Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Geen sprake geweest van contact PSV over transfer Calvin Stengs'

30 augustus 2022 14:15 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

[Update] "Geen sprake geweest van contact PSV over transfer Calvin Stengs"; image source: Pro Shots

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat PSV werkt aan de komst van Calvin Stengs. De aanvaller van OGC Nice moet de opvolger worden indien Cody Gakpo vertrekt uit Eindhoven. Ook het Royal Antwerp van trainer Mark van Bommel zou in gesprek zijn met de zevenvoudig international van het Nederlands elftal. Clubwatcher Rik Elfrink heeft inmiddels bevestigd dat PSV zich voor Stengs heeft gemeld.

Stengs maakte ruim een jaar geleden de overstap naar OGC Nice, waar hij afgelopen seizoen samenspeelde met Walter Benítez en oud-PSV'er Pablo Rosario. Daarvoor speelde hij ruim vier seizoenen in het eerste elftal van AZ, de club waar hij ook vrijwel zijn gehele jeugd speelde. In Alkmaar kwam hij in 113 officiële wedstrijden tot 24 doelpunten en net zoveel assists.

Update 13:14: De Telegraaf meldt dat Calvin Stengs zo goed als zeker naar Royal Antwerp vertrekt en PSV daarmee wordt afgetroefd. Hij zal een jaar op huurbasis in België gaan spelen.

Update 14:15: Volgens clubwatcher Rik Elfrink is er geen sprake geweest dat PSV contact had opgenomen om Calvin Stengs over te nemen. Vanuit de club is gereageerd dat er zelfs niet is geïnformeerd. Dinsdag werd een foutief bericht de wereld ingeslingerd via een tussenpersoon, niet vanuit PSV of Stengs zelf.


Meer op Rik Elfrink




Discussieer mee op de forums


Tags

stengs antwerp elfrink nice ogc alkmaar belgie benitez bommel cody fabrizio foutief gakpo ingeslingerd romano rosario telegraaf transferexpert tussenpersoon walter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik wou eerst weer een afkeurend bericht typen over onze scouting, totdat ik las dat Overmars met zijn gouden dickpic ook interesse had. Dan zal het wel meevallen.
+1/-0

1 jaar geleden
Slappe mooi weer voetballer zonder rendement…top!
+3/-0

1 jaar geleden
Royal Antwerp and PSV Eindhoven are both in talks to sign Calvin Stengs from PSV Eindhoven, lekker logisch....? Ik ben nooit een fan geweest van Stengs, denk ook niet dat hij goed genoeg is. Had liever een Justin Kluivert gezien of een verassing uit zuid-amerika.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Er zijn daar vast wel crematoria die live streams aanbieden. Ieder zijn hobby.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik was in zijn tijd bij az nou niet bepaald onder de indruk.
Nu heb ik hem niet gevolgd bij Nice, maar het feit dat ie na een jaar al weg mag geeft mij niet echt een goed gevoel.

O, hij gaat naar Antwerp. Prima.
+1/-0

1 jaar geleden
Doek die scouting maar op, dit kan ik ook!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Of je kan ook journalist worden, zij komen juist steeds met deze voor de hand liggende geruchten. Kan de scouting zich meer richten op spelers als Boscagli, Sangare en Benitez.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind Calvin Stengs een heel behoorlijke vervanger voor Cody Gakpo. Deze jongen kan gewoon goed voetballen en is nog jong. Daar kun je nog aan bijschaven.
Maar bizar dat een club als Antwerp PSV al kan aftroeven...
+2/-1

 
1 jaar geleden
Lezen is ook een kunst: "Antwerp troeft PSV af".
+1/-0

1 jaar geleden
Idd als onze scouting niet méér op kan hoesten dan ene Stengs, zou ik zeggen laat ze wat anders gaan doen.. armoei troef. Ik hoor ze nog zeggen’ we gaan aanhaken bij ajax’. Haha laat me niet lachen…..
+1/-0

1 jaar geleden
Nou hier kan dus ook een streep doorheen. Gakpo dus gewoon niet meer laten gaan, je weet zo laat in de transfermarkt nu al twee dingen zeker; een vervanger gaat veel te duur gekocht worden, en het niveau zal dus nog lager dan Stengs zijn. Als het al lukt... Jammer voor Cody, maar in januari heeft hij weer een kans.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Denk niet dat Stengs bovenaan de lijst zal staan bij ons maar wel bij Antwerp. Stengs speelt op rechts en daar hebben we al Bakayoko, Savio, Saibari, Vertessen en straks Madueke waar El Gazhi reeds als tijdelijke vervanger voor is aangetrokken
+1/-0

1 jaar geleden
Mooi zo lekker naar antwerp laten gaan aub.

Stengs is nog slechter dan vinicius.
+1/-0

1 jaar geleden
Stengs kan zeker wel voetballen, maar voor mij teveel een mooiweervoetballer met een te laag rendement en te weinig constant. Voor de rechtsbuitenkant heb je m.i. voldoende opties als El Ghazi er ook is. Huren vind ik sowieso dat je niet veel mee opschiet.
Ik zou gaan voor een linksbuiten met hoog rendement. Een naam heb ik niet 1 2 3, maar daar is de scouting toch voor? Iemand uit de hoge hoed van John en het scoutingsteam? Zou ook weer eens mooi zijn als er een onbekende verrassing kwam die een directe versterking blijkt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Scouting? Bij PSV uit de mode geraakt na het tijdperk Piet de Visser. Mocht Gakpo alsnog verkocht worden zou ik het geld op de bank laten staan. Deze selectie heeft voldoende (groei)mogelijkheden goed genoeg voor EL en zeker de Eredivisie.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Scouting is er al een hele tijd niet meer. Hoor hier en op VZ vaker interessante namen dan dat het technische team van PSV mee lijkt te komen...
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Gelukkig maar, liever niet al die onkunde naar onze club, Stengs komt kortweg gewoon tekort!
+1/-0

1 jaar geleden
Komkommer nieuws, vandaar dat Marc Overmars meteen voorop staat😊

Leuk eerste seizoen bij AZ, maar waarschijnlijk gevalletje Maher, Ramselaar en consorten.
+1/-0

1 jaar geleden
Stengs is geen optie,PSV is nagenoeg rond met El ghazi.Spanjaard Diego costa in de spits , 33 jaar en zit zonder contract.Ging van atletico madrid naar Brazilie en is nu transfervrij.Cody niet laten gaan , zo laat in de transferwindow gewoon 65 miljoen euro vragen en geen cent minder.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Diego Costa zal inderdaad dolgraag bij PSV op de bank komen zitten
+1/-0

1 jaar geleden
Goede zet van Dickpick M.O., hoeft PSV tenminste niet met Calvin Stengs om de tafel om contract te ondertekenen.
+1/-0

1 jaar geleden
Dus morgen gaat Gakpo voor 40 en geen 50 miljoen geen vervanger hier voor en NIETS achterin ,,slaap lekker veder
+1/-0

 
1 jaar geleden
Heb er momenteel weinig vertrouwen in en vrees ook voor jouw scenario.
Zijn we straks een uur te laat of zo om een nieuwe linkerspits te halen en gaan we Luckassen aan zijn contract houden om de verdediging op orde te hebben 😱

Maar goed, God weet wat we nog uit de hoge hoed toveren.
+1/-0

1 jaar geleden
"Clubwatcher Rik Elfrink heeft inmiddels bevestigd dat PSV zich voor Stengs heeft gemeld." en even later "Volgens clubwatcher Rik Elfrink is er geen sprake geweest dat PSV contact had opgenomen om Calvin Stengs over te nemen"
Wie verzint hier de nieuwsberichten?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Lees anders de berichten van Elfrink en Timmer op Twitter maar terug van vandaag. Zoals het hier boven staat samengevat is ook precies zoals ze het hebben gemeld. Van een heel tactisch plan wat PSV met Stengs van plan was naar nooit in beeld geweest in een paar minuten :D
+1/-1

1 jaar geleden
Nou, wat een "Transferexpert" is dat, indrukwekkend hoor.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage