Transparent
Inloggen
Sluiten

'Luuk de Jong weken uit de roulatie'

26 augustus 2022 10:20
Foto: Pro Shots

"Luuk de Jong weken uit de roulatie"; image source: Pro Shots

PSV moet het voorlopig doen zonder Luuk de Jong. Dat gaf Ruud van Nistelrooij aan op de persconferentie van vrijdag. De Jong viel in het duel tegen Rangers FC uit met een kuitblessure. "Het was een acuut moment. Dan weet je dat het om weken gaat", aldus Van Nistelrooij, opgetekend door Jeroen Kapteijns van De Telegraaf.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong nistelrooij acuut kapteijns rangers telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat wordt dus ook nog een spits halen.

Brands en de jong krijgen het nog druk.

Vervanger madueke, extra spits en hopelijk vervanger gakpo.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
En zirkzee is gevlogen voor ee schijntje, hè pff
+3/-0

 
1 jaar geleden
9 miljoen + 50% doorverkoop. Het is maar wat je een schijntje noemt voor een aanvaller die normaal gesproken op de bank zal zitten. Los van de vraag of zo'n Zirkzee zelf zin heeft om de stand-in van Luuk de Jong te zijn, terwijl hij ook als eerste spits bij andere clubs aan de slag kan gaan.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Por dat is helemaal geen PSV type spits. Ben ik totaal niet rouwig om
+1/-0

Dit dan ook nog terwijl er al weken hier wordt geschreeuwd om een "Echte"SPITS erbij?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Wat hier wordt geroepen zal hopelijk nooit maatgevend worden!
+2/-0

 
Dt is dus zeker niet mijn bedoeling, maar nou zitten we wel zoder.
+1/-0

 
1 jaar geleden
We hebben die Braziliaanse gigant die er weer bijna staat en onze Belgische komeet. We kunnen ook anders gaan spelen met snelle jongens om Cody heen bijvoorbeeld. Helaas zijn we geen Ajax met €250 miljoen eigen vermogen. Iedere keer verprutsen we het weer.
+1/-0

 
1 jaar geleden
We hebben die Braziliaanse gigant die er weer bijna staat en onze Belgische komeet. We kunnen ook anders gaan spelen met snelle jongens om Cody heen bijvoorbeeld. Helaas zijn we geen Ajax met €250 miljoen eigen vermogen. Iedere keer verprutsen we het weer.
+1/-0

1 jaar geleden
1 Extra spits (heeft insnede opgebroken inmiddels)
2 ervaren centrale topverdediger
3 vervanger Madueke
4 Eventuele vervanger voor Gakpo
5 linksback die kan verdedigen

Oef...
+2/-0

 
1 jaar geleden
1. Ja
2. Wie? Want er zijn niet veel topverdedigers.
3. Geef Bakayoko of Simons maar eens de kans ipv alleen maar Saibari.
4. Eventuele vervanger Sangere ook alvast maar halen? Oftewel: acteer pas wanneer een transfer echt gaat plaatsvinden.
5. Mauro gaat daar straks spelen en die deed zowel het verdedigen als aanvallen op rechtsback zeer verdienstelijk, dus niet nodig.
+2/-0

 
1 jaar geleden
2. Tja, weet je. Ik werk gewoon in de horeca. Er zijn scouts die wellicht beter kunnen helpen om iets te vinden wat hierop aansluit of groot talent tijdig kunnen opspeuren. Maar noodzaak is het wel.

3 Ben het eens met je mbt Bakayoko en Sainari op die plek. Kan ik mee leven. Madueke komt een keer terug. Savio is er ook nog, die vanaf rechts het beste zou zijn.


4 Gakpo gaat gewoon vertrekken voor 45m plus wat bonussen. Als ze maar een alternatief klaar hebben. Dat is wat ik meer bedoel. Dat ze weten hoe ze snel moeten schakelen. Bedoel niet dat hij u al gekocht moet worden, daar is vast geen geld voor nee.

5 Mauro speelde zijn beste potjes aan de rechterkant als ik me niet vergis.
Maar Mwene is leuk als back up.
+1/-0

1 jaar geleden
Gelukkig hebben we nog iemand achter de hand.
O nee..
+2/-0

1 jaar geleden
Alsof deze week niet al om te janken was.
+1/-0

1 jaar geleden
Dju, van het veelbelovende, hoopgevende begin met de winst in de Cruijff schaal is al na enkele weken niet veel meer over, weer geen CL en alweer een waslijst aan (lang) geblesseerden. ;-(
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dit wedstrijd heeft ons veel zand in de ogen doen strooien. Het was nogal geflatteerd met een Ajax dat totaal in een andere fase van de voorbereiding zat en alsnog ons grote delen van de wedstrijd heeft weggetikt. Feit is dat zij in de CL zitten en weer stappen vooruit zetten en wij lijkt het wel achteruit.
+1/-0

1 jaar geleden
Gelukkig is Schmidt weg. Kunnen spelers niet meer geblesseerd raken :denk
+2/-1

1 jaar geleden
Ik had zin in dit seizoen maar deze week valt me toch iets tegen 🙁
+3/-0

1 jaar geleden
Maar een 2e spits is niet nodig... Gelukkig hebben we met Vinicius nog een. Geweldige spits die ze gaat maken voor PSV...
+1/-0

1 jaar geleden
Ook van Ginkel geblesseerd... Niet dat we die erg missen maar het zijn er wel erg veel
+1/-0

1 jaar geleden
Met Boscagli, Mauro, Madueke en De Jong missen we ondertussen al 4 basisspelers. Vrij frustrerend al zo snel aan het begin van het seizoen. Onder andere daardoor waren we woensdag niet in staat Rangers thuis te verslaan.

In mijn ogen is 4 basisspelers dusdanig veel (en sommigen zijn ook voor langere tijd uit de relatie) dat er rond gekeken moet worden om vervangers binnen te halen. Ik ga er dan ook vanuit dat er de komende dagen nog wat gaat gebeuren.
+1/-0

 
1 jaar geleden
De voornaamste rede dat we Rangers niet konden verslaan is toch echt omdat we ze helemaal gratis en voor niets twee goals cadeau hebben gegeven.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Met kadoverpakking en een strik er omheen. Zo kan je europees nooit winnen.
+2/-0

1 jaar geleden
Als hij maar niet Gakpo in de spits gaat zetten
+1/-0

1 jaar geleden
Romero moet het in Argentinië tot nu toe doen met korte invalbeurtjes, als hij wel "gewoon" fit is, hadden we hem nu goed kunnen gebruiken.
+1/-0

1 jaar geleden
Kortom. Praatjes over top 32 van Europa. Maar pintje bij paaltje verzamel je alleen koopjes, is de selectie niet evenwichtig en ook niet goed genoeg.
Top 320 van Europa moet wel lukken zo
+1/-0

1 jaar geleden
Tja, je gaat nu toch wel ernstig twijfelen aan het beleid. Vorig jaar thuis tegen Benfica was er een extra spits nodig om de ban te breken. Helaas was PSV vergeten deze te halen. Vervolgens huur je een Vinicius, omdat Luuk naar Barcelona kon. Dit jaar haal je een goede spits als vervanger van Zahavi. Opnieuw de beslissende wedstrijd voor de CL, je spits valt uit, en voor het tweede jaar op rij kun je niets meer in de Play Off omdat je wederom geen spits op de bank hebt die het tij kan keren. Ok we waren zo stom om Vinicius voor twee jaar te huren dus hij zat er wel, daar is dan ook alles wel mee gezegd, geen PSV niveau. Hoe kan dit? Op zo'n cruciaal moment. Ook de verdedigers die gehaald zijn zaten op de bank. De enige versterking tegen de Rangers was de keeper, en helaas pakt dat ook nog eens zeer ongelukkig uit. Als je werkelijk die CL wil bereieken zal je toch iets moeten gaan veranderen. Als je volgend jaar (mits we tweede worden) weer in de playoffs zit en je zit weer zonder tweede spits....pas dan je ambities aan en hou je supporters niet langer voor de gek. Maar goed. Brands is er nog maar net en ik verwacht dat er de komende tijd nog heel veel gaat gebeuren. Rangers was een gemiste kans, op naar de volgende.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Remmie, ik ben bang dat er helemaal niets of heel weinig gaat gebeuren. El Ghazi wordt genoemd, ok kan ik mee leven, maar liever iemand anders.
Gakpo gaat echt niet weg, want wie wil hem nu hebben. Mocht iemand per ongeluk wel 40M+ willen betalen, direct doen en 2 /3 vervangers halen. Liefste Depay, maar die hele kleine kans is wel voorbij nu we CL voetbal hebben verkloot (ja verkloot).
Maar met die aanwinsten is het lek niet boven. Ajax werkt dan als een rode lap op de stier, maar vCL werkt angstgevend. Monaco was niet best en lucky, maar Rangers was echt diep door de ondergrens zakken van het team een de coach. Dat er geen enkele vooruitgang in het spel te zien was, baart me ook zorgen. Helaas is het voor ons supporters wachten tot het einde van de maand om te zzien wat er is bijgekomen. Een gevalletje Behich of toch een paar kalibertjes hoger. En dan hoop ik op het laatste, maar verwacht het eerste, helaas.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Klopt helemaal! Deze selectie gaat overduidelijk gebukt onder de druk om die pot met CL-miljoenen koste wat kost binnen te halen. We krijgen nu om de 3/4 dagen een wedstrijd, ga er maar aan staan.
Tegen de Rangers hebben we de ballen er voor hun nog net niet zelf in geschoten, maar veel scheelde dat niet. PSV zou veel meer moeten kijken naar fysiek en karakter dan puur en alleen naar "leuke voetballers". Als dan ook de ruimtes veel te groot worden op het veld, komen we er helemaal niet aan te pas als de tegenstander vast aan de bal is en gegroepeerd staat opgesteld. Twee man op Cody en Luuk het koppen verhinderen en je bent een heel eind op weg. Hopelijk komen we de komende reeks wedstrijden zonder Luuk goed door, maar zeker met Twente uit op komst...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Gaat niet gebeuren. PSV moet de komende wedstrijden zonder spits spelen. Ja je leest het goed, de club van Romario, Ronaldo, Nillis van Nistelrooy, Kezman en nog een berg oudgediende heeft in de competitie in seizoen 22/23 de komende weken gewoon geen spits. Er vanuit gaande dat we de komende weken ook de 0 niet gaan houden is het onmogelijk om hierdoor te komen zonder schade. Ik denk zelfs al voldoende om de titel al uit het zicht te zien verdwijnen, want ons veldspel is, naast de vele tegendoelpunten, van een belabberd niveau. Ik hoop zo dat ik geen gelijk krijg en dat we in ieder geval de komende potjes winnen. Nood breekt wetten en Ruud gaat het oplossen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja man, we spelen deze week tegen twee degradatiekandidaten. Het is indedaad heel aannemelijk dat PSV daarin punten laat liggen :ja En dan nog gaan beweren dat de titel zelfs nu al uit zicht kan raken is helemaal te lachwekkend voor woorden :D
+1/-0

 
1 jaar geleden
Tegen Excelsior en Volendam misschien nog niet, maar Twente en Feyenoord zie ik op deze manier niet snel gewonnen worden.
+2/-0

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Na dat ku(ns)tgras van Excelsior zou het lijstje wel weer eens kunnen groeien.
Ik weet het niet maar vlgs mij hebben we ergens een Murphy in de selectie...
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als het nou een van de Dropkick was...
Dan hadden we in ieder geval nog goeie muziek.
+1/-0

1 jaar geleden
Wat ik een beetje onbegrijpelijk vind is dat er gesuggereerd wordt door Van Nistelrooy dat er onvoldoende middelen zijn om de selectie te versterken! Dat kan toch niet? Met de verkoop van Malen, Dumfries en andere spelers zou je denken dat er genoeg geld zou moeten zijn! Zoveel is er niet geïnvesteerd! Veelal transfervrij, wat uiteraard wel wat kost aan tekengeld! Tot dusver heb je Til en De Jong gehaald voor in totaal 6 miljoen aan vaste bedragen! De rest is huur of transfervrij! Wie heeft het verlossende antwoord? Of waar ligt het probleem!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Malen en Dumfries is al weer een tijdje geleden. PSV heeft deze zomer voor 6 miljoen gekocht (+eventuele tekengelden) en voor zo'n 14 miljoen verkocht. Maar de begroting is meer dan alleen dat. Zonder Champions League hebben we een of twee goede verkopen nodig om zwarte cijfers te kunnen draaien. Daarnaast zal de corona periode ook voor PSV een flinke financiële strop geweest zijn.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Klopt, 12.000 all-in SCC-houders en ik ben blij dat ik er daar eentje van ben (daarom overigens wel van compensatie afgezien). Dat kost de club gewoon miljoenen.
+1/-0

1 jaar geleden
Wat we zien is een langzame maar zekere neergang van PSV richting een provincieclub die we in feite zijn. Elk jaar knokken voor plek 2, 3 en 4. Feijenoord zit in de langzame lift naar boven. We worden pas weer kampioen als we Feyenoord uit en thuis kloppen en Heereveen uit winnen. Gaat dit jaar weer niet gebeuren. Van al die opwinding over de geweldige aankopen van paar weken terug is niks mee over: de helft zit op de bank of bij jong, de Jong al in de ziekenboeg en onze geweldige keeper heeft ons hoogstpersoonlijk uit CL geblunderd (niet dat we daar wat te zoeken hadden). Het enige lichtpunt is Simons. Een deel van de supporters meent hun provenciaals minderwaardigheidsgevoel extra te moeten onderstrepen door onsportief gedrag. Net als Twente verdien je dan geen hoog Europees podium.
+1/-0

1 jaar geleden
Kan Veerman niet in de spits? Of waar wilde ie spelen?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage