Transparent
Inloggen
Sluiten

'Salarishuis van PSV is momenteel al tjokvol'

29 augustus 2022 10:37 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Salarishuis van PSV is momenteel al tjokvol"; image source: Pro Shots

Het heeft er alle schijn van dat het qua inkomende transfers rustig zal blijven in Eindhoven de komende dagen. Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV wel een transfersom kan neerleggen voor een nieuwe speler, maar dat het salarishuis van de club momenteel al tjokvol zit. De clubleiding wil de totale verdiensten van de A-selectie niet verder zien oplopen, waardoor er bij voorkeur eerst iemand moet vertrekken.

In een ander artikel wordt geschreven dat PSV vindt dat zowel de defensie als het middenveld voldoende opties heeft en er alleen in de aanval nog gekeken wordt naar mogelijke versterkingen. Dit hangt echter ook af van een eventueel vertrek van Cody Gakpo of Carlos Vinícius. Dat de Braziliaanse spits gaat vertrekke is niet heel aannemelijk, terwijl er over Gakpo nog steeds geen duidelijkheid is.

PSV werkt wel aan de komst van Anwer El Ghazi. De club kan voldoen aan de vraagprijs die Aston Villa vraagt, maar de aanvaller zal qua salaris wel moeten inleveren. PSV kan zijn huidige Premier League-salaris niet betalen.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

salarishuis tjokvol gakpo anwer carlos cody ghazi verdiensten vertrekke villa vinicius

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Als je de bedragen hoort die sommige spelers krijgen, verbaast mij dat niet. Je moet als PSV zijnde ook wel mee, omdat je anders helemaal niet in staat bent om spelers te halen of voor langere tijd aan je te binden.

Toch is het een zure constatering dat een selectie boordevol middelmaat blijkbaar zoveel verdient dat er geen inkomende transfers kunnen plaatsvinden.
+4/-0

4 maanden geleden
Dump dan wat van die mooi weer voetballers zoals vinicius, max, lukassen, hoever, van ginkel.

Verkoop gakpo gewoon aub vandaag nog voor 50 miljoen aan een Engelse club.

Waarom El ghazi halen voor vele miljoenen dan terwijl we saibari en savio en bakayoko hebben voor die positie.

J.de jong en voh falen wel heel erg op dit moment.


Psv heeft behoefte aan een goede linksback, reserve spits en als gakpo vertrekt een goede linksbuiten.
+5/-1

 
4 maanden geleden
En wie zouden die spelers dan over moeten/kunnen nemen? Het is geen computerspelletje waarbij je lukraak spelers loost en er meteen andere voor terug kan halen, die je vervolgens ook weer loost om andere spelers te kunnen halen.
+5/-2

4 maanden geleden
Tsja, hadden we ons maar geplaatst voor CL. Wat een armoe. Zul je zien dat Cody op de laatste dag toch wel vertrekt en wij met de spreekwoordelijke gebakken peren blijven zitten.
+3/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Zeker omdat onder andere het onzichtbaar zijn van Cody ons mede de kwalificatie gekost heeft.
Ontopic -> je zou verwachten dat door een dure trainer, Gotze, Zahavi te laten gaan er al wat beschikbaar zou komen, al zijn daar natuurlijk een dure Luuk en Benitez voor teruggekomen.
+12/-0

 
Maan (geschorst)
4 maanden geleden
Idd weer een extra dreun van realisme na het mislopen van de CL na die faal wedstrijden tegen de rangers.
+2/-0

4 maanden geleden
Hoge salarissen zijn prima, maar dan moet je die wel terug kunnen zien op het veld. En daar begint de scheefgroei.
+4/-0

4 maanden geleden
Vreemd dat ED schrijft dat salarishuis aan grens zit. Grootverdieners als Zahavi en Götze zijn al weg, Luckassen gaat ook weg. Daarnaast veel jonge talenten die echt nog geen miljoenen verdienen. Van Xavi Simons weet ik het niet, komt van PSG, waar goed betaalt wordt. Vinicius is wellicht ook nog grootverdiener, deze jongen vandaag nog afstand van doen ondanks doorlopend huurcontract.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Luuk de Jong verdient alleen al 5000K per jaar, dan gaat het hard!
+3/-2

 
4 maanden geleden
Gelooft iemand serieus dat De Jong 5 miljoen per jaar krijgt? Dat geven ze zelfs bij Ajax niet eens aan salarissen, terwijl hun salarisbudget bijna 3x zo veel is als dat van PSV.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Toch is het zo en bij ajax zijn er meerdere die dat verdienen. Oa Tadic en Blind.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Heb je ook een serieuze bron die het meldt?
+2/-0

 
4 maanden geleden
Even googlen, het Eindhovens Dagblad schreef er recentelijk al eens over. Maar spreek ook weleens mensen dichterbij het vuur.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Als je Googlet zie je inderdaad vage sites staan die melden dat hij 5 miljoen per jaar krijgt met het ED als bron. Als je volgens op die link van het ED klikt wordt helemaal niets gemeld over het salaris.
+2/-0

 
Maan (geschorst)
4 maanden geleden
Ik verwacht niet dat Luuk 5 miljoen verdiend, eerder 3.5 mln.

Maar bij Ajax zijn er zeker spelers die 5 miljoen en zelfs meer verdienen momenteel!
+1/-1

 
4 maanden geleden
Heb je daar een bron van of is het puur een aanname? (bedoel dit niet als een op de man aanval mocht dat wel zo overkomen). De Telegraaf meldde vorig jaar dat Tadic na zijn contractverlenging de best verdienende speler was met 4,5 miljoen per jaar. Contract werd toen vooral verlengd omdat Berghuis anders de best betaalde speler zou zijn met iets meer dan 4 per jaar.
+1/-1

 
4 maanden geleden
Ik vind het een terechte vraag.
Wat ik graag zou willen weten is, naast salaris, nog meer aan verdiensten gerekend wordt.
+1/-0

 
4 maanden geleden
En dan te bedenken dat Luuk bij Sevilla (en uitgeleend bij Barca) 3 miljoen per jaar verdiende. Iemand kan niet heel best onderhandelen bij PSV
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Het feit dat Viniciius hier nog zit geeft lijkt duidelijk aan te geven dat pSV niet van hem af kan zonder financiële impact. Kan mij niet wijsmaken dat er iemand bij psv is die denkt dat hij iets kan toevoegen. Dramatische speler en constructie.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
4 maanden geleden
Toen Sangaré zijn contract verlengde, kwam naar buiten dat hij nu de best betaalde speler zou zijn, dus naar hem, en ik verwacht ook Gakpo, zal ook wel aardig wat geld heengaan.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Sangaré en Guti hebben bijgetekend. Die zullen toch echt ook een heel fors salaris hebben bedongen.
+1/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Ik snap het dilemma. Maar laten we eerlijk zijn. Het gat met Ajax is natuurlijk gigantisch, zowel in de kwaliteit op het veld als in de financiële mogelijkheden. Dat is natuurlijk helemaal geen schande behalve het hoog van de toren blazen dat we wel even ‘erop en erover’ zouden gaan dit jaar (compleet onrealistisch natuurlijk). Een mogelijk kampioenschap is puur afhankelijk van toeval bijvoorbeeld in de vorm van een complete ineenstorting van Ajax. Maar vanaf het begin van dit seizoen zijn wij nooit in staat geweest om te wedijveren in kwaliteit op het veld en dat zal ook nooit in 1 jaar bijgehaald kunnen worden. Wij moeten daarom gewoon ons eigen ding blijven doen en vasthouden aan de ontwikkelingen die op dit moment wel goed gaan binnen de club. Dat betekent niet gaan blindstaren op Ajax en teveel forceren om direct aan te willen haken met alle teleurstellingen en financiële consequenties van dien. Het motto is stapsgewijs ieder jaar een stukje groeien naar het gewenste ‘Championsleague niveau’. Met de wetenschap dat er zeer binnenkort een directe Championsleague plek bijkomt is het belangrijker om Feyenoord en AZ op afstand te houden in plaats van te focussen op het bijbenen van Ajax. Ik zie bijvoorbeeld een hele goede ontwikkeling van jeugd die doorstroomt. Jaarlijks structureel 3 ‘Gakpo’s’ kunnen afleveren zou de doelstelling moeten zijn. Ik vind dat we daarin al echt op de goede weg zijn. Het zou natuurlijk wel helpen als het aankoopbeleid daar wat beter op aansluit met kwaliteit en ervaring. Til lijkt me een voorbeeld van een aankoop waar totaal niet over nagedacht is. Het valt mij ook tegen dat er dit jaar niet een stabiele kracht in de laatste linie bij is gekomen met internationale ervaring (zoals Moreno een aantal jaar geleden). Iedereen voelt aan alles dat dit de missende schakel is om een stabielere prestatie te kunnen leveren zowel in het ondersteunen van de jonkies als in de gehele verdedigende organisatie. Laten we dus alsjeblieft geen gekke dingen gaan doen en onverantwoorde risico’s gaan nemen. Ik heb mijn verwachtingen in ieder geval al lang bijgesteld. Dan liever een jaar waarin we de jeugd laten door ontwikkelen (Saibari, Ledezma, Bakayoko, Vertessen, Simons, Savio en Obispo) omdat de 2e plek waarschijnlijk toch het maximaal haalbare is. En mocht het onverhoopt toch beter gaan dan is dat alleen maar mooi meegenomen
+11/-0

4 maanden geleden
Kortom we moeten accepteren dat PSV simpelweg aan de top van zijn kunnen zit en niet meer kan dan nu. De club moet structureel meer inkomen genereren om spelers meer te bieden dan het nu kan. Te veel spelers vind ik ook niet goed genoeg om een stap verder omhoog te zetten. Ik mag toch hopen dat Vinicius en Max nog vervangen worden.
+4/-0

 
4 maanden geleden
Klopt, daarom ben ik al een tijdje geleden gestopt me te richten op Abcoude Noord. Is zinloos. We moeten altijd voor de titel gaan, ik bedoel we hoeven het ze niet kado te doen daar. Maar als we realistisch zijn pakken wij niet meer eens in de drie jaar de titel wat heel lang de doelstelling was. Wij als PSV zijnde moeten sowieso zorgen dat we tegen de andere teams zo min mogelijk punten verspelen en zo belangrijk: die Europese punten pakken! Al is het al om, als we tweede worden, dat felbegeerde CL-ticket te pakken in september 2024!
+1/-0

 
4 maanden geleden
Waarom afscheid nemen van Max? Zo lang Mauro niet hersteld is heeft PSV alleen Mwene, die ook als linksback kan spelen. Zeker nu ook nog Oppegaard geblesseerd is.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
4 maanden geleden
Ze konden Max voor 7 tot 9 miljoen verkopen meen ik gehoord te hebben. Wat houd je dan tegen? Zijn toch genoeg haalbare alternatieven?

Ricardo Rodriguez kost een drol en is meteen 1 van je beste spelers die zowel linksback als links centraal kan waardoor je zwakste positie veranderd in een van de sterkste. Plus hij is een leider en kan spelers beter maken zoals Cody die voor hem staat. Heeft ook een gouden voorzet wat ideaal is met Luuk en Til. Iets wat Max maar niet lijkt te lukken, die kan enkel de tegenstander raken bij een voorzet.
+1/-0

4 maanden geleden
Pfff wat een teleurstelling. Zo gaat het iedere transferzomer. Er wordt steeds gezegd dat er in de laatste weken nog wat bijkomt, en dan als puntje bij paaltje komt is het toch ineens niet haalbaar en willen ze niet overhaast paniekaankopen doen.

Ik vraag me dan wel af of het salarishuis was opgerekt als Gakpo die twee ballen tegen Rangers erin geschoten had.
+2/-0

4 maanden geleden
Dat het salarishuis vol is geloof ik wel, maar ik vind dit toch een slechte zaak. Zeker als je leest dat Sangare nu ineens een topsalaris heeft (gelijk aan premier league middenmoot, zal rond de 5 miljoen liggen?) en dat daarmee zijn vertrekclausule maar een half jaar van de baan zou zijn.
Daarnaast heeft PSV vooral vorig jaar veel meer binnengekregen aan transferinkomsten dan uitgegeven. Ook dit jaar is er meer binnengekomen dan uitgegeven.
Het werd pijnlijk duidelijk tegen Rangers dat het bittere noodzaak is om nog een extra kwalitatieve spits te hebben, als Luuk wegvalt, zakken we echt ver terug in niveau, vooral omdat het onervaren jongens zijn die er dan in komen, of Vinicius, maar dat is helemaal lachwekkend.
Ik lees ook regelmatig dat "we" geen uitgaande transfers nodig hebben om zelf (grote) aankopen te kunnen doen. Vind men dan nu dat dit niet nodig is omdat het team zo wel staat? of is die mogelijkheid om te investeren er toch niet?
Dat salarishuis is goed dat het er is overigens, maar dan moeten er dus toch nog spelers verkocht worden, anders is de indeling van het salarishuis ondoordacht geweest.
Overigens is kampioen worden een reële optie wat mij betreft, zowel Ajax als PSV zullen rond de 22/24 wedstrijden gaan winnen, het zal op een paar belangrijke potjes tegen AZ/Feyenoord/en tegen elkaar aankomen verwacht ik. Gunstig dat komend jaar de 2e plek recht geeft op directe CL...
+1/-0

 
4 maanden geleden
Dat laatste geldt voor de nummer twee van het seizoen 2023/2024 én daarvoor moeten wij nu dus nog wel een voorsprong van iets meer dan 2,000 behouden op Portugal. Geen uitgemaakte zaak dus!
+1/-0

 
4 maanden geleden
Dat PSV 22/24 potjes wint zal geen probleem zijn. Maar al jarenlang beschikken wij over een selectie die het juist in de grote wedstrijden laat afweten. Behalve Johan Cruijff schaal verliezen we nagenoeg alles tegen Feyenoord, AZ en Ajax. En daar ligt juist het probleem
+1/-0

 
4 maanden geleden
Laatste drie finales tegen Abcoude FC gingen prima toch? En in de competitie tweemaal bestolen..
+2/-0

4 maanden geleden
Dus we zoeken een dure vrijwilliger?
+2/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.850 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

albert argentinie barcelona basten bekerfinale bergwijn bizar blind celtic cody denemarken ecuador foto gaal gakpo hoppa huldiging izecson japan kroatie marokko nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar santos trestena var xavi