om te houden. Ik zie hem ook wel op de plek van Götze spelen
+1/-0

1 jaar geleden
Ritsu Doan staat voor een definief vertrek bij PSV. SC Freiburg, de nummer zes van het afgelopen Bundesliga-seizoen, heeft zich gemeld voor de 24-jarige Japanner.

Freiburg wil op korte termijn zakendoen, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. PSV vraagt de hoofdprijs: acht à negen miljoen euro.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage