Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Ik wilde deel uitmaken van deze nieuwe start'

20 juni 2022 17:40
Foto: Pro Shots

Ruud van Nistelrooij: "Ik wilde deel uitmaken van deze nieuwe start"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie van maandagmiddag ging Ruud van Nistelrooij in op zijn aanstelling als hoofdtrainer van PSV. Als Marcel Brands niet was aangesteld als algemeen directeur, was hij niet als hoofdtrainer aan de slag gegaan. "Ik ben met Marcel en de rest van de directie in gesprek gegaan, zeker ook met John de Jong. De kaarten kwamen voor mij toen wel anders te liggen", aldus Van Nistelrooij.

De trainer ging verder: "Ik kreeg toen sterk het gevoel dat ik deel wilde uitmaken van deze nieuwe start. Ik had het idee, en dat heb ik nog steeds, dat dat ook is gebeurd. Als er een nieuwe algemeen directeur komt, weet je dat er een nieuwe koers gevaren kan worden en dan ga je dat verkennen. Er zijn nu andere accenten gezet, ook in de rol naar mij toe. Daar wilde ik zeer graag deel van uitmaken. Dat was voor mij het grootste kantelpunt."

Voor Van Nistelrooij was het absoluut geen diskwalificatie richting Toon Gerbrands. "Niets dan goeds over hem. Het werk dat hij heeft geleverd is fantastisch geweest", zo gaf hij aan. "Alleen ik heb nu wel gemerkt dat er een nieuw elan kwam."
Tags

nistelrooij brands diskwalificatie elan gerbrands gevaren jong kantelpunt koers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 dagen geleden
Laten wij er het beste maar van hopen.

Ik blijf sceptisch, hopelijk ten onrechte.
+1/-1

 
7 dagen geleden
Killer, volgens mij ligt dat ook wel wat in je aard als ik je posten hier altijd zie. Ik wil zeker niet zeggen dat iedere supporter altijd maar in de polonaise mee moet doen hoor, maar soms vraag ik me wel eens af op basis van wat je nog altijd fan bent.. los van dat waardeer ik je loyaliteit naar de club toe wel hoor ­čśë
+5/-0

 
7 dagen geleden
Dat vraag ik mij ook weleens af, hahaha, levenslang onvoorwaardelijk noemde ik het onlangs hier. Het is sterker dan ik.

Maar mijn sceptisme houdt mij in moeilijke (voetbal)tijden ook wel op de been. Daarnaast wil ik nog weleens chargeren of fungeren als advocaat van de duivel. Cynisme moet ook onderhouden en gecultiveerd worden.
+3/-0

 
7 dagen geleden
Dat het sterker is dan jij... dat noemen we volgens mij " Club liefde".

Mooi.. dat verbind ons hier allemaal, hoever inzichten ten aanzien van het spelletje soms ook uit elkaar kunnen liggen.
+3/-0

 
7 dagen geleden
Ik vind je posts helemaal niet negatief of te sceptisch,
Ik denk dat het juist goed is om realistisch te blijven kijken naar wat er gebeurd.

Twee jaar geleden kregen we een nieuwe trainer die 4-2-2-2 ging spelen alsof hij het voetbal na Johan Cruijff opnieuw had uitgevonden, maar ik snap de veld-bezetting daarvan nog steeds niet. Vond dat de tegenstanders vaak veel te gemakkelijk op ons doel af konden rennen. Maar PSV en Toon bleven het nieuwe idee maar steunen.

Nu gaan we weer een nieuwe start maken en met een ervaren doelman en Luuk in de spits heb je wel een goed uitgangspunt. Maar pas als de deadline voorbij is weten we wat het echte team gaat worden en in Amsterdam en Rotterdam zitten ze ook niet stil.
+2/-0

 
7 dagen geleden (gewijzigd)
Ah ok├ę, must be losing my touch, getting soft in my old age... ;-)

Nou moet alleen nog de "minkukelbrigade" hiervan op de hoogte gebracht worden, hahaha, die schijnen het nog niet in de gaten te hebben.

En vaio, het valt mij idd op dat de zomerse discussies hier, althans op de voorpagina, harmonieuzer verlopen.

Mooi voorbeeld: in de LdJ-topics heb je onder de 'usual suspects" alhier zowel voor- als tegenstanders van zijn terugkeer. Maar ieders mening wordt gerespecteerd. Hopelijk zet deze tendens zich ook door als het seizoen weer goed en wel bezig is.
+2/-0

7 dagen geleden (gewijzigd)
Een nieuwe start met hoge verwachtingen hadden we ook toen Roger kwam. Het eerste jaar was zeer teleurstellend, maar hij had (zogenaamd) tijd nodig om zijn spelsysteem in te bouwen. Het tweede jaar was een stuk beter met twee kleine prijzen als gevolg. Helaas moeten we weer aan een nieuwe start beginnen en begint het riedeltje weer van vooraf aan. Als de resultaten niet goed zijn dit jaar zal Ruud weer tijd nodig hebben. We hopen er maar het beste van.
+1/-0

7 dagen geleden
Toch heb ik wel het gevoel dat er veel meer voetbal know-how is bijgekomen met Brands,Rutten en no-nonsence type Van Nistelrooij.
Geen excuses,lat omhoog en voor de prijzen gaan!
+2/-0

7 dagen geleden
Zie hier een duidelijk voorbeeld van waarom de terugkeer van Brands goud waard is:

Hij overtuigt mensen!

Essentieel voor onze club aangezien we het puur financieel meestal afleggen.
+2/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.800 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko benitez bet bruma clubliefde doan eredivisie etappe feyenoord freak gakpo ganna gini ginkel gotze hoever jacks jana jong martinez pogacar roglic sangare shinyazurill simons skipper tour vingegaard vlasov wijnaldum