Transparent
Inloggen
Sluiten

Timo Baumgartl hervat training bij Union Berlin

3 augustus 2022 22:50 - Union Berlin
Foto: Pro Shots

Timo Baumgartl hervat training bij Union Berlin; image source: Pro Shots

Union Berlin heeft bekend gemaakt dat Timo Baumgartl de training weer heeft hervat. In mei werd bij de door PSV verhuurde verdediger teelbalkanker geconstateerd en operatief werd om die reden zijn teelbal verwijderd. Om zich volledig op zijn herstel te kunnen focussen werd door alle partijen al snel besloten dat hij ook komend seizoen zal spelen voor de club uit de Duitse hoofdstad.
Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl berlin union operatief teelbal teelbalkanker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

3 weken geleden
Ik vind dit in deze fase van zijn herstel een schaamteloze reactie.
+5/-0

 
3 weken geleden
Weet niet wat er stond, maar welke fase van herstel zal toch niks uitmaken ? Hoorde dat Ajax-PSV op het randje stond van staken vanwege het K woord geadresseerd asn Bergwijn. Gewoon niet doen, naar wie of in welke fase dan ook. Er zijn zeker 'leukere' beledigingen te bedenken 😏
+1/-0

3 weken geleden
@killermfc,

Wat een ontzettend domme reactie.
Goed herstel Timo!
+7/-0

 
reactie verwijderd

3 weken geleden
Veel sterkte gewenst. Nare ziekte die je niemand toewenst.
+3/-0

3 weken geleden
Goed nieuws voor hem en zijn naasten. Ik wens hem alle goeds en hopelijk komt de kanker nooit meer terug bij hem.
+2/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
@Killer: ik weet niet wat je gepost hebt hier maar zie dat je geschorst bent. Laat ik je 1 ding vertellen en ik spreek uit ervaring. Deze ziekte is erger dan verschrikkelijk. Je wilt niet weten wat het allemaal met je doet, zowel op emotioneel maar zeker ook op lichamelijk vlak. Het zet vele relaties onder extreme druk en het is een gevecht welke je veelal alleen dient te voeren. De vele ziekenhuis bezoeken zijn een ware marteling. Naast je eigen gevecht wordt je tijdens deze vele bezoeken geconfronteerd met zeer zieke kinderen, jongeren maar ook ouderen die hun laatste weken van hun leven veelal hier doorbrengen. Gelukkig herstellen meer en meer mensen van deze ziekte maar er worden vaak zeer diepe wonden nagelaten.

Timo, hoffentlich gehts es dir schon wieder besser. Ich wünsche dich und deine Familie viel Kraft in diesem schweren Kampf.
+13/-0

 
3 weken geleden
Het was echt een schandelijke reactie. Volkomen terecht dat deze verwijderd is.

Top om te lezen dat hij weer aan het trainen is. Hopelijk betekent dit ook dat hij genezen is van deze verschrikkelijke ziekte.
+5/-0

3 weken geleden
Fantastisch nieuws voor Timo en zijn naasten. Goed ook dat Union en PSV dit mogelijk maken op deze manier. En er is hoop genoeg op een prima herstel. Er heeft namelijk iemand een keer of 6 a 7 de Tour de France gewonnen na deze nare ziekte. Oké, niet op een faire manier, maar hij heeft toen toch al die kilometers afgelegd.
+3/-0

3 weken geleden
Goed nieuws,dat hij de sportieve lijn naar boven weer een vervolg mag geven.
Het beste Timo.
+5/-0

 
3 weken geleden
Was wel goed bezig idd met 35 wedstrijden en redelijke beoordelingen. Bij ons had ie de pech dat hij vooral LCV stond, wat heel onnatuurlijk voor hem is.
+1/-0

3 weken geleden
Dat PSV jou volgend seizoen maar al te graag terug wilt hebben
+2/-0

3 weken geleden
Gelukkig voor Timo. Veel succes Baumi. Hoop dat PSV nog wat aan hem kan verdienen, beter gezegd een deel van de absurde transfersom kan opvangen
+1/-5

 
3 weken geleden
Dit gaat transfers en financiele winst ver te boven .
+2/-0

 
3 weken geleden
Dat wel Por, maar het leven gaat verder he. Moet zelf ook de nodige personen in mijn omgeving missen vanwege die kötziekte zoals mijn vader, maar helaas is het leven zo.
+1/-0

 
3 weken geleden
Dat zonder meer, alleen het moment is er niet naar om die gedachte te uiten.
+3/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

antonia antony benitez boscagli ehv eredivisie feyenoord gakpo gister guti hibs izecson jong monaco obispo obispu paniek popcorn ramalho rangers saibari sangare santos shevchenko simons teze til tinus veerman ziyech