Transparent
Inloggen
Sluiten

Thijs Slegers weer terug bij PSV: 'Dit ís een familie'

13 juli 2022 19:35 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Thijs Slegers weer terug bij PSV: "Dit ís een familie"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad heeft Thijs Slegers aangegeven dat hij weer fulltime aan de slag zal gaan bij PSV. Momenteel werkt hij al 32 uur in de week, maar op korte termijn zal dat weer fulltime worden. "Mijn rol wordt wel iets anders. Ik ga me minder met de a-selectie bemoeien, maar meer met de ontwikkeling die de club in de breedte doormaakt", aldus Slegers. "Dat plan lag er overigens al. PSV heeft nog genoeg verhalen te vertellen. We zijn veel meer dan een voetbalclub. Dat heb ik zelf natuurlijk ook mogen ervaren."

In oktober 2020 werd bij Slegers acute leukemie geconstateerd. In gesprek met het ED geeft hij aan geraakt te zijn door alle berichten die hij ontving. "Mensen doen weleens schamper of cynisch als het gaat over de familieclub PSV. Ik kan je vertellen: het ís een familie", zo geeft hij aan. "Ik kreeg steun van mensen uit de fanstore, vanuit de raad van commissarissen en alles wat daar tussen zit. Ik ben door iedereen omarmd, ook door het team."

Ook de spelers lieten van zich horen. "Als je zo nauw met elkaar samenwerkt, onder grote druk, dan ontstaat er ook een hele speciale band. Voetballers worden op een voetstuk geplaatst, maar het blijven mensen hè", zegt hij daarover. "Sommige jongens ken ik al jarenlang. Donyell Malen bood aan om bij mij te komen koken, om maar íets te kunnen doen. Jorrit Hendrix stond ineens op de stoep met een maaltijd. Dat soort acties heeft me geëmotioneerd."

Meer op ED.nl




Tags

slegers fulltime breedte cynisch familieclub fanstore geemotioneerd hendrix koken leukemie maaltijd malen omarmd samenwerkt schamper stoep voetstuk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Gelukkig gaat het weer beter met je. Succes met je nieuwe rol binnen PSV. Mooi ook om te lezen over de mens Donyell en Jorrit.

Love the PSV family.
+9/-0

1 jaar geleden
Fijn dat het beter gaat Thijs! Mooi dat we zo'n familieclub zijn. Al hoorde ik dat ze elkaar in Amsterdam ook steunen door dick en pic.
+10/-0

1 jaar geleden
Prachtig nieuws. Vreselijke rotziekte dat t dr is.
Welkom terug Thijs!
+3/-0

TombaRomba (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Mooi verhaal Thijs. Laten we als PSV strijden voor een plek in de top 3. Come on PSV!
+1/-0

1 jaar geleden
Mooie club zijn we toch netjes van spelers om te koken en eten te brengen ,supporters waren met vuurwerk ook al bij hem langs geweest ,mooi dat hij weer terug en gezond is..
+2/-0

Belangrijker dan welk transfernieuws dan ook. Goed om te zien dat hij weer terug is en aangezien hij weer fulltime aan de slag gaat, neem ik aan dat hij ook volledig hersteld is van die verschrikkelijke ziekte.
+5/-0

1 jaar geleden
Het beste nieuws van deze zomer. Gezondheid is belangrijker dan wat dan ook.
+3/-0

1 jaar geleden
Dappere strijder, welkom terug! Diep respect voor je wilskracht!
+1/-0

1 jaar geleden
Beste nieuws van deze zomer, zonder twijfel. Welkom terug Thijs!
+1/-0

1 jaar geleden
Super Bericht! Welcome back Thijs!!
Aller Beste (transfer)nieuws tot nu toe inderdaad
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm alchemist bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage