Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Everton-verdediger Jarrad Branthwaite in beeld bij PSV'

11 juli 2022 14:05 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Everton-verdediger Jarrad Branthwaite in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Jarrad Branthwaite in beeld is om de verdediging van PSV te versterken. De club overweegt meerdere opties en de 20-jarige Engelsman van Everton is een van die opties. Branthwaite mag op huurbasis vertrekken bij de oude club van Marcel Brands. Eerder speelde hij al een half jaar op huurbasis voor Blackburn Rovers.

Vanwege blessures zijn André Ramalho en Olivier Boscagli op het moment nog niet inzetbaar bij PSV. Boscagli wordt in het nieuwe kalenderjaar pas terugverwacht, terwijl Ramalho naar verwachting nog enkele weken uit de roulatie zal zijn.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

branthwaite everton jarrad boscagli ramalho blackburn brands rovers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Een hele batterij verdedigers in beeld, geen ene met Duracell
+1/-2

1 jaar geleden
Lijkt mij niks. Gevoelsmatig. Te jong. Wij hebben achterin behoefte aan ervaring. En wij hebben per slot van rekening al 3 kuikens gehaald.
+4/-2

 
1 jaar geleden
Dat zijn ook de reacties van de fans van Blackburn toen die hem afgelopen jaar huurden van Everton. De fans van Everton (toffeetalk.com) zelf zijn over het algemeen dan wel weer enthousiast.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hoe zijn die laatsten (te spreken) over Marcel Brands zelf? ;-)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zo uit mijn hoofd mixed feelings. Hoopvol aan het begin omdat zijn voorganger (walsh) er blijkbaar geen pepernoot van bakte. Daarna een mix vanwege beter en minder geslaagde aankopen. Wel vroeg men zich af in hoeveel invloed hij nu of niet had wbt beleid
+1/-0

1 jaar geleden
Eerst komen de namen voorbij die het niet worden.?
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
En daarna die het hadden kunnen worden en het toch niet zijn geworden
+1/-0

 
1 jaar geleden
En vervolgens komt Michael Ball ;-)
+5/-0

 
1 jaar geleden
Wel goed ook. Alles blijft tegenwoordig redelijk binnenboord totdat iemand al dan niet komt. Als je zegt dat je speler x wil halen heeft een zekere andere deelnemer van de Frujytschaal ook ineens interesse.
+1/-0

1 jaar geleden
Eerste reactie: te jong (we zoeken ervaring in de verdediging) en weer huur. Of je huurt een ervaren rot die er meteen staat (heeft denk ik nu de voorkeur). Of je koopt een jong talent waarvan je verwacht dat die seizoen 2023-2024 basismateriaal kan zijn (maar daar hebben we deze CL voorrondes niks aan).
+1/-0

 
1 jaar geleden
In principe komt een speler als overbrugging tot eerst Ramalho en dan Boscagli weer terug zijn?
+1/-0

Naar gelang dat we de tijd en centen ervoor hebben hebben begin ik te vinden dat de heren staf een beetje aan het kontdraaien zijn.
We kunnen het wel goed gaan zitten praten maar zo is het wel, ik heb het niet over de spelers waar we door de media mee geassocieerd worden maar we mogen aannemen dat onze scouts door de jaren heen wel wat rond hebben gekeken? En dat we leren bijtijds toe te slaan?
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hoe weet jij nou wat ze allemaal aan het doen zijn? Misschien zijn ze wel met 10 verschillende spelers en clubs bezig, maar dat gaan ze toch niet in de media brengen?
Alles wat je gier leest zijn gewoon speculaties …

Gewoon nog even rustig afwachten …
+2/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Mij bekruipt een baumgartl gevoel….. Marlon kon niet komen, cq niet haalbaar en na afgelopen weekend is men zich rot geschrokken…. Met als gevolg… B garnituur met geen meerwaarde, dan moet ik eerlijk wel bekennen dat dan huren een betere optie is dan kopen….!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Erger nog, mij bekruipt een Michael Ball gevoel
+1/-0

 
1 jaar geleden
Niet te vergelijken! Baumgartl kwam in de zomer op voorspraak van Schwaab voor vele miljoenen. Ik mag aannemen dat dit een bewuste keuze was. Ball kwam in januari op het laatste moment uit de hoge hoed van het schaduwlijstje en kostte niet veel. Half jaar contract of zo. Daarnaast was laatstgenoemde een back die het Engelse elftal gehaald had. Maar op basis waarvan Baumgartl ooit binnen is gehaald??? Ik denk tijdens de bbq bij Schwaab thuis, toen laatstgenoemde John de Jong flink wat trappisten ingeschonken heeft en beelden van Sergio Ramos heeft laten zien. Mogelijk kreeg Daniël zelf commissie?
+2/-0

1 jaar geleden
Waarom probeert psv ake niet te huren. Speelt zelden bij city en binnenkort is het wk al. Daar wil elke speler bij zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Sorry hoor maar deze verdediger van Everton is geen directe versterking. PSV moet gewoon goed investeren in een verdediger die er direct staat. PSV heeft redelijke verdedigers maar het moet beter. Er is toch een netwerk in Mexico of verder in Zuid Amerika? Dan kom je niet aan met deze speler. Ik zou het een regelrechte teleurstelling vinden.
+1/-0

1 jaar geleden
Wat is de status van ons wereldtalent Obispo? Is die geblesseerd? Mist die jongen niet gewoon heel veel wedstrijden al jarenlang of mis ik iets?
+2/-0

 
1 jaar geleden
PSV is toch op zoek naar een linker centrale verdediger? Deze jongen is rechts.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Schijnbaar hebben de Anja’s al weer een linkspoot gescout ter vervanging van Martinez als ik de ‘eppo’ onder de voetbal blaadjes moet geloven. Bij PSV schijnen ze liever met rechts poten te werken om de concurrentie überhaupt nog kans op prijzen te geven.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Duurt lang. CL kwali nadert. Hup hup, gas erop. Maakt niet uit wat, als het maar kan lopen en verdedigen.

Hele jaar keihard gestreden om plek 2 te bemachtigen, en vervolgens een enorm risico nemen om met Teze en Luckassen straks tegen een pakweg Benfica te strijden voor een CL ticket? You gotta be kidding me.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad. We hebben al een paar leuke aankopen en huurlingen binnengehaald deze transferperiode, maar onze achilleshiel (op de keeper na) is nog niet aangepakt. Persoonlijk had ik het liever andersom gezien. Eerst twee topverdedigers aanschaffen en daarna naar de rest kijken. Zonder upgrade van de verdediging komen wij nooit door voorronde CL heen. Zonder upgrade van de aanval of het middenveld is die kans er wel, daar loopt genoeg kwaliteit rond. Maar zoals zo vaak deze eeuw wordt de verdediging weer niet serieus genomen. Dat hebben we eerder gezien onder Brands.
+3/-0

 
Met alle topspitsen die we tot onze beschikking hadden was dat inderdaad geen achilleshiel nee :ja
+1/-1

 
1 jaar geleden
Met Gakpo-Vinicius/Vertessen-Madueke durf ik best de voorronde CL in ja. Met Teze, Obispo en Luckassen niet nee.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Met Vinicius en/of Vertessen in de spits ga je de groepsfase inderdaad wel halen ja :D Wow
+3/-3

 
1 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Ik ben blij met de aanvallende versterkingen alsmede met die op het middenveld.

Maar het moet natuurlijk niet zo zijn dat de verdediging, zoals gebruikelijk de laatste jaren, het ondergeschoven kindje blijkt, het sluitstuk op de begroting.

In dat opzicht, shev, zie ik zeker jouw punt.
+3/-2

 
reactie verwijderd

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Helemaal met je eens! Wat een gezeik allemaal he?!
+4/-1

 
1 jaar geleden
Volg jij die site dan? Wat vind je trouwens van het feit dat RVH het hele bolwerk van Schmidt lijkt af te serveren?
+1/-0

1 jaar geleden
Ondertussen wordt Feyenoord gelinkt aan David Hancko. Die lijkt me dus veel geschikter voor ons dat dit Britse talent.
+1/-0

1 jaar geleden
Remember Michael Ball? … Nee? Precies
+2/-0

1 jaar geleden
Is Rick op vakantie.
Weer op nieuws op andere sites over bv.
Wijnaldum
En dat Feyenoord wel een linker verdediger kan kopen
En wij niet.
+1/-0

1 jaar geleden
Terence Kongolo zou gespot zijn in Eindhoven. Om hoop dat ik dit waar is. Een goede betrouwbare LCV.
+1/-0

 
Afgelopen seizoen helemaal niets gespeeld, de jaren daarvoor veel zware blessures gehad. Moet je niet willen.
+1/-0

1 jaar geleden
Als er zo bekrompen gedaan wordt en in deze categorie spelers gezocht wordt laat dan maar zitten. Een gearriveerde topper (desnoods gehuurd) of niemand. Posteer dan Guti maar als linkspoot centraal achterin, die hoeft tenminste ook niet helemaal ingespeeld te raken en ritme op te doen. Aangezien Ruud van plan is om met 2 aanvallende middenvelders te spelen zou er toch geen plek zijn voor Guti op het middenveld.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja, dacht ik ook aan. Zet hem dan maar achterin, want hij zal echt niet slechter zijn dan Obispo, en dan komt er een plek vrij op het middenveld waar een nieuwe aankoop dan kan gaan spelen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik zit maar te refreshen in afwachting van het verlossende nieuws. Komt er versterking of herhalen we vorig seizoen. Voortvarend van start maar niet de gewenste versterkingen in de verdediging. Er moet toch nog iets uit de hoge hoed komen, dit speelt al een jaar.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage