Transparent
Inloggen
Sluiten

Timo Baumgartl hervat training bij Union Berlin

3 augustus 2022 22:50 - Union Berlin
Foto: Pro Shots

Timo Baumgartl hervat training bij Union Berlin; image source: Pro Shots

Union Berlin heeft bekend gemaakt dat Timo Baumgartl de training weer heeft hervat. In mei werd bij de door PSV verhuurde verdediger teelbalkanker geconstateerd en operatief werd om die reden zijn teelbal verwijderd. Om zich volledig op zijn herstel te kunnen focussen werd door alle partijen al snel besloten dat hij ook komend seizoen zal spelen voor de club uit de Duitse hoofdstad.




Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl berlin union operatief teelbal teelbalkanker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

1 jaar geleden
Ik vind dit in deze fase van zijn herstel een schaamteloze reactie.
+5/-0

 
El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Weet niet wat er stond, maar welke fase van herstel zal toch niks uitmaken ? Hoorde dat Ajax-PSV op het randje stond van staken vanwege het K woord geadresseerd asn Bergwijn. Gewoon niet doen, naar wie of in welke fase dan ook. Er zijn zeker 'leukere' beledigingen te bedenken 😏
+1/-0

1 jaar geleden
@killermfc,

Wat een ontzettend domme reactie.
Goed herstel Timo!
+7/-0

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Veel sterkte gewenst. Nare ziekte die je niemand toewenst.
+3/-0

1 jaar geleden
Goed nieuws voor hem en zijn naasten. Ik wens hem alle goeds en hopelijk komt de kanker nooit meer terug bij hem.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
@Killer: ik weet niet wat je gepost hebt hier maar zie dat je geschorst bent. Laat ik je 1 ding vertellen en ik spreek uit ervaring. Deze ziekte is erger dan verschrikkelijk. Je wilt niet weten wat het allemaal met je doet, zowel op emotioneel maar zeker ook op lichamelijk vlak. Het zet vele relaties onder extreme druk en het is een gevecht welke je veelal alleen dient te voeren. De vele ziekenhuis bezoeken zijn een ware marteling. Naast je eigen gevecht wordt je tijdens deze vele bezoeken geconfronteerd met zeer zieke kinderen, jongeren maar ook ouderen die hun laatste weken van hun leven veelal hier doorbrengen. Gelukkig herstellen meer en meer mensen van deze ziekte maar er worden vaak zeer diepe wonden nagelaten.

Timo, hoffentlich gehts es dir schon wieder besser. Ich wünsche dich und deine Familie viel Kraft in diesem schweren Kampf.
+13/-0

 
1 jaar geleden
Het was echt een schandelijke reactie. Volkomen terecht dat deze verwijderd is.

Top om te lezen dat hij weer aan het trainen is. Hopelijk betekent dit ook dat hij genezen is van deze verschrikkelijke ziekte.
+5/-0

1 jaar geleden
Fantastisch nieuws voor Timo en zijn naasten. Goed ook dat Union en PSV dit mogelijk maken op deze manier. En er is hoop genoeg op een prima herstel. Er heeft namelijk iemand een keer of 6 a 7 de Tour de France gewonnen na deze nare ziekte. Oké, niet op een faire manier, maar hij heeft toen toch al die kilometers afgelegd.
+3/-0

1 jaar geleden
Goed nieuws,dat hij de sportieve lijn naar boven weer een vervolg mag geven.
Het beste Timo.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Was wel goed bezig idd met 35 wedstrijden en redelijke beoordelingen. Bij ons had ie de pech dat hij vooral LCV stond, wat heel onnatuurlijk voor hem is.
+1/-0

Dat PSV jou volgend seizoen maar al te graag terug wilt hebben
+2/-0

1 jaar geleden
Gelukkig voor Timo. Veel succes Baumi. Hoop dat PSV nog wat aan hem kan verdienen, beter gezegd een deel van de absurde transfersom kan opvangen
+1/-5

 
Dit gaat transfers en financiele winst ver te boven .
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Dat wel Por, maar het leven gaat verder he. Moet zelf ook de nodige personen in mijn omgeving missen vanwege die kötziekte zoals mijn vader, maar helaas is het leven zo.
+1/-0

 
Dat zonder meer, alleen het moment is er niet naar om die gedachte te uiten.
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage