Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré willen heel graag blijven'

10 juli 2022 10:20 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Ruud van Nistelrooij: "Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré willen heel graag blijven"; image source: Pro Shots

In gesprek met onder meer het Eindhovens Dagblad heeft Ruud van Nistelrooij aangegeven te rekenen op een langer verblijf van Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré. "Ik heb ze allebei gesproken en ze willen heel graag blijven en onderdeel uitmaken van de voorbereiding. Ze gaan nu vol voor de start van het seizoen", aldus Van Nistelrooij.

De trainer weet wel dat het snel kan veranderen. "De realiteit is dat clubs zich kunnen melden en met enorme bedragen kunnen komen, maar wij gaan ervan uit dat ze blijven zolang het niet anders ligt. Zo is het, ja", zo geeft hij aan. "Wij gaan er als technische staf vanuit dat iets niet gebeurt en als het toch zo is, dan ga je er weer mee om. In topsport liggen ook blessures op de loer, waardoor je soms spelers mist."

Gekeken naar de huidige selectie wil Van Nistelrooij graag nog een verdediger toegevoegd zien worden aan de selectie. "We zoeken nog een linksbenige versterking. In principe hebben we nu drie fitte centrale verdedigers, met Armando, Jordan en Derrick. Het liefst heb je daar iemand bij, zodat je meer variatie hebt", zegt hij daarover. "Érick Gutiérrez op die plek? Dat is een noodoplossing en die wil ik liever niet. We moeten voor de beste oplossing gaan, waarbij we helaas nog een paar spelers missen. Dat gaat nog wel even duren, want als ze instromen bij het team ben je zo weer twee, drie weken verder voordat spelers echt wedstrijdfit zijn."

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

nistelrooij cody gakpo sangare armando gutierrez jordan loer noodoplossing variatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
En ze hebben allebei een contract! Komt dat effe goed uit.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Bedoel je dat contract van Sangaré met gelimiteerde transfersom?
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Begin in dat geval eerst maar weer eens met Guti en Sangare naast elkaar op het middenveld te posteren voor totale controle (en nooit meer vanaf wijken). En daar de rest van het elftal omheen bouwen. Zo maak je het jezelf een stuk makkelijker om in het seizoen te groeien
+4/-0

1 jaar geleden
‘In principe hebben we nu drie fitte centrale verdedigers, met Armando, Jordan en Derrick.’ Hoewel ik trots ben op eigen jeugd (Armando en Jordan) vind ik het toch niet het niveau wat PSV zou moeten nastreven. Ik zou er graag een (bijv Zuid Amerikaanse) killer bij zien. Mag ook onze eigen killer zijn ;)
+2/-1

1 jaar geleden
Goede zaak, vooralsnog en onder voorbehoud, waar het Cody & Ibi II betreft.

M.b.t. de verdediging ben ik van mening dat er minimaal 2-3 versterkingen bij moeten komen, wil je niet wederom PSV onwaardige aantallen tegentreffers incasseren. Goals win games, defense wins trophies.
+5/-2

 
1 jaar geleden
Ik geef je een plus om die krankzinnige min die nergens op slaat te pareren want je hebt gewoon gelijk
+1/-0

 
1 jaar geleden
Oh maar dat is het standaard Killer minnetje. Die krijgt ie altijd. Al zou hij posten "iedereen heeft gelijk" krijgt hij nog een minnetje. Misschien moet hij zijn naam veranderen in KillerMINfc, dan staat het minnetje er vanzelf😊
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik gooi er nog ff een pluisje bij om de 2-2 om te zetten naar een 3-2 winst ;)
+1/-0

1 jaar geleden
"Maar wij gaan ervan uit dat ze blijven zolang het niet anders ligt". Dat mag ik hopen ja, dat ze blijven zolang ze niet weg zijn.
+3/-0

1 jaar geleden
Teze is de enige die het niveau heeft of kan halen. Alleen niet met Armando en Derrick. Die hebben het niveau gewoon niet. Teze heeft wel een goede speler naast zich nodig om beter te worden.
Ik zie ook graag nog een extra spits (is fofana al weer inzetbaar?) en een extra verdedigende middenvelder.
Heb je echt ambitie, dan is het noodzaak. Maar ik heet geen John de Jong natuurlijk.
+1/-0

1 jaar geleden
Goede verdedigers hebben we nog nodig.
Centrale verdediger, rechtsback en linksback.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Centrale verdediger is een absolute must inderdaad. Maar op de back posities zijn we voor PSV begrippen prima bezet. Mauro heeft afgelopen seizoen bewezen zowel links als rechts fantastisch in te kunnen vullen. Hoever is gehaald voor rechts en is gewoon een prima aanwinst gezien zijn ervaring uit de premierleague. Ook Mwene heeft het mijns inziens prima gedaan de gehele periode dat hij in de basis stond, zich steeds comfortabeler ging voelen en de nodige goals en assists verzorgde. Dan hebben we vervolgens ook nog Max, Teze, Oppegard en Sambo achter de hand.
+1/-0

1 jaar geleden
Vind dit zo’n trainers gel.l. Moet je opletten als morgen een Engelse topper zou opstaan en €40m zou bieden in het geval van Gakpo of iets minder voor Sangare. Dan is het adios mi amigo. Money rules.
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Wat moet hij anders zeggen dan?
Het is toch logisch dat een trainer zo'n tactisch antwoord gaat geven, op van die domme vragen ...
Iedereen weet hoe de transfermarkt werkt tegenwoordig ... en dan gaat de pers vragen: "Denk je dat Cody and Ibi gaan blijven?? .... ". Wat moet hij dan antwoorden?!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik zeg toch dat ik dit dom trainersgel.l vind. Met andere woorden: geen waarde aan hechten wat RVN zegt in deze.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik hoor het liever van Cody en Ibrahim zelf ;)
+2/-0

1 jaar geleden
Dus samenvattend: 'Als ze niet weg gaan blijven ze...'Aldus eenovertuigde Ruud van Nistelrooy ^^
+2/-0

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte