Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Racing Club wil Maximiliano Romero huren met optie tot koop'

5 juni 2022 12:18 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Racing Club wil Maximiliano Romero huren met optie tot koop"; image source: Pro Shots

Volgens de Argentijnse journalist César Luis Merlo heeft Racing Club zich bij PSV gemeld voor Maximiliano Romero. De 18-voudig kampioen van Argentinië zou zelfs al een officieel bod hebben uitgebracht op de spits en een transfer zou in de loop van volgende week al afgerond kunnen worden. Romero kwam in januari 2018 naar PSV, maar vanwege veel blessureleed kwam hij maar tot 17 officiële wedstrijden. Het merendeel daarvan waren bovendien korte invalbeurten.

Update 05-06 12:18: Het Eindhovens Dagblad bevestigt de interesse van Racing Club in Maximiliano Romero. De Argentijnse club zou de spits op huurbasis willen overnemen met een optie tot koop. Omdat Romero nog een contract voor een jaar heeft, zou hij in dat geval een nieuwe verbintenis moeten tekenen. Of PSV daar zelf voor open staat is niet duidelijk.

Meer op ED.nl




Tags

romero maximiliano argentinie blessureleed cesar merendeel merlo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik zou het begrijpen als ze hierop ingaan.
Met terugkoop optie en/of doorverkoop percentage?
+1/-0

1 jaar geleden
Hoop nogsteeds dat hij blijft. Ietwat optimistisch gezien zijn fysieke problemen maar hij heeft veel potentieel.
+3/-0

1 jaar geleden
Als het voor een appel en een ei is dan hou ik hem er liever bij. Veel te weinig kunnen laten zien, maar wat hij liet zien was hoopgevend. Goede prijs of een flink doorverkoop percentage want deze jongen kan nog best wat worden.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik hoop ook nog steeds dat ie blijft. Erg benieuwd of Ruud hier een doorslaggevende rol in kan spelen. Deze speler heeft gewoon iets..🙏🏻
+2/-0

 
Ja, een lichaam dat niet geschikt is voor topsport 😬
+3/-2

1 jaar geleden
Mooi,betrek hem in een deal met
Carlos Jonás Alcaráz , nu het vertrek van Gotze nadert een nieuwe talentvolle nr10
+1/-0

1 jaar geleden
Twee maanden proeftijd bij het ingaan van een arbeidsovereenkomst zou nog niet zo gek zijn.
+2/-0

1 jaar geleden
Geweldig nieuws.

Past naadloos in het rijtje met Bruma, Baumgartl van grootste miskopen uit de totale PSV historie.

Zsm afscheid van nemen.
+1/-6

1 jaar geleden
Dit is gewoon mensenhandel. Welke club koopt er nu een speler die afgelopen vier jaar 90% van de tijd geblesseerd is geweest. Van wat ik van hem heb gezien ben ik wel fan, maar als de kans er is om hem weg te doen moeten we die grijpen.
+1/-2

1 jaar geleden
Hopelijk genoeg om er mee Openda te kopen..
+1/-0

1 jaar geleden
Tja. Hoe lang blijven we hopen dat zijn fysieke problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen? Als die club een redelijk bod uitbrengt (5-7 miljoen), dan mogen ze hem hebben. Anders blijven we nog een jaar hopen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
5 tot 7 miljoen voor een speler met 1 jaar contract en zijn blessure geschiedenis?
+1/-0

1 jaar geleden
Ik kan me niet voorstellen dat je hier meer dan 3/4 miljoen voor gaat krijgen. Transfersom geloof ik wel. Ik zou alleen wel een fors percentage bedingen bij verkoop. Wie weet bloeit hij in eigen land weer op, hoewel ik er fysiek 0 vertrouwen in heb.
+1/-0

Het kan gewoon alle kanten op, blijft een GOK, ben op een of ander manier fan en geloof dat het goed komt met deze jongen dus ben meer voor verlengen hoe dan ook.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Romero is helaas een triest verhaal. Ik ben ook een fan, omdat ik denk dat hij beter is dan Zahavi en die andere spits. Hij heeft iets bijzonders.
PSV zal zeker een echte spits gaan halen, en Romero daarnaast zou ik wel zien zitten,

Verhuren voor 10 miljoen zal wel niet gaan lukken :) Dat is vast de schuld van JdJ.
+2/-0

1 jaar geleden
Misschien maar beter als ie gaat. Zolang gedoe met blessures. Superjammer, zijn manier van spelen en schot zijn echt lekker en had hem graag een tijd in de spits gezien. Heb niet zo veel vertrouwen meer in zijn fysiek na alle blessures.
+1/-0

1 jaar geleden
Huur met optie tot koop. Dat lijkt me voor Racing Club ideaal ja. Maar wat valt daar voor PSV aan te winnen?
+1/-0

1 jaar geleden
Gaan we weer, huren met optie tot koop... dus als-ie het goed doet, nemen ze hem over, belandt hij weer in lappenmand, sturen ze hem terug. Schiet niet op natuurlijk.
+7/-0

 
1 jaar geleden
verhuren heeft volgens mij alleen zin in de begin-periode van iemand zijn contract om hem ergens anders speeltijd te laten hebben voor zijn ontwikkeling. Bij Zoet, Bruma en Doan heeft het gunstig uitgepakt, en was het een voordeel voor PSV.

Nu zie ik er ook geen voordeel in. Maar het is aan andere clubs vrij om het bij ons te proberen. Misschien heeft Ruud wel andere plannen, en halen ze al twee goede spitsen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage