Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV onthult Walk of Fame

16 juli 2022 18:32 - PSV
Foto: Pro Shots

PSV onthult Walk of Fame; image source: Pro Shots

Op de FANdag heeft PSV in het bijzijn van Nilis, Cocu, Van Breukelen, Van Aerle en de familie van wijlen Van der Kuijlen een Walk of Fame geopend in het Philipsstadion. De eerste elf spelers met een tegel zijn Willy van der Kuijlen, Ronaldo, Luc Nilis, Hans van Breukelen, Ruud van Nistelrooij, Phillip Cocu, Berry van Aerle, Mark van Bommel, Heurelho Gomes, Arjen Robben en Mateja Kezman. Zij werden verkozen door supporters die hun top 3 konden insturen. Later zullen nog meer spelers worden toegevoegd. De Walk of Fame is een nieuwe attractie in het stadion en werd geschonken door sponsor Energiedirect.

Meer op PSV




Tags

fame walk aerle breukelen cocu kuijlen nilis arjen attractie berry bijzijn bommel energiedirect fandag gomes hans heurelho insturen kezman mateja nistelrooij philipsstadion robben ronaldo sponsor tegel wijlen willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Sommige belachelijke keuzes alsmede bizarre afwezigen.

Met name dus millennials en jongeren dus onder de stemmers... zoals wel te verwachten viel.

Rest mij hen te melden: ken je club en haar historie.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Weten ze niet zingen springen maar een boek over alle jaren weten ze niet ,beetje jammer ,,,we worden oud moat maar mooie tijden mee gemaakt !!!
+2/-0

1 jaar geleden
Van Breukelen wel, Van Beveren niet. Romario niet. Echt ongelooflijk wat mij betreft.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Komen nog een gesprek hier over gehad bij V Beveren hebben ze hand of voet af druk dus gezegt doe het van zijn zoon komt echt wel goed..Had ook liever Hiddink ,Romario en V Beveren meteen gezien ..
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Eric Addo en Romário de Souza Faria ontbreken nogal inderdaad. Kezman met 4 seizoentjes was leuk, maar niet echt een PSV-icoon.

Edit: en zoals hierboven gezegd wat iconen van langer terug inderdaad, maar de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik die, op Van Beveren na, niet al te best ken.
+2/-0

1 jaar geleden
Geen Romario? Dat is als een PSV-shirt zondrer PHILIPS.
+4/-0

1 jaar geleden
Haha duidelijk welke generatie het meest stemde. Topspelers hoor. Alleen in andere decennia waren er ook toppers. Neem de selectie van 88 kun je er een paar zo bijzetten, of Huub en Ernie centraal eind jaren zeventig. En daarvoor ken ik ze niet zo maar ook genoeg helden. Anyway leuk initiatief. Misschien ook eentje beginnen voor de anti-helden in ons shirt, komen die ook eens een keer terug
+1/-0

1 jaar geleden
En wat te denken van Coen Dillen, wel een standbeeld, maar geen tegel....
+3/-0

1 jaar geleden
Romario is toch een echte PSV legend, toch stuk meer dan Kezman.
+2/-1

1 jaar geleden
Die komen toch nog aan de beurt.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Niets tegen de persoon of voetballer Arjen Robben (het was een geweldenaar met prachtige loopbaan) maar om hem nu een psv legende te noemen…. Hoeveel wedstrijden heeft hij nou helemaal gespeeld in ons shirt?

Ik zou ook graag een lans willen breken voor Jantje Heintze trouwens. Onze Deen met Brabantse tongval is voor mij absoluut ook een legende. Was er in 88 al bij!
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage