Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV wil komst van Jarrad Branthwaite snel afronden'

14 juli 2022 16:18 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV wil komst van Jarrad Branthwaite snel afronden"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad is Jarrad Branthwaite nog altijd de belangrijkste kandidaat om de verdediging van PSV te versterken. Van een afgeronde deal met Everton is nog geen sprake, maar volgens meerdere bronnen is hij wel de meest logische kandidaat, tenzij er nog een onverwachte wending plaats vindt. Mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen, zal het waarschijnlijk op huurbasis zijn.

Vanuit PSV is benadrukt dat het voor de club geen optie is om André Ramalho en/of Jordan Teze door te selecteren, maar er wordt wel gezocht naar een verdediger die er meteen kan staan indien het nodig is. Wel is nog altijd onduidelijk hoe lang André Ramalho nog uit de roulatie zal zijn. Hij raakte in december vorig jaar geblesseerd aan zijn enkel en was ruim drie maanden uit de roulatie. Nadat hij eind maart zijn rentree maakte, bleef hij last houden van zijn enkel en zat zijn seizoen er een maand later al op. Ramalho heeft de training bij PSV nog altijd niet kunnen hervatten.

Branthwaite is voor Marcel Brands een bekende speler, aangezien Brands als toenmalig technisch directeur van Everton de verdediger begin 2020 overnam van Carlisle United. In 2021 speelde hij een half jaar op huurbasis voor Blackburn Rovers in de Engelse Championship. Afgelopen seizoen kwam hij tot acht officiële duels voor Everton, waarvan zes in de basis. Tegen Chelsea was hij ook in aanvallend opzicht belangrijk, aangezien Everton door zijn doelpunt met 1-1 gelijk wist te spelen op Stamford Bridge.

Update 14-07 16:18: Zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International meldt dat PSV de komst van Jarrad Branthwaite snel wil afronden. De verdediger lijkt op huurbasis over te komen van Everton, maar onder welke voorwaarden dit zal gebeuren is nog niet bekend.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

branthwaite everton jarrad afronden ramalho brands afgeronde blackburn carlisle championship chelsea jordan overnam rovers stamford teze wending

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


TombaRomba (geschorst)
1 jaar geleden
de Jong is niet in staat om een gebalanceerde selectie neer te zetten. Ik vind het huren van talenten ook totaal niet bij PSV passen, het geeft aan dat onze jeugd niet adequaat is. Vol strijden voor een plek in de top 3 komend seizoen, zou een meesterlijke prestatie zijn van Ruudje.
+1/-5

 
1 jaar geleden
Iets zegt me dat jij op het verkeerde forum zit (zat?), heel jaloers bent, en uit Noord Holland komt...
+1/-0

1 jaar geleden
Eigenlijk te gek voor woorden dat men maar 1 verdediger van de 7 aanwinsten heeft, terwijl de verdediging de hoogste prioriteit is op dit moment. 1 of 2 zuid Amerikaanse bazen met mentaliteit hebben we nodig !
+1/-1

 
1 jaar geleden
Helemaal niet raar. Gotze en Zahavi en Mvogo zijn verdwenen dus die zijn eerst vervangen. Verder is Hoever al gekomen.
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Belangrijkste aanwinst staat achterin.. onze nieuwe keeper..
Dat zal onze verdedigers ook helpen in hun ontwikkeling en zelfvertrouwen.
Het is fijn voetballen met de gedachte dat de man achter je nog wat ballen kan vangen ;)
+4/-0

1 jaar geleden
Ik heb vertrouwen in Marcel, als je kijkt hoeveel hij al voor elkaar heeft gekregen in deze korte periode en dit een speler is uit zijn netwerk zal het een versterking zijn. Nu wachten op het interview van John waarin wordt gemeld dat deze speler al jaren door ons wordt gevolgd.
+3/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Wanneer ik bv ff goed naar dit filpje kijk zie ik toch eigenlijk echt een rechtsbenige centrale verdediger, hij staat weliswaar misschien links in centrum, maar deze (broer van Vertessen😜)man is rechts…. Ik dacht dat ruud een lcv wou voor links in het centrum? Maar krijg wel het idee dat deze jongen een fantastische instelling heeft!
+2/-0

 
Wellicht tweebenig omdat je hem ook veel met links ziet doen? Als ik in de scoutingsrapporten kijk die online te vinden zijn, zie ik ze namelijk ook allemaal zeggen dat hij links is
+3/-0

1 jaar geleden
Ik had wel huur verwacht, maar dan met iets meer ervaring. Het is toch wel duidelijk dat deze uit de koker van Brands komt.
+1/-1

1 jaar geleden
Klok tikt door ,zal toch fijn zijn als deze dagen er achterin iets bij komt !!
+1/-0

1 jaar geleden
Hieruit maak ik op dat er echt niet veel beters meer in de pijplijn zit. Nu de beoogde braziliaanse as Marlon-Vinicius Souza- Savio van de baan is snel maar wat inhuren voordat we straks overal naast het touw grijpen.
+1/-0

1 jaar geleden
Karig. Matig. Er is (veel) meer nodig achterin en wel op korte termijn. Hiermee ga je namelijk de strijd niet winnen. En met 'hiermee' bedoel ik niet (louter) deze jonge Brit.
+1/-0

1 jaar geleden
er is nogsteeds geen geld zonder grote verkopen ....
+1/-0

 
1 jaar geleden
Bergwijn, Malen en Dumfries vergeten?
+1/-0

1 jaar geleden
Duurt te lang. Eer alles afgerond moet ie nog ergens van een vakantie oord getrokken worden, en opgetraind worden. Dan nog wennen aan de groep, training en speelstijl. Gezien de jonge leeftijd ook weinig kans op directe inzetbaarheid op basis van routine en ervaring. Hoe is het met Moreno? Won vorig jaar nog de Amerikaanse CL met Monterey. Wil die niet nog een jaartje de boel aansturen.
+1/-0

1 jaar geleden
Geen ervaren kracht op basis van wedstrijden. En niet alles wat uit Premier league komt is een versterking. Afwachten, ik geef Marcel & John het voordeel van de twijfel
+1/-0

1 jaar geleden
Op VP hebben ze het over een linkspoot.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij is inderdaad linksbenig, en ook beter dan Obispo. Dit is echt een prima aanwinst.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Tegen Chelsea was hij ook in aanvallend opzicht belangrijk, aangezien Everton door zijn doelpunt met 1-1 gelijk wist te spelen op Stamford Bridge.

Zo zo, een doelpunt gemaakt. Klinkt alsof hij er per ongeluk tegen aan liep.
+1/-0

1 jaar geleden
Het filmpje stemt me positief, maar ik weet dat je zo'n filmpje van Michael Ball ook kunt maken.

Positieve indruk:
- rustig aan de bal, raakt niet in paniek
- beresterk
- lijkt tweebenig
- evt bij corners een aanvallende aanwinst

Negatieve indruk (risico's)
- misschien te ontstuimig in zijn tackles voor de tedere Nederlandse scheidsrechters ( kans op penalty's/ kaarten tegen
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik wordt anders wel behoorlijk vrolijk van dat filmpje. Snel, sterk, lang, goeie tackle, best technisch en ook niet bang om te dribbelen en mee te doen in de opbouw. Is dit het goedmakertje van Brands voor Luckassen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage