Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo werd door management aangeboden bij Ajax'

2 september 2022 08:20 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo werd door management aangeboden bij Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf komt met het bericht dat het management van Cody Gakpo maandag de aanvaller bij Ajax heeft aangeboden. De Amsterdammers besloten echter om niet door te pakken. Of Gakpo op de hoogte was van de actie van zijn management en of hij zelf open stond voor een transfer naar Ajax is onduidelijk. De Telegraaf heeft zelf inzage gekregen in het app-verkeer en de authenciteit is daarvan bevestigd. Zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior wilde niet reageren.

De Sport Entertainment Group was erop gebrand om voor het sluiten van de transfermarkt nog met een miljoenendeal te komen. Nadat Dynamo Kiev-aanvaller Viktor Tsygankov was aangeboden bij PSV als ideale vervanger van Gakpo werd hij ook bij Ajax aangeboden.

Update 08:20: Clubwatcher Rik Elfrink bevestigt via Twitter dat het nieuws van De Telegraaf inderdaad klopt. Gakpo was echter niet op de hoogte van de acties van zijn management en heeft nooit overwogen om naar Ajax te vertrekken. Bovendien heeft PSV zelf ook nooit overwogen om de aanvaller aan Ajax te verkopen.
Tags

gakpo cody telegraaf authenciteit dynamo elfrink entertainment kiev miljoenendeal ploegsma tsygankov viktor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zal vast kloppen. Net zoals het nieuws dat Antonia liever bij ons wilde komen spelen en uiteindelijk maar voor Manutd koos.... De Telegraaf : was dat niet die krant die in de tweede wereldoorlog wel doorging en heulde met de vijand ?!
+3/-0

1 jaar geleden
Alsof Ajax 50 miljoen voor Gakpo laat betalen. Überhaupt 40 miljoen zou al te veel zijn voor ze. Daarnaast geloof ik ook niet dat Gakpo graag naar Ajax gaat. Die gaat liever naar een andere club.
+1/-0

1 jaar geleden
opnaaierij...
geboren met een rood wit hart, eigen jeugd uit eigen stad, cody gakpo eintovenaar!
+6/-0

1 jaar geleden
Heb in de wandelgangen gehoord dat dit wel klopt maar dat het op het laatste moment afketste omdat Sjaak Swart de positie van Marcel Brands toch niet kon overnemen terwijl dit wel een van de voorwaarden was.

Geen zorgen, ze gaan het in de winter nogmaals proberen.
+3/-0

1 jaar geleden
oftewel; Cody je bent voor hen een stuk handelswaar.

Man, knal die voorbeschouwing op Twente online.
Dan zijn we nu klaar met die belachelijke transferperiode.
Het is 2 september, door!
+4/-0

1 jaar geleden
Eintovenaar, tijd om weg te gaan bij SEG. Je kan altijd De Vrij nog bellen als je niet overtuigd bent.
+3/-0

1 jaar geleden
Nu hopen ze bij de Telegraaf dat we allemaal gaan stuiteren van dit nieuws. Management van spelers doen dit te pas en te onpas. Gakpo had natuurlijk nooit een transfer naar Ajax gemaakt. Ajax betaald niet ruim 40 miljoen en PSV verkoopt echt niet zijn sterspeler aan Ajax.
+1/-0

1 jaar geleden
Gewoon een mooie sfeeractie opzetten voor Gakpo en Sangare!
+6/-0

 
1 jaar geleden
Iets in de trant van: "Echte clubmannen trainen (wel)"?
+10/-0

 
1 jaar geleden
Snap de euforie dat beide mannen blijven en ben er zelf vanzelfsprekend ook erg blij. Echter al was Man Utd wel met concrete aanbieding en bod gekomen, dan was ook Cody gegaan (wat ik zelf waarschijnlijk ook zou doen). Om nu dan een sfeeractie voor individuele spelers op touw te gaan zetten omdat ze de club ‘trouw’ blijven gaat me wat ver, niemand is groter dan de club, ook Cody niet. Zie dan liever een mooie actie om het team een boost te geven op 18 september als we thuis tegen 010 moeten!
+5/-0

 
1 jaar geleden
Oke, dan laat die Mexicaanse en Braziliaanse sfeeracties voortaan ook maar achterwege ;)
+2/-0

1 jaar geleden
Kan ook een truc van zijn makelaar geweest zijn om de prijs op te drijven he, als de Engelsen horen dat ajax ook meedoet waren ze misschien geneigd sneller en hoger te bieden.
+1/-0

Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Denk dat PSV toch even een hartig woordje met het Management van Gakpo moet gaan spreken. Dit is een belediging voor PSV, de supporters en Gakpo zelf.
+4/-0

1 jaar geleden
Dat moet idd haast wel een poging tot prijsopdrijving zijn. Kan me niet voorstellen dat hij zo dom was om te denken dat Cody of PSV hieraan gingen meewerken als die interesse er was geweest.
+1/-0

1 jaar geleden
Wat een dorpsgek meteen ontslaan..
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Zo ziet de wereld van de zaakwaarnemers er dus uit. Los van emotie, 100% gericht op het financiële gewin uit de zakelijke transactie.
Net het normale bedrijfsleven. De enige die met emotie kijken, dat zijn wij.. de naïeve supporters (en enkele echte clubmensen, als is dat een uitstervend ras volgens mij).
+2/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad. Een uitstervend ras. Zo zit ik laatst op de bank bij Utrecht te kijken, zie ik iemand zitten die lijkt op Twan Scheepers. Ga ik Googelen, istie het nog ook !
De laatste bij ons is volgens mij Willy vd Kerkhof geweest. Of zit ik er naast?
+1/-0

1 jaar geleden
Een hoop speculaties hier, maar wWat zich de laatste 48 uur precies heeft afgespeeld rond deze 2 kanjers zal toch nooit helemaal duidelijk worden. Er spelen gewoon teveel belangen over en weer om de juiste conclusies te trekken.
Belangrijkste is dat ze allebei nog tot de winterstop blijven, en zoals "Thebrain" zo treffend stelt: Echte clubmannen trainen wel!
+1/-0

1 jaar geleden
Niemand weet hoe het precies zit maar 1 ding is zeker. Dat hele voetbalmakelaarswereldje is een nest van dubieuze afspraken, hypocriet gedrag, geldopklopperij, opportunisme in het kwadraat en valse beloften.
Verder wel een leuke wereld...
Als ik dan ook hoor dat de zoon van Marcel Brands inmiddels ook bij SEG werkt weet je wel voldoende. Dubieus,dubbele petten gedrag ligt voor de hand.
Maar goed, Gakpo blijft, nu focus op het veld, niet gek laten maken door dit soort verhalen en later gaat dit circus gewoon weer opnieuw draaien
+2/-0

1 jaar geleden
Weten inderdaad niet hoe het allemaal gegaan is. Maar vreemd is het wel.

Het is ook een best smerige wereld, volgens mij.
Je ziet nu bij ajax, met die zaakwaarnemer van Schreuder en Tadic.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zo hadden wij toch Lemic en heel z’n gevolg jaren geleden?
Kostte ons ook vermogens en jaren om weer onder die invloed vandaan te komen?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Precies.
Zaakwaarnemers die (te)veel macht binnen een club krijgen is heel gevaarlijk.
+1/-0

1 jaar geleden
"Een medewerker van Sports Entertainment Group had kortstondig contact met Schreuder, omdat het simpelweg de taak is om altijd de markt af te tasten voor een speler."
Dat is niet 'aanbieden'. Wederom een misleidende kop om wat sensatie toe te voegen aan een artikel-zonder-inhoud.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.833 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse waarheid weghorst xavi