Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo genomineerd voor Speler van het Jaar in Eredivisie

10 augustus 2022 15:14 - ESPN.nl
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo genomineerd voor Speler van het Jaar in Eredivisie; image source: Pro Shots

ESPN heeft bekend gemaakt dat Cody Gakpo een van de vier genomineerden is om uitgeroepen te worden tot Speler van het Jaar van de Eredivisie. Tijdens een gala op dinsdag 30 augustus zal live uitgezonden worden wie de uiteindelijke winnaar is. Gakpo heeft ook al de Gouden Schoen gewonnen als beste speler volgens De Telegraaf, terwijl hij ook door Voetbal International werd uitgeroepen tot de beste van afgelopen seizoen.

Naast Gakpo zijn ook Jurriën Timber, Noussair Mazraoui en Luis Sinisterra genomineerd. ESPN maakt op een later moment ook bekend welke spelers genomineerd zijn voor Talent van het Jaar in de Eredivisie.

Meer op ESPN.nl




Tags

gakpo eredivisie cody espn gala mazraoui schoen sinisterra telegraaf timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Lijkt mij nog terecht ook als die hem wint.
+3/-0

El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Maakt geen schijn van kans. ESPN doet er voor de sier niet-Ajax spelers bij, dan valt het niet zo op.
+5/-0

1 jaar geleden
Waar komt het aantal van vier genomineerden vandaan? Je nomineert toch 3 mensen of anders 10 ofzo. Sangaré zal wel de vijfde nominatie zijn.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ze hebben in alle categoriën gewoon uiteindelijk vier spelers geselecteerd. Geen idee waarom. Dat geldt ook bij de vrouwen en bij de talenten (die morgen bekend worden)
+1/-0

1 jaar geleden
Sorry hoor, maar wat doet Gakpo in dat rijtje. Hij was zeker niet de beste speler het afgelopen jaar van PSV. Sterker nog PSV begon pas te draaien toen Gakpo en Madueke geblesseerd waren.
+2/-1

 
1 jaar geleden
De Gouden Schoen gewonnen, ook bij Voetbal International de beste van de Eredivisie. Direct betrokken bij 30% van alle goals van PSV met een doelpunt of een assist. Nee, inderdaad heel vreemd dat hij in dat lijstje staat :denk
+3/-0

 
1 jaar geleden
Kijk dat is het grootste probleem tegenwoordig. Continu kijken naar doelpunten en assists. Door dat soort analyses krijgen de spelers die het soms nog veel meer verdienen niet de credits. Bovendien assist koning Gakpo is vooral koning corners nemen. In het veld mag hij veel meer oog hebben voor zijn medespelers.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
In de eredivisie wellicht terecht, maar op CL-niveau komt hij nog tekort. Hij viel dinsdag best wel door de mand, wat ik aan de ene kant (achteraf natuurlijk) niet zo erg vond want dan 'zal niemand meer geïnteresseerd zijn om hem snel over te nemen' maar zo werkt dat in de voetballerij natuurlijk niet. Het is een geweldige voetballer die gewoon een offday had, en dan helaas tijdens een erg belangrijke wedstrijd. Gelukkig dat het een teamsport is en zijn ploegmaten wel thuis gaven. Cody is een fantastische speler die al zo vaak wél thuis gaf waar anderen dat niet deden. Hopen dus dat hij gewoon deze prijs pakt. Tegen Emmen maar weer bewezen dat het terecht zou zijn.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje