Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil nu niet meewerken aan transfer van Philipp Max'

28 juli 2022 15:16 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil nu niet meewerken aan transfer van Philipp Max"; image source: Pro Shots

PSV wil op dit moment niet meewerken met een transfer van Philipp Max. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Meerdere clubs uit het buitenland hebben belangstelling getoond voor de linksback, maar in deze fase van het seizoen is alleen een gestoorde bieding voldoende om de Duitser vast te kunnen leggen. In Engelse media verscheen het bericht dat Leeds United een bod van 7 miljoen euro had uitgebracht, maar dat is niet genoeg.

PSV wil op dit moment geen basisspelers laten vertrekken nu komend weekend de strijd om de Johan Cruijff Schaal op het programma staat en enkele dagen later de ploeg van Ruud van Nistelrooij begint in de voorronde van de Champions League.




Discussieer mee op de forums


Tags

philipp bieding gestoorde leeds nistelrooij voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Bij gebrek aan beter idd.
+1/-1

El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Waarom geen balletje opgooien bij Arias ?
Al was het alleen maar voor Karin 😊
+4/-1

 
1 jaar geleden
Alsof we op rechts niet genoeg backs hebben?
+1/-0

1 jaar geleden
Wat is een gestoorde bieding? Mag je pas bieden als je aantoont dat je knettergek bent?
+1/-0

 
1 jaar geleden
"Hij die een bod uitbrengt, dat hem wegens de gebrekkige ontwikkeling of ziekelijke stoornis van zijn geestvermogens niet kan worden toegerekend."
+2/-0

1 jaar geleden
Geheel begrijpelijk en speelde een verdienstelijke wedstrijd tegen Betis. Zeker een aanvallend wapen met De Jong in de spits
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja, als ie die voorzetten van 2 jaar geleden weer gaat geven wel ja. Verdedigend hou ik mijn hart steeds vast...draaicirkel van een olietanker en bij een tegenstoot is ie altijd te laat terug en lijkt het of ie niet meer belopen kan.
Bij een goed bod...wegdoen!
+1/-0

Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Bij 10+ mogen ze hem van mij direct laten gaan. Dan maar met Oppergard tegen Ajax en in de eerste wedstrijd tegen Monaco en snel zorgen dat je Ricardo Rodriguez terug naar Eindhoven haalt.
+3/-1

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Dat vind ik eigenlijk ook best een goed idee, kan me daar wel in vinden, maar waar wil je Mauro dan neerzetten wanneer die er weer is? Gewoon rechtsback?
+2/-0

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Ik zie eigenlijk 3 goede opties (zullen er vast meer zijn, maar deze zitten in m’n hoofd), mocht Max vertrekken.
Zoiezo zou ik hem pas bij 10+ laten gaan, maargoed.

1e optie: Ricardo Rodriguez, is al wat ouder maar zo geslepen en ervaren. Dit is precies wat we momenteel missen qua balans in ons elftal. Bovendien is hij direct inzetbaar. Qua wedstrijdfitheid, kent veel jongens nog en is ook een directe meerwaarde ten opzichte van Max. Zijn traptechniek is qua voorzetten en spelhervattingen een dikke ++ qua aanwinst.
Bovendien kan hij naast linksback ook links centraal uit de voeten waardoor Oppergard/Obispo zich beide kunnen doorontwikkelen en Rodriguez niemand ik de weg staat maar wel onze zwakste posities versterkt!

2e optie: Gabriel Gudmundsson (die van groningen was) speelt nu bij Lille.
Pas net 23 jaar geworden en kan de gehele linkerkant bestrijken. Bij Groningen al een interessante speler en is voor 6 mln naar Lille gegaan. Speelt daar best veel dus de haalbaarheid is wel de vraag.

3e optie: Jairo Riedewald, bijna 26 jaar. Speelt al 5/6 jaar PL bij Palace. Denk dat ie best haalbaar zou kunnen zijn. Kan links centraal in de verdediging, linksback en als verdedigende middenvelder uit de voeten. Prima aanwinst in mijn ogen.


Mijn voorkeur ligt met grote afstand bij optie 1.

Mauro: Mauro JR is multie inzetbaar. Ik vind hem nou ook niet bepaald 1e back achter Max. Eigenlijk is ie gewoon middenvelder, buitenspeler en back alles in 1.
Vind hem persoonlijk op rechtsback ook beter dan op linksback.
Maar voor Mauro is altijd wel een plaatsje in het elftal vind ik. En zo lang hij niet fit is kun je ook niet op hem rekenen. Heeft wat mij betreft wel zo’n beetje de meeste credits van alle spelers in de selectie.
Maar als we Ricardo Rodriguez kunnen halen, moeten we er denk ik niet naar kijken dat we ook Mauro nog achter de hand hebben. We zijn een topclub en kunnen nooit sterk genoeg zijn.

Iemand anders nog goede suggesties als linksback/lcv?
Afgevallen opties:
VDrongelen, niet goed genoeg.
Jetro, eigenlijk gewoon geen optie
Ouwejan, belangrijk bij Schalke dus zal duur zijn en vind hem een beetje zoet 2.0 qua uitstraling.
Brenet, geen optie meer en voor links zoiezo nooit goed genoeg geweest.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Rodriguez zou super zijn , staat er meteen! Nu handelen John aub
+2/-0

 
1 jaar geleden
Je vergeet de optie Jetro. Die mag wmb meteen terugkomen, zeker nu Luuk weer in de spits staat. Man, wat was dat een lekker duo samen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
En die kan ook centraal in de verdediging spelen. Dus prima versterking voor twee posities die minder goed bezet zijn.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Lijkt me inderdaad een geweldig plan om komende week met een jeugdspeler achterin te gaan spelen die tot nu toe vier korte invalbeurten op het hoogste niveau heeft gehad. Het is natuurlijk niet zo dat het tweeluik met Monaco meteen cruciaal is.
+1/-1

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
In de huidige vorm is Oppergard niet minder dan Max.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Na de dubbele confrontatie met Monaco het bod verdubbelen.
+2/-0

1 jaar geleden
110 Miljoen, geen cent minder
+2/-0

1 jaar geleden
7 miljoen??? Terwijl max nog een contract heeft voor 2 jaar. Ajax vangt voor martinez bijna 10 keer zoveel. Psv moet dit echt heel snel veranderen, anders wordt psv straks het lachertje van europa. Begin met 50 miljoen, zodat clubs niet meer met wisselgeld aankomen. Zelfs feyenoord vangt meer voor spelers, dan psv.
+1/-2

1 jaar geleden
Philip Max is een goede speler en hoop dat hij nog een jaar psver blijft
+1/-1

1 jaar geleden
Maar straks toch ook niet? Je moet presteren en er komen veel wedstrijden. Max is keihard nodig.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje