Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré bij PSV houden, heeft nu topprioriteit'

13 juli 2022 11:41 - VI.nl
Foto: Pro Shots

John de Jong: "Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré bij PSV houden, heeft nu topprioriteit"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft Directeur Voetbalzaken John de Jong aan dat het voor PSV nu de topprioriteit is om Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré langer bij de club te houden. "Hoe moeilijk dit wordt, kan ik op dit moment niet aangeven", aldus De Jong. "Wij willen dat zij blijven en zij weten ook dat er begin augustus een heel belangrijke periode voor PSV aanbreekt met het oog op Champions League-kwalificatie. Zij weten wat wij willen. Mocht Gakpo bijvoorbeeld toch vertrekken, dan wordt het een heel grote uitdaging spelers van hetzelfde niveau of beter terug te halen die er ook nog direct staan."

Ook naar versterking voor de defensie wordt gekeken. "Op dit moment mag er niemand weg", zo geeft hij aan. "Eind volgende week hebben we meer zicht op hoe Mauro en Ramalho zich ontwikkelen. En mede daarop baseren we een eventuele versterking in de defensie. Maar we sluiten onze ogen zeker niet voor deze situatie."

De Jong gaat verder: "Aan de andere kant hebben we in Teze een international, Boscagli is normaal een basisspeler en met Ramalho en Obispo hebben we nog twee goede centrale verdedigers. En Derrick Luckassen pakt het in de voorbereiding goed op."

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

jong gakpo cody sangare topprioriteit ramalho aanbreekt baseren boscagli kwalificatie luckassen mauro obispo teze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zucht, ieder jaar zien we weer dat de verdediging niet top is. Ieder jaar wordt er tijdens de transferperiode nog getwijfeld of we wel iets nodig hebben achterin en wordt er verwezen naar dat we ook nog Luckassen hebben... Geweldig die contractverlenging voor weer een jaartje huur... Ik mag toch hopen dat we gewoon niet alles te horen krijgen...
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ik ben er wel een beetje klaar mee. Je kunt toch ook in de winter en het voorjaar al proberen om spelers vast te leggen. Dit is voor het derde jaar op rij weer te laat.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Drie jaar? Dan volg je PSV blijkbaar niet op de voet. In 2 van de afgelopen 3 jaren drie verdedigers al gehaald in mei/juni. Twee keepers niet meegerekend. Dat was juist uitzonderlijk vroeg. Het is echter zeer lastig om vroeg in de transferwindow spelers van de juiste kwaliteit en tegen de juiste prijs te halen. Geldverspilling ligt dan op de loer. Zo makkelijk is het allemaal niet.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Een paar (centrale) verdedigers zou ook geen overbodige luxe zijn.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat had de prioriteit moeten zijn. Ik kan hier zo kwaad om worden.
+1/-0

1 jaar geleden
Lukassen aub NOOIT meer een PSV-shirt geven. Dat heeft hij zelf aangegeven...contract afkopen en weg ermee!
+4/-1

1 jaar geleden
Wat een hoop nietszeggende woorden in 1 artikel. Iedere PSV-supporter had dit kunnen zeggen. Nieuwswaarde = 0.

Mag hopen dat we het seizoen niet ingaan met Luckassen als 4e CV, die komt gewoon te kort voor PSV. Dan had ik nog liever Baumgartl erbij gehad. Een extra CV die er gelijk staat óf een goede speler die binnen een jaar of 2 kan uitgroeien tot een topper is gewoon keihard nodig.
+2/-0

1 jaar geleden
Aan de andere kant zijn er (in ieder geval voor gevoel, maar is ook echt zo denk ik) altijd verdomd veel spelers geblesseerd de laatste jaren en vooral veel verdedigers ook.
Luckassen is min of meer een clown. Obispo en Max sowieso niet goed genoeg ook. Boscagli nog maanden er uit. Mwene ook altijd wat . Teze ook geen topper en erg klein voor centrale verdediger. Alleen Mauro is echt goed genoeg voor de PSV verdediging maar ook geblesseerd momenteel evenals Ramalho…

Een kind ziet dat er minimaal één goede liefst lange c.v bij moet(en) eigenlijk twee…..😬
+4/-0

1 jaar geleden
Snap ik, maar het is niet alsof we dit niet al jaren hebben zien aankomen.

VER-DE-DIGERS HEBBEN WE NODIG
+1/-0

1 jaar geleden
Het blijft een groot manco dat we niet in staat zijn spelers te halen op posities die hoog nodig zijn. Zelfs als we dat al een jaar van te voren weten. Dumfries en Malen, de broodnodige versterking in de verdediging afgelopen winter die onze titelkansen significant hadden doen stijgen. En dat Schmidt Mauro heeft heruitgevonden is mazzel want ook voor die positie is niemand gevonden. Ik ben heel blij met de versterkingen, maar stel Gakpo of Sangare vertrekt toch, dan gaan die niet noemenswaardig vervangen worden. De lijstjes en netwerken zijn er simpelweg niet meer. Tijd om de topprioriteit uit te breiden, want geen CL is een mislukt seizoen. Er zijn geen excuses meer.
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Weet je hoe je daar mee begint? John, dat is heel simpel, die kerels willen misschien CL spelen, dat kan door je te qualificeren… en laat dat nou snel beginnen met de voorrondes waarvoor wij ook ingeloot zijn…. Uhm, mijn punt is heel simpel, alles is voor zover prima qua transfers aan gewerkt, maar achterin klopt het nog niet…. Probeer heel snel een nw Moreno te contracteren en dan word kans aanzienlijker groter dat we ons plaatsen, wat naar mijn idee inhoudt dat dan zowel Sangare en Cody blijven! Zonder een fatsoenlijke verdediging, let wel een lcv zal deze kans aanzienlijk slinken…. Elke dag is er een…. Er is haast geboden naar mijn idee…..succes👍
+1/-0

1 jaar geleden
Achterin gauw iets nodig zo gaat het weer mis en Gakpo en Sangare wel een datum geven anders gaat dat in het begin van de competitie ook nog mis..
+1/-0

 
Sangaré kun je geen datum geven met die clausule in zijn contract
+1/-0

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Dat klopt, maar met behalen CL kun je wel contract openbreken met een jaar, clausule eruit halen en hem een mooi europees podium bieden👍, alleen wel ff halen…..🤔🙄
+1/-0

1 jaar geleden
Ja lekker makkelijk scoren, een uitspraak die iedereen wil horen (hé dat rijmt). Maar als je er goed over nadenkt heeft het aantrekken van een top LCV voor de komende jaren misschien nog wel meer prioriteit dan het behoud van Gakpo
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Je had die vd Ven en Doekhi voor een appel en ei kunnen halen toen ze nog hier speelden. Dat was al 2 klasses beter dan Luckassen waar elke trainer zich op verkijkt in de voorbereiding.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage