Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mario Götze maandag mogelijk gewoon op het trainingsveld van PSV'

16 juni 2022 10:49 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Mario Götze maandag mogelijk gewoon op het trainingsveld van PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de kans aanwezig is dat Mario Götze zich maandag gewoon zal melden bij PSV als de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal beginnen. Benfica wil niet voldoen aan de salariseisen van de Duitser, die naar verluidt fors meer wil verdienen dan wat hij bij PSV krijgt. Volgens het ED is er voor Götze echter ook interesse vanuit Italië.

Ook Maximiliano Romero heeft een uitnodiging voor de eerste training ontvangen. De spits staat in de concrete belangstelling van Racing Club uit zijn thuisland, maar ondanks dat Argentijnse media al melding maakten dat de transfer rond is, is dat door PSV nog niet bevestigd.

Aan het eind van het seizoen miste PSV de nodige spelers vanwege blessures. De verwachting is dat een groot deel van die groep maandag direct weer aan kan sluiten. Olivier Boscagli zal wel pas in het nieuwe kalenderjaar beschikbaar zijn.




Discussieer mee op de forums


Tags

gotze benfica boscagli maximiliano romero salariseisen thuisland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wacht even, ga je me nu zeggen dat een speler die onder contract staat bij PSV en niet verkocht of verhuurd is, op de training zal zijn? Dat is een flinke scoop!
+7/-0

 
1 jaar geleden
Daar schrik ik inderdaad ook nogal van! Volgens mij hoeft Mario helemaal niet weg, hopelijk kan Ruud hem overtuigen dat hij altijd een plekje in het elftal zal vinden voor hem. Dan kunnen we mooi nog 2x kampioen worden met hem.
+4/-0

1 jaar geleden
Brands, Sjon en Ruudje hebben natuurlijk allang op hem in lopen praten.

Het leven hier beviel hem wel zei die. Dus wellicht kijkt ie het nog even aan hier als niks anders leuks zich aandient, en raakt ie tijdens de voorrondes CL wel overtuigt dat blijven ook wel oké is.

Als ze gas geven met die spits en CV, dan oogt het plaatje voor hem waarschijnlijk ook wat rooskleuriger.
+1/-0

1 jaar geleden
Zou mooi zijn als hij blijft,maar zie het niet snel gebeuren.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind Götze eigenlijk gewoon PSV-niveau. Misschien is hij vroeger veel beter geweest, maar de laatste 2 jaar is het voor PSV een prima voetballer geweest, maar ook niet meer dan dat. Ik vermoed dat bij een stap hoger hij ook op de bank terecht kan komen, dus bij PSV blijven zou voor hem best positief zijn. Maar misschien ziet het zichzelf anders.
+1/-0

1 jaar geleden
"Mogelijk" nog wel, moest er nog bijkomen dat-ie niet aanwezig zou zijn... de man is nota bene toch gewoon contractspeler van PSV!

Het wordt steeds gekker tegenwoordig, en dat-ie meer wil verdienen, tja wie niet, maar hij heeft onlangs toch zelf zijn contract verlengd? Nou dan!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje