Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Érick Gutiérrez verlengt contract tot 2025

10 augustus 2022 19:05 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Érick Gutiérrez verlengt contract tot 2025</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV het nieuws bevestigd dat Érick Gutiérrez zijn contract bij PSV heeft verlengd. De oude verbintenis van de international van Mexico zou na dit seizoen aflopen, maar de middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2025. Guti tekende in 2018 een contract bij PSV en speelde sindsdien 99 officiële wedstrijden.

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez guti mexico

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Heel blij mee! Guti is een strijder waar je altijd op kunt rekenen en die nooit ergens over zanikt. Was gisteren de man die ons er doorheen sleepte met zijn goal en super opening op Bakoyoko voorafgaand aan de 3-2. Bovendien op meerdere posities inzetbaar.
+8/-0

El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
VAMOOOOOOS !
Meest ondergewaardeerde speler op dit moment. In de bekerfinale gooit hij zichzelf in de scrimmage om 1-1 te maken, veel spelers draaien dan om...
+7/-0

 
1 jaar geleden
Ik snap best dat je een lans voor hem wil breken (en terecht) maar ondergewaardeerd is hij al lang niet meer, en al helemaal niet ‘de meest ondergewaardeerde’. Guti is inmiddels 1 van de sterkhouders van het huidige PSV en daar denkt mijns inziens de gemiddelde PSV supporter inmiddels net zo over (heb jouw post trouwens gewoon een plusje gegeven hoor ;)
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Krijgde gij er 1 van min
+2/-0

1 jaar geleden
Heeft mij positief verrast.
Van slappe hap tot inderdaad een strijder eerste klas.
+9/-0

1 jaar geleden
Blij mee, heeft zich top ontwikkeld!
Voorbeeld voor anderen!
+2/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Grandioos, mooi moment, hij heeft zich ontwikkeld door Roger, Roger heeft hem dit meegegeven, is ook kwestie van tijd dat hij weer in de basis staat, dan gaat Veerman naar 10 en til op de bank! Ik ben blij met Guti, eerst volgende x wanneer ik stadion weer bezoek haal ik het thuis shirt met zijn naam👍
+2/-0

1 jaar geleden
PSV zou, zeker in topwedstrijden en Europese wedstrijden blok Sangare/ Guti met daarvoor Veerman moeten spelen. Verdedigend stabieler en aanvallend balvaster. Tegen kleintjes zou Til in Vreeman rol kunnen spelen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik zou voor mijn gevoel in topwedstrijden ook Sangaré, Guti en Veerman opstellen. Al ben ik wel blij dat Til wel speelde in de fruitschaal ;) Til is een geval apart. Regelmatig totaal onzichtbaar, maar heeft wel veel scorend vermogen.
+1/-0

1 jaar geleden
Heel blij mee. Goede speler voor PSV. Toch wil ik wel een kanttekening plaatsen. Zowel Guti als Sangaré nemen met regelmaat te grote risico's op plaatsen waar dit niet kan. Deze jongens kunnen stofzuigen als de beste, hebben een hele goede dieptepass, maar gaan net zo hard mee in het veel te slordige en onzorgvuldige spel wat PSV te vaak laat zien. Stap 1 is om de nauwkeurigheid van de passing enorm te verbeteren, zodat je wat meer rust krijgt in de ploeg en ook wat langer vanuit balbezit kan spelen. Hierna kun je pas gaan werken aan een hoger tempo.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Heb je gelijk in. Nu is Guti de held, maar hij was wel min of meer verantwoordelijk voor de 1-2 van Monaco.. En tegen Emmen viel hun goal ook door geklooi van Guti

Maar desalniettemin heel tevreden met hem hoor!!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage