Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil Shurandy Sambo verhuren dit seizoen'

26 juli 2022 08:40 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil Shurandy Sambo verhuren dit seizoen"; image source: Pro Shots

PSV is van plan om Shurandy Sambo dit seizoen te verhuren. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De rechtsback komt momenteel niet in aanmerking voor een vaste plek in de A-selectie van PSV. De zelfopgeleide verdediger stond een jaar geleden ook al op het punt om op huurbasis te vertrekken, maar liep toen een zware knieblessure op. Eerder dit jaar verlengde Sambo zijn contract bij PSV tot de zomer van 2024.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sambo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Uitstekende keuze. Door de huur van Hoever en de aanwezigheid van Mwene (en ook Mauro Jr.) is er weinig perspectief op speeltijd in PSV 1. Een verhuur aan een eredivisieclub is goed voor Sambo om ervaring op het hoogste niveau op te doen.

Zou me niks verbazen als hij volgend seizoen wel bij de selectie zit!
+1/-1

 
1 jaar geleden
Als Hoever niet een stapje bijzet dan is het dit seizoen al een optie. Ik zou hem zo lang mogelijk erbij houden in de voorbereiding.
+3/-0

Maar dan moet Hoever naar wat ik heb gezien en gehoord wel van meerwaarde zijn..
+1/-0

1 jaar geleden
Het lijkt me geen uitgemaakte zaak dat Hoever in de pikorde boven hem staat. Hoever heeft als nieuwe aankoop natuurlijk een streepje voor, maar Sambo speelde overtuigend in de voorbereiding.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Je zou denken dat een talent uit eigen jeugd juist een streepje voor heeft...
+2/-0

1 jaar geleden
Als ik moest kiezen als trainer zou ik eerder voor Sambo gaan dan Hoever,misschien zou die zich eerder op een centrale positie moeten richten.
+5/-1

1 jaar geleden
Zie liever Sambo dan Hoever ,vond hem zwaar tegen vallen..
+5/-0

1 jaar geleden
Hoevertje is al afgeschreven als ik de reacties hierboven mag geloven. Natuurlijk, ik ben ook niet onder de indruk van wat ik tot nog toe gezien heb. Maar dat was ik in het begin bij Boscagli ook niet.
+3/-1

1 jaar geleden
Die zou ik zeker niet verhuren! Hoever heeft nog niet kunnen overtuigen en Mwene is sowieso niet goed genoeg voor PSV. Het zou me niet verbazen als Sambo zich vlot in de basis speelt.
+3/-0

1 jaar geleden
Is wellicht het beste ja.

Wel bij voorkeur aan club (linkerrijtje) eredivisie.
+1/-0

konkapomp (geschorst)
1 jaar geleden
Ik mag toch hopen van niet. Op basis van wat we tot nu toe gezien hebben is Sambo de absolute nummer 1 op de rechtsbackpositie. Zowel verdedigend als aan de bal sterker dan Hoever. Mwene is dan nog een trede daaronder.
+2/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Vreemd. Sambo kan het niveau aan. Dan zou je denken dat PSV hem (beleid) een kans geeft. Dat is immers ook de reden dat men geen nieuwe LCV en RCV haalt. Obispo en Teze krijgen de ruimte. Dat Sambo die ruimte niet krijgt, vind ik idioot. Hij heeft op zijn positie meer kans om een grote speler te worden dan Obispo op zijn positie.
+2/-0

PSV moet in dezen niet te snel gaan handelen en ff goed de tijd nemen, het zag en ziet er goed uit wat deze naamgenoot van Shurandy Martina laat zien en wie weet dansen we in de toekomst de Sambo
+2/-0

1 jaar geleden
Sambo verhuren is in principe prima, maar waarom hoever is gehuurd, is mij echt een raadsel. De man kan niet verdedigen. Dat wordt echt een heel groot probleem. Psv doet er slim aan, om arias transfervrij op te halen.Op verschillende voetbalsites wordt gezegd, dat ajax arias wil halen. Dus psv moet haast maken.
+1/-1

 
Hij is bij ze aangeboden. Dat is heel iets anders.

En wellicht dat PSV zelf geen interesse heeft om een topsalaris te betalen voor een speler die in de afgelopen twee seizoenen twee keer langdurig uit de roulatie is geweest vanwege een zware blessure.
+2/-0

Voor zover zie ik de keuze tussen Hoever en Sambo niet zo moeilijk, ik vind Sambo op alle fronten sterker.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zie al dat Hoever hier na 3 oefenpotjes alweer is afgeschreven t.o.v. een jeugdspeler die ook nog nooit iets heeft kunnen laten zien. Een speler die bovendien een jaar lang geblesseerd is geweest en zich daardoor niet heeft kunnen ontwikkelen.

Natuurlijk, als Hoever zo matig blijkt dat hij inderdaad niks beter is dan Sambo, dan kun je de eenjarige huur van deze jongens als wanbeleid bestempelen. Echter, voor de eerste officiële wedstrijd deze conclusie trekken, is natuurlijk complete waanzin. Als we enkel met Mwene en Sambo als rechtsbacks het seizoen in waren gegaan, dan was de kritiek ook niet van de lucht geweest.

Dat PSV en Sambo liever voor een verhuur gaan, lijkt mij zeer verstandig. Kijken of hij zich staande houdt als hij wekelijks speelt en dan volgend seizoen voor zijn kans gaan bij PSV als Hoever terug is naar Engeland.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje