Transparent
Inloggen
Sluiten

Richard Ledezma voorlopig uit de roulatie

15 augustus 2022 23:35 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Richard Ledezma voorlopig uit de roulatie; image source: Pro Shots

PSV moet het voorlopig doen zonder Richard Ledezma. De club meldt via de officiële website dat bij nader onderzoek in het ziekenhuis is geconstateerd dat er sprake is van letsel aan zijn enkel. Hoe lang Ledezma naar verwachting uit de roulatie zal zijn, wordt niet gemeld. De middenvelder raakte zaterdag tegen Go Ahead Eagles na een harde overtreding geblesseerd.

Meer op PSV.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

ledezma eagles

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
2 maanden geleden
Ik vermoed de enkel bandjes naar de klote zijn. Hoop dat ie snel weer fit is, echt een leuk talent waar we mits fit heel veel plezier aan kunnen beleven. Deze blessure kan in niets aan doen, was gewoon een ontzettend gemene schop.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Idd heel sneu voor die jongen, voetbal contactsport... geen ballet..
+1/-0

2 maanden geleden
Ach, het was gewoon ongelukkig.
Aldus Mario Been
+1/-0

2 maanden geleden
Zo sneu voor die jongen. Was net terug van een zware blessure en nu dit. Zal helaas weer een tijd duren. Fysiek blijven er vraagtekens - erg licht - maar gave techniek en denk dat hij zeker wat kan toevoegen
+3/-0

2 maanden geleden
Ik werd hier zo boos over. Zo'n goed gastje en alles wat hij al heeft meegemaakt en dan krijg je zo'n knoepert tegen die gewoon boos is dat ie voorbij gelopen wordt. Ik hoop dat deze Deil ook gewoon al een keer min 5 wedstrijden wordt geschorst voor zo'n aanslag. Misschien denkt dat soort mannen dan een paar keer na voor ze het risico nemen iemands carrière om zeep te helpen. Hoop dat t meevalt
+4/-0

 
2 maanden geleden
Precies dit. Het was een weergaloze actie. Wat een versnelling. Tot frustratie inderdaad van Deijl die aan de noodrem trok. Netjes dat hij daarna zijn excuses aanbiedt, maar het blijft vreemd dat hij over 3-4 wedstrijden weer op het veld staat en Ledezma een heel revalidatietraject in moet.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Die jongen van Go Ahead kan eenvoudig niet voetballen (in my opinion). Het is niet eens kwaaie opzet. Hij ging ook netjes naar de kleedkamer van PSV om zijn excuses aan te bieden. Topvoetballers herkennen meteen de situatie en gaan meeverdedigen. Deze jongen weet niet wat hem overkomt en trekt aan de noodrem.
Ongelofelijk zuur voor Richie Ledezma, die eigenlijk net terugkomt van een langdurige blessure.
+1/-0

2 maanden geleden
Als medische staf moet je die gasten wel in bescherming nemen en meteen van het veld afhalen…
+5/-0

2 maanden geleden
Daar gaan we weer …. Zo wordt de bank stilletjes aan dunner! Zitten we straks opgescheept met alleen Van Ginkel als reserve middenvelder …. daar ben je klaar mee!
+2/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
2 maanden geleden
Van Ginkel was tegen Monaco anders wel degelijk van waarde.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Daar gaan we inderdaad weer.
Dit is wel hele domme pech en een hele lompe overtreding.
Toch moet er een structurele oorzaak zijn voor de vele blessures. Ook de niet-spierblessures.
Zou de speelstijl teveel duels opleveren (in plaats van de tegenstander scheel tikken, zodat er voor hem niks meer te schoppen valt)? En ook teveel verkeerd staan en hals-over-kop terugrennen. En verdedigen met kunst-en-vliegwerk? En teveel lange ballen en teveel sprintwerk?
+1/-1

 
2 maanden geleden
Nou, ik doelde niet echt op oorzaken …. Het gaat me er meer om dat we bijna ieder jaar wel enkele langdurige blessures oplopen, en heel vaak door toedoen van andere spelers!, waardoor de selectie automatisch dunner wordt.
En vaak zijn het onze talenten die zo uitvallen …. :\(
+2/-0

2 maanden geleden
Hier kan ik zo boos om worden.
Die jongen is zo goed en heeft al zoveel mee gemaakt en dan zo’n smerige overtreding van achteren.
Bah. Sterkte amigo
+3/-0

2 maanden geleden
net zo lang schorsen tot Ledezma weer kan voetballen , zo leg je deze overtredingen snel aan banden .
+2/-0

2 maanden geleden
Mario Been nog om een reactie vragen?
+3/-0

2 maanden geleden
2 wedstrijdjes schorsing... Maar owee als je je afduwt van je tegenstander en een handje in het gezicht komt, dan kan je 3 - 4 wedstrijden banken... Een tegenstander langdurig uitschakelen is dus minder erg...
+2/-0

 
2 maanden geleden
Tja, hij heet niet Lozano of Toivonen en heeft geen media hetze achter zich aan. Dat scheelt in de strafmaat.
+2/-0

2 maanden geleden
Domme lompe overtreding, en vooral dom publiek daar, die het maar niks vonden. Langdurig schorsen.
+1/-0

2 maanden geleden
Kun je iemand bij een rode kaart niet schorsen tot de speler die geblesseerd raakte door zijn actie weer bij de wedstrijdselectie zit, met een maximum van 5 wedstrijden ofzo. Het is een utopie, maar het is dan ook nog ochtend.
+3/-0

2 maanden geleden
Gewoon erg zonde voor Ledezma. Het is grove overtreding en terecht rood. Die speler van Go Ahead Eagles heeft het daarna netjes aangepakt. Maar dat publiek van Go Ahead Eagles... Volgens mij zit daar iets niet goed in de hoofden.
+2/-0

2 maanden geleden
Deze overtreding was geen toeval. Gedurende de gehele wedstrijd werd duidelijk dat Go Ahead de opdracht had om scherp in duels te spelen. Er waren namelijk zeer veel scherpe duels op en over het randje. Deze overtreding is het gevolg van de opdracht die de spelers moesten uitvoeren
+1/-0

2 maanden geleden
Ik kon me vooral opwinden over die zwakbegaafde ‘supporters’ die slachtoffer Ledezma ook nog eens uitfloten. Dat soort kanslozen willen het gewoon niet snappen. Hopen dat het nog wat gaat meevallen, want dit begenadigde talent heeft al teveel ellende meegemaakt.
+1/-0

reactie verwijderd


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

affluit affluiten alchemist basarnhem benitez cambuur code competitievervalsing feyenoord gakpo ghazi hag heerenveen jong medelijden napoli nistelrooij psvrijnwoude rangers rutten saibari sangare schmidt shevchenko simons slot til twente var vertessen