Transparent
Inloggen
Sluiten

'Southampton meldt zich officieel voor Cody Gakpo'

29 augustus 2022 19:12 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Southampton meldt zich officieel voor Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Southampton zich officieel heeft gemeld voor Cody Gakpo. De nummer 13 van de Premier League van afgelopen seizoen wil 35 tot 40 miljoen euro betalen voor de international. Voor PSV is dat bedrag niet genoeg, maar beide clubs zijn wel in gesprek om tot een overgang te komen. Hoewel Manchester United de afgelopen weken serieuze interesse had, is de verwachting dat zij zich niet zullen melden.

Eerder in de transferperiode werd een bod van Nottingham Forest al afgewezen van ongeveer 25 miljoen euro. Dat was voor PSV onbespreekbaar. De club zet nog steeds in op minstens 50 miljoen euro. De verwachting is wel dat Gakpo in de komende dagen zal worden verkocht.




Tags

gakpo cody southampton forest nottingham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mag hopen op minimaal 50 miljoen. Ook doordat het al zo kort op de transfer deadline is.
+2/-0

1 jaar geleden
Zou naar mijn idee heel dom zijn om nu nog te gaan vooral voor hem zelf. Ik zie het wel gebeuren dat het dan inderdaad rond de 35miljoen uitkomt. Zou typerend zijn voor PSV op de transfermarkt de laatste jaren
+5/-1

1 jaar geleden
Ik vind dat Gakpo ons wel laat zitten als dit doorgaat, zo vlak voor September is het voor PSV wel heel erg lastig om een fatsoenlijke vervanger te halen.

Maar misschien loopt er bij City nog wel een talentvolle 18jarige linksbuiten rond die ze kunnen huren. :)
+4/-0

1 jaar geleden
Tja... snap wel dat Gakpo met een dilemma zit. Dit zijn laagvliegers in de Premier League. Clubs waar je wel in de basis zal staan, maar waar je natuurlijk ook van de rest van het team afhankelijk bent om positief op te vallen. Misschien aan de ene kant verstandiger om een tussenstap te nemen en bij zo'n club te tekenen, maar van de andere kant is nog een jaar schitteren bij PSV natuurlijk ook geen verkeerd plan.

In mijn ogen is het nu de vraag of Cody het echt geen straf vindt om te blijven. Als je voor Southampton gaat, dan wil je eigenlijk gewoon koste wat het kost vertrekken.

Ik zie een doenscenario waarin PSV uiteindelijk gewoon akkoord zal gaan met een bedrag van 40-45 miljoen en vervolgens naast El Ghazi niemand meer kan halen..
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Southampton says "Cody we really really want you but we dont have 50 milion to spend" " If jou play a few weeks like shit, maybe they will drop the price and we can get you for 40 milion". Then you receive an extra milion from us just for yourself. Is that a deal🤔
+2/-0

 
1 jaar geleden
and so it happend, Cody played like super shit you have never seen shit before. In the important games he dit his very best not to score a goal at all. The scouts of the other clubs didn't make an offer and teh price droped like a stone in the river. And that is the end of the story of Cody in PSV. :)
+1/-0

1 jaar geleden
Denken die dat ze bij Action aan het shoppen zijn. Heel rap de deur wijzen.

Southampton en Everton waren ook de clubs die Sangare wilde hebben, maar waarvan de zaakwaarnemer zei dat PSV hun salaris aanbod heeft gematcht.

Dus voor het saiaris hoeft ie het kennelijk niet te doen als ie hier verlengt en PSV hetzelfde geeft aan Cody.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Als PSV echt Cody's jeugdliefde is blijft hij minstens tot winterse transferwindow.
Voordeel Gakpo: zekerheid basisplaats bij PSV, zekerheid selectie WK en kans om in januari alsnog naar Premier League te gaan.
Voordeel PSV: niet meer gestrest op zoek naar last minute vervanger, Cody die PSV helpt overwinteren in Europa League, aanstormende talenten als Saibari, Savinho en Madueke zijn dan ook weet half jaar verder in ontwikkeling c.q. herstel blessure. In winter voor 55 miljoen verkopen, al dan niet inclusief bonussen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Heb jij Cody zien spelen in de laatste 4 Europese duels tegen Europa League tegenstanders?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Jazeker. Maakte twee van de vier doelpunten die PSV in die duels gemaakt heeft. Heb jij ook gekeken?
+1/-1

 
1 jaar geleden
Het nadeel aan Cody is dat veel ruimte nodig heeft. Zo zie ik het in ieder geval. Hij heeft een goede voorzet, en kan goed schieten maar het schieten doet hij als hij op snelheid rent. Als de tegenstanders dicht op hem zitten, en hem niet de ruimte geven, dan kan je duidelijk zijn zwakke plekken zien. Cody heeft de bal niet aan zijn schoen plakken.
Ik kan me niet voorstellen dat Cody op het WK veel gaat spelen. Als je tegen Europa League tegenstanders al veel problemen hebt, dan wordt het op een wk niet makkelijker.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat zou idd geen gekke oplossing zijn
+1/-0

1 jaar geleden
Ik mag een ding hopen: als hij niet weggaat deze transfer window dat PSV het géén salarisverhoging aanbiedt. Zou echt totale onzin zijn, hij heeft een geweldig aanbod gehad blijkbaar waarbij salaris gematcht zou worden aan dat van de geïnteresseerde clubs. Ga je daar niet op in dan hoef je ook niet op een verhoogd contract te wachten wat mij betreft.

Hij laat mijn inziens de club echt in de steek, voor een jongen die uit de stad komt en voor PSV is van kinds af aan blijkt tot nu toe niks van. PSV blijft straks of achter met een Gakpo uit vorm die zonder tegenprestatie een belachelijk salaris gaat eisen of hij gaat last minute weg en PSV moet met een matige te dure vervanger genoegen nemen…
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens mij vindt Cody het stiekem toch wel een straf om nog een jaar voor PSV te moeten voetballen. Zou zomaar eens een blessing in disguise kunnen blijken te zijn mits PSV haar zaken op orde heeft en 1 of 2 doorgewinterde vervangers ervoor terug weet te halen uit Zuid America of Zuid Europa
+2/-0

1 jaar geleden
Het zal mij een rotzorg zijn, als hij gaat, naar wie dat is. Zolang ze maar betalen.
+2/-0

1 jaar geleden
Op zich een aardige club voor hem om te wennen aan de premier league, een beetje het pad dat Wijnaldum ook doorlopen heeft. Vraag me wel serieus af of hij de kwaliteiten heeft voor een grotere club. Een groter bedrag dan 40 miljoen gaat er denk ik nooit meer geboden worden voor hem, alleen is de extreem korte tijd die PSV bij een transfer nog heeft om een vervanger te halen wel waardeloos. Ben benieuwd hoe dit afloopt...
+1/-1

1 jaar geleden
Voor het juiste bedrag is iedereen te koop. Dat geldt ook voor gakpo, 60 miljoen en en gakpo mag vertrekken.
+2/-0

1 jaar geleden
Snel verkopen en de selectie verder versterken.

Leuk dat gakpo uit Eindhoven komt maar hij is te blessure gevoelig en faalt op momenten dat hij moet presteren.

Strik erom heen en verder gaan
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zoals de hele selectie doet dus. Die ook allemaal nu maar verkopen? :denk
+1/-1

1 jaar geleden
Jammer als die gaat maar dan wel ruimte in het salarishuis en geld voor een fatsoenlijke verdediger.
+2/-0

1 jaar geleden
Laat Gakpo maar snel vertrekken. Is niet meer gemotiveerd om bij psv te voetballen.
De laatste maanden heeft Gakpo weinig laten zien. Ik zou zeggen, ga voor Jesper Karlsson.
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Sorry, ik vind het een domme reactie, hoezo is Cody al maanden niet meer gemotiveerd en heeft hij niets laten zien? Uit zijn geweldige corners en voorzetten werd veel gescoord en scoorde zelf ook de laatste tijd. Als voorbeeld zou je de Cruijff-schaal ns moeten nakijken hoe gemotiveerd hij wel niet was.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik moet bijna huilen als ik dit lees. Southampton wil 35 tot 40 miljoen betalen en wij gaan doodleuk in gesprek? Toen United 80 miljoen bood heeft Ajax het bod direct afgewezen en aangegeven niet in gesprek te willen gaan. Wat een contrast. Deze keer moeten we ons niet laten piepelen. Alles onder de 50 miljoen is onbespreekbaar.
+5/-0

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Typisch PSV weer dat laffe gedoe.. wij willen 50+ klaar. Bieden jullie maar 35 pech dan, nu willen we 60. Zo werkt het bij Ajax ook. Maar PSV lijkt wel een kleuterschool, wil met iedereen vriendjes zijn.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Met het totaal niet overtuigen van Gakpo in de laatste wedstrijden van belang zullen heel veel clubs zich.nog wel eens achter de oren hebben gekrabt. Zo goed en beslissend is hij gewoon niet. Veel meer waard dan een 40 miljoen die ze nu nog klaarblijkelijk voor hem overhebben zal ook niet snel meer geboden worden. Als ze al een vervanger (huurling?) voor Gakpo op het oog hebben kan ik me voorstellen dat PSV nu wil cashen. Goed voor de begroting, het salarishuis en een mogelijk ongemotiveerde speler minder. Wat het gaat betekenen voor de prestaties vannhet elftal op sportief gebied is giswerk.....
+1/-0

1 jaar geleden
Als hij hier de voorkeur aan geeft heb je blijkbaar echt geen zin meer om te blijven bij de club die jouw wel 100% waardeert!
Cashen en wegwezen
+2/-0

1 jaar geleden
PSV heeft de afgelopen weken steeds geroepen 50+, dus als je Gakpo nu voor minder laat gaan dan kan je de komende jaren iedereen TEAB laten gaan. Nou is dat wel de traditie in Eindhoven, maar als je de ambitie hebt om ooit nog CL niveau te gaan halen dan moet je je als club ook volwassenen gedragen qua verkoop.
+5/-0

Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Hij wil zelf gewoon weg, anders had ie wel een statement gemaakt door duidelijk te zijn en bij te tekenen tegen voor hem gunstige voorwaarden.

Dus dan heb ik liever dat ie vertrekt als ie met z’n hoofd al bij een transfer zit. Alles boven de 50+ is ok. Kunnen we met PSV ook verder want zo schiet het ook niet op dat welles nietes gedoe.. wel jammer. Dacht dat ie onze echte EinTovenaar was maar dit valt me toch wel tegen van hem. Hopelijk weet JdJ een goede vervanger te halen en een leuke som over te houden. Voor Gakpo hoop ik dat ie de juiste keuze maakt zodat ie mee kan naar het WK.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
In de Engelse pers wordt steevast een bod van £21,7 genoemd. Dat is net wat meer dan €25 mln. Lijkt me sterk dat ze alsnog net dubbele bieden…..

https://www.telegraph.co.uk/football/2022/08/29/southamptons-214m-cody-gapko-bid-rejected-psv/link
+1/-0

 
1 jaar geleden
Volgens die site biedt Southampton 21,4 miljoen pond (25 miljoen euro), maar wil PSV 17 miljoen pond meer (45 miljoen euro). Hebben we al 5 miljoen water bij de wijn gedaan?
+1/-0

1 jaar geleden
Southampton? Niet doen , al was het alleen maar voor dat verschrikkelijke shirt waarin ze spelen
+1/-0

1 jaar geleden
Southampton.... 35 miljoen

wat een armoede
+1/-0

1 jaar geleden
Als hij weg wil, dan gaat hij weg.
Maar dan wel voor een prijs waar PSV zelf ook weer verder kan. (lees €50M)
Kijk naar onze vrienden uit de Bijlmer, ook al houden die minder dan €50M over aan de transfer.
Neemt niet weg dat hij voor dit PSV toch echt belangrijk is. Heeft misschien niet zijn beste spel laten zien de laatste tijd. Dat kan komen doordat hij met z'n gedachten ergens anders was. Blijft hij, dan kan hij zich volledig gaan focussen op PSV en dan zie ik het echt wel goedkomen. Op naar het WK en dan volgend jaar vertrekken bij deze mooie club voor een nog mooiere prijs.
+1/-0

1 jaar geleden
Gakpo staat morgen gewoon op het wedstrijd formulier....... dit gaat helemaal niet gebeuren dus. Cody blijft in Eindhoven.
+1/-0

1 jaar geleden
Als je 50M kunt ontvangen, snel handelen. Karlsson ophalen en je hebt nog zeker 30M over.
+1/-0

1 jaar geleden
Oh when The Saints go marching in. Mooie club voor opstap naar top, echter niet onder 50 miljoen
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage