Transparent
Inloggen
Sluiten

Algemeen Directeur Marcel Brands over het vertrek van John de Jong

17 september 2022 13:25 - PSV TV
Tags

brands jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Tja.. duidelijk verhaal denk ik..
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat mij opvalt: ik zie een totaal verslagen man. Die knock-out in de hoek van de ring ligt en niet weet hoe het nu verder moet. Dat had ik niet verwacht. Ik speel in mijn hoofd hetzelfde interview af met Gerbrands als ondervraagde en zie een totaal ander gesprek. Ik had dit zo van Brands niet verwacht en hoop dat hij alles tijdig op de rails krijgt. De hele situatie valt hem duidelijk zwaar.

Verder heeft John dus zelf ontslag genomen omdat de RVC geen vertrouwen meer in hem heeft. Duidelijk. Maar waarom de RVC geen vertrouwen meer in hem heeft horen we niet en dat zou ik juist graag willen horen. We horen nu enkel dat het niet met de gedwarsboomde transfer van Gakpo te maken heeft.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Die verslagenheid vind ik ook opvallend, blijkbaar speelt dit al even en is hij dus niet compleet verrast. Hij had John op vakantie gestuurd (?) om nog eens goed na te denken, dus deze optie kon je ook zien aankomen. Als dit nu opeens uit het niets was gekomen kan ik Marcels aangeslagenheid nog begrijpen, maar nu niet meer. De man is een (top?)manager die moet toch wel wat gewend zijn.
+3/-0

1 jaar geleden
Zo zie je maar dat er heel wat onjuiste info is verspreid door de media. Dit interview beantwoord ook niet alle vragen, maar verder nu! Op naar zondag.
+1/-0

1 jaar geleden
Voor het einde van de transferperiode had de RvC dus al onvoldoende vertrouwen in John de Jong. Dat zal niet enkel over het einde van de transferperiode gaan, maar ook over het aan- en verkoopbeleid, de scouting en de ontwikkeling van talenten en het elftal in de afgelopen jaren.

Hopelijk komt er nu snel rust op bestuurlijk vlak en vind PSV ruim voor het nieuwe transferwindow een geschikte opvolger. Onrust op bestuurlijk vlak is vaak ook niet goed voor de prestaties op het veld. En een dubbelrol van Marcel als AD en TD lijkt mij niet goed voor PSV en voor Marcel zelf.
+1/-0

1 jaar geleden
Het is een zeer vervelende situatie maar wel de situatie waar velen om hebben gevraagd. De Jong wordt verantwoordelijk gehouden over het sportieve verval van PSV en er zijn twijfels uitgesproken of hij de juiste man is die de koers kan wijzigen. Ik vind dit enerzijds heel terecht. Anderzijds valt dit niet alleen de Jong aan te rekenen. De transfermarkt wordt alsmaar moeilijker terwijl PSV financieel in de basis nauwelijks mee groeit. Je moet zeker weten of een speler een versterking is en als dit niet zo is moet je spelers afschrijven. Denk aan o.a. Bruma en Baumgartl. De financiële basis moet groeien/veranderen want PSV heeft wel alle faciliteiten om spelers het beste aan te bieden. John kan het ook niet helpen dat Ajax mijlenver van PSV is komen te staan. De RvC moet nadenken hoe zij met PSV een geduchte concurrent wil zijn of een koers varen dat je accepteert dit niet te kunnen. PSV moet eenduidig kleur bekennen en het moet vooral realistisch zijn.
+3/-0

1 jaar geleden
Voornaamste is dat de man daadwerkelijk weg is, en geen dag te vroeg!
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ook heel blij dat hij weg is, maar als ik Marcel hoor zeggen dat de transferwindow tot tevredenheid van de hele directie is verlopen dan maak ik me toch ook zorgen over de rest van het bestuur. Het is inmiddels toch wel duidelijk dat er fouten gemaakt zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
Rik mag zich ook wel eens afvragen waarom zijn bron zoveel foutieve info doorspeelt haar hem. Het Gakpo verhaal leek al onzin, maar is dus ook echt onzin. Verder kwam nergens naar voren dat John vooral zelf het bijltje neer gegooid heeft bij gebrek aan rvc steun.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Misschien geeft Riks bron geen onbetrouwbare info, misschien groeit de neus van Brands wel.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zou bijna denken dat de man jou iets aangedaan heeft.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Weinig toch niets.
Maar waarom ervan uitgaan dat de Bron van Rik liegt en waarom is er geen optie dat Brands zou kunnen liegen? Dat kan net zo goed. Dat moet je uitgangspunt zijn.

Daarbij heeft Rik waarschijnlijk meer dan 1 bron (hij zegt zelf dat het 3 bronnen waren met hetzelfde verhaal). En zijn hoofdredactie laat hem geen verhalen plaatsen zonder dat alles gecheckt en geverifieerd is.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Waarom is het het één of het ander? En in jouw geval meteen het negatieve over Marcel Brands?
Misschien is de RvC niet helemaal eerlijk naar Brands toe geweest?? Zou dat ook een optie kunnen zijn?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik reageer op de post van iemand, dat Riks bronnnen niet klopte nu Brands een interview heeft gegeven aan PSV.TV.

Dat hoeft dus niet te kloppen. Het kan zo zijn dat Riks bronnen niet betrouwbaar zijn of waren. Maar als Brands een interview geeft op PSV tv wil niet zeggen dat hij daar de waarheid verkondigd. Het kan wel zijn dat hij dat deed.

Er wordt heel makkelijk gezegd dat een de bronnen van een journlist niet kloppen, maar die conclusie kan je niet trekken omdat iemand anders een interview geeft.

Dat wilde ik aangeven. Los van mijn mening over Brands en De Jong.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik heb hier een dubbel gevoel over. Oogt Brands verslagen of weet hij niet hoe hij hier een draai aan moet geven.
Bij de terugkeer van Brands had ik al zoiets van twee ( technische) kapiteins op het schip. 1 formeel en 1 vanuit zijn ervaring en expertise.
Hoe het echt zit weten we pas als we ooit de kant van het verhaal van de Jong horen.
Ik denk dat binnenkort Brands weer TD is ( wat zijn expertise is en wat hij volgens mij ook veel interessanter vindt dan de ' saaie' AD werkzaamheden.)en we een nieuwe algemeen directeur hebben ( wie weet uit de RvC )
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Ik denk hij goed kan toneel spelen, en verslagen wil overkomen ….

Dit is voor onze familie club natuurlijk geen dagelijkse gang van zaken, en nu moet iedereen een beetje acteren dat ze allemaal ze begaan zijn met het lot van JdJ.

Ik denk dat ook de beslissing niet alleen van de rvc komt … maar op deze manier blijft de dagelijkse leiding (een beetje) buiten schot, en het is waarschijnlijk makkelijker om de rvc de schuld te geven …

Al met al natuurlijk een goede beslissing, er moest iets gebeuren met de Technische staf,
+1/-0

greggo1 (geschorst)
1 jaar geleden
Zoals ik het zie , als John echt zo goed was dat had ie lak gehad aan de wantrouwen van de RVC, Hij had door slimme goed aankopen zijn gelijk kunnen halen......'
'Maar we weten wat er geweest is en gekomen is.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli brobbey connor dest eredivisie espn feyenoord jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster ruilen sangare schouten shevchenko teze tillman