Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sávio en Jarrad Branthwaite trainen deze week met Jong PSV'

1 augustus 2022 16:08 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Sávio en Jarrad Branthwaite trainen deze week met Jong PSV"; image source: Pro Shots

PSV heeft er bewust voor gekozen om Sávio en Jarrad Branthwaite niet mee te nemen naar Monaco voor de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League. Het Eindhovens Dagblad meldt dat beide aanwinsten deze week een trainingsprogramma krijgen bij Jong PSV, omdat de club het nodig vindt dat er nog aan trainingsopbouw wordt gedaan.

Beide huurlingen ontvingen afgelopen donderdag hun werkvergunning en mogen sindsdien daadwerkelijk trainen op PSV Campus De Herdgang.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

branthwaite jarrad jong savio heenwedstrijd herdgang huurlingen monaco ontvingen trainingsopbouw trainingsprogramma voorronde werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zou het raarder vinden als de club het niet nodig zou vinden dat er aan trainingsopbouw wordt gedaan. Zou misschien wel de blessures verklaren
+2/-0

1 jaar geleden
In dit geval plausibel.

Klaarstomen voor de thuiswedstrijd(en) tegen Monaco (en eventueel Emmen).
+1/-0

1 jaar geleden
Hopelijk kunnen we gauw van hun genieten in het eerste ..
+1/-0

1 jaar geleden
Ondanks langdurige blessure van Boscagli zie ik Brainthwate als backup voor Teze/Ramalho (en Obispo). Savinho is in eerste instantie meer voor jong PSV.
Jammer dat Mauro nog steeds niet fit is
+1/-0

 
1 jaar geleden
Savinho in eerste instantie meer voor Jong PSV? Ik mag toch wel meer van hem verwachten als hij voor een jaar gehuurd wordt? Anders worden we nog echt een betaald trainingcentrum.
+1/-0

Ben zeker na Zaterdag kei optimistisch, wij zijn PSV, Beng
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage