Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mario Götze dicht bij vertrek naar Eintracht Frankfurt'

19 juni 2022 23:26 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Mario Götze dicht bij vertrek naar Eintracht Frankfurt"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat Mario Götze dicht bij een transfer naar Eintracht Frankfurt is. De verwachting is dat de Duitser maandag al niet op het trainingsveld zal staan als PSV begint met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De regerend winnaar van de Europa League is bereid om de clausule in het contract van Götze te betalen, terwijl er ook bijna een akkoord is over de persoonlijke voorwaarden.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

gotze eintracht frankfurt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Voor de leeftijdsopbouw in de selectie had ik hem er graag bij gehad, en ook om zijn verfijnde techniek.
Maar in ieder geval goed dat de beslissing snel valt, en PSV snel door kan schakelen.
+2/-0

2 weken geleden
Ik snap niet zo goed wat hij in Frankfurt moet. Ja hij kan daar Champions League spelen. 6 potjes in totaal, waarvan hij er 2 geblesseerd is. Speelt niet mee om het kampioenschap of de beker. Afgelopen seizoen 11e geworden in de Bundesliga. Krijgt hij weer dat gezeur van de Duitse pers. Vreemde keuze.
+2/-0

 
2 weken geleden
Ik snap het ook niet goed. Götze is niet meer de sterspeler die hij vroeger is geweest. Dat hebben we bij PSV zelf al gezien. Maar de Duitse pers zal hem wel die lat steeds voor gaan houden en kritisch over hem gaan schrijven.
Ik dacht dat hij juist naar PSV kwam voor de rustige sfeer.
+2/-0

 
2 weken geleden
€5m per jaar salaris is lekker hoor. Blijkbaar wil niet iedere club dat betalen. Kan me voorstellen dat hij liever naar Benfica zou gaan maar it needs 2 to tango. Money money money
+1/-0

2 weken geleden
Hopelijk worden er ook nog de nodige sterkhouders, bij voorkeur met enige ervaring op het hoogste niveau, gehaald.

En wat Mario betreft, een interessante aankoop geweest, die niet gebracht heeft wat ervan gehoopt werd. Jammer.
+2/-3

2 weken geleden (gewijzigd)
Mooie grote club, in ieder geval qua fanschare. Net onder de top qua potentieel. Met een beetje waardering kan het zo maar eens een goed huwelijk worden.
Ik ga hem missen, mooie sierlijke voetballer, en denk dat hij belangrijker was als we met zijn allen denken.
+6/-0

2 weken geleden
Mario gaan we missen hoor. Met zijn verfijnde techniek in de kleine ruimtes, rust aan de bal en inzicht. Hij trok altijd 2 man naar zich toe. En zijn mentaliteit was mooi om te zien. Nu maar hopen dat Veerman er écht klaar voor is al. Want ik denk dat ze daar bij psv op gaan teren nu. Ben eens benieuwd wat er van het middenveld over blijft. Vind het maar stil nog allemaal…
+4/-0

 
2 weken geleden
Zolang we geen klappers aan de verkoopkant maken zal het relatief rustig blijven aan de inkoopkant. PSV is voor een groot gedeelte afhankelijk van uitgaande transfers.
+1/-1

 
2 weken geleden
Die redenering klopt niet. De transfers van Malen, Dumfries en Rosario vallen in het huidige boekjaar. Daarbij komt dat partnerfonds 1 (50 miljoen) juist bedoeld was om te kunnen kopen als er zich kansen voordoen, ongeacht of er al verkocht is. Als transfers op zich laten wachten zal dat eerder komen omdat de transfercarrousel nog niet op gang gekomen is. Vaak beginnen de grote clubs (City koopt Haaland bijv.) en volgt de rest daarna.
+2/-0

 
2 weken geleden
Zowel het eerste partnerfonds (uit 2016) als het nieuwe partnerfonds is vooral niet bedoeld om versterkingen voor het eerste elftal te halen. Dat is vanuit PSV meerdere keren aangegeven.
+1/-0

 
2 weken geleden
Wat denk je van het dichten van Corona gaten van de afgelopen twee jaar?
+1/-0

2 weken geleden
Toch baal ik ervan dat we deze mooie speler gaan verliezen.
Misschien nog meer van verwacht maar zijn rust en techniek waren een verademing! Succes Mario🥲
+4/-0

 
2 weken geleden
Mee eens. Die vervang je niet zo snel.
+3/-0

2 weken geleden
Balen wel. Al is t al heel wat dat ie hier twee jaar heeft rond gelopen en nog een beetje transfergeld oplevert. Had ik beiden aanvankelijk niet verwacht.
Mooi moment voor onze Volendamse vriend om op te gaan staan.

Off topic: ‘onze’ koiboi Stevie B lijkt dan toch naar Amsterdam te gaan voor veel te veel geld. Hoop dat we met creatief scouten beetje in de buurt komen weer qua kwaliteit.
+3/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko blind brands brobbey clubliefde dito eredivisie etappe feyenoord freak ganna gini gotze james jana jong marlon pogacar psg rodriguez shinyazurill simons skipper steemzen telegraaf tijdrit wijnaldum wisselspeler xavi zwitserland